Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ne okida da ga,a? :)

Može li se kako uticati na ponašanje Always-On prikaza?

Konkretno mom perifernom vidu ne prija situacija kada on "blinkne" na trenutak, privuče mi pažnju nepotrebno. A zgodan mi je i koristi mi ne bih ga skroz gasio.

Crnja objavio video za s7... :)

Jos jedan crnja koji unistava bateriju na telefonu, sa sd820 (predpostavljam) izvlaci na obicnom s7 5-5:30 sot sto je po meni izvrsno (naravno i tu ima ono da su telefoni tek par dana stari, a samsung je poznat po tome da posle mesec dana pocne da jede bateriju radikalno vise nego u startu cak i ako se nista na telefonu ne menja).

Poslednja izmena:
Rekao je da je veliki downgrade što se tiče zvučnika zbog ip 68.

Ako moze neko da mi odgovori sta treba sve da znam pri kupoovini s7edge preko oglasa, msm da mi neko ne uvali nesto... posto sam ja kompleksas kome treba telefon koji ce biti glavni baja u kaficu, dok o samom telefonu, ne znam nista. Ako moze brzi odgovor. Pozdrav.

Samo gledaj da dobro izgleda i da sija.
Drugo nije bitno.

Hahaha... Ode s6 edge plus... :D Pa što, bolji je telefon? Jel imaš doplatu? ;)

Naravno da se sprdam.
Nastup ti je bio takav da drugačiji odgovor nisam mogao dati.
Traži sa domaćom garancijom operatera ako hoćeš da budeš siguran.

Imaš aplikaciju kojom možeš lako da utvrdiš sve... Googlaj malo... :D Imaš i knox, googlaj...

Dobro je da Knox nije "okinut" jer će u slučaju da mu zatreba garancija biti odbijen....

Imaš kod nas u NS pravaca koji donose iz mađarske, to su isto originali sigurno.
Mogu ti dati broj od jednog od kog sam ja uzimao, ali tu garanciju možeš da zaboraviš, imaš 6 meseci ali na softver :)

Tel je navodono star jedan dan, crne je boje, full oprema, sim free, garnacija radnje godinu dana, 730e, sta mislite o ovome.

Juri neki od operatera za te pare. Nemoj da dajes tolike pare za macku u džaku sa toalet papir garancijom.

Gari ako imaš s6 edge plus i ne znaš da provališ da li je s7 fejk onda ti džaba oba telefona ;) NHF

Šta možda ima fejk s6 edge pa da ne kupi ponovo fejk s7 :d

TheiVerge:

The cameras in the Galaxy S6 phones put Samsung head-to-head with Apple in terms of image quality, so in a number of ways the S7 phones feel like a step ahead. The new f1.7 aperture is a big advantage for both the front- and rear-facing cameras, especially in low light situations. Samsung's camera app is also faster, thanks to a combination of the ability to launch the app via the home button and lightning-quick autofocus. The camera on the iPhone 6S Plus is still excellent, and can even outperform the S7 camera in certain settings. But Apple customers will have to wait until the next version of the iPhone for something that equals or exceeds the quality of Samsung's new camera.

Ali ipak smo morali S7 da damo manju ocenu za kameru da bi finalni score S7 bio ispod 6s. :d

Ne , nisam nikada kupovao preko oglasa. Znam da danas svasta rade i sa tim garancijama, gotovo sve mogu da fejkuju, pa pita. Nemoj me zvati Gari.

E bre kakav si ti to novasđanin a ljutiš se na gari. Nisi ti onda ni primirisao NS-u.

A sada ozbiljno šta hoćeš da ti napišemo, kako da prepoznaš original s7, pa povedi nekoga ko se razume. Ako već nisi siguran u sebe.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno