Наравно, имамо 3 пилићарске фирме
Данас сам ишао Петлово брдо, Раковица, Канарево брдо, Бањица, Дедиње, Центар. Теленор нема нигде 4Г до центра (тј. има у траговима, али неупотребљив). Вип исто, само око Дедиња нисм проверавао. Мтс има свугде, само не знам да ли је увек употребљив.
А до руралнух предела ће стићи за једно 5 година![]()
Нисам то рекао, прво ради се о Теленору и Випу, а друго није у центру, него до центра.Ja nisam skapirao sta si rekao? MTS i VIP nemaju 4G u centru? Centru cega?
Da se dopunim. 4g mts i to veoma dobar siba lepo na kosi kod vodovoda to jest vojnih zgrada i tom celom pravcu do pijace gore.(mozda cak i do ledina)Inace sada sam malo testirao 4g mts. Mislim da ga na bezanijskoj kosi nema nigde (veoma cudno) a zanimljivo je da ga ima u izobilju u ciganskom naselju(ne znam kako se tacno zove) i tom putu izmedju zeleznicke stanice kod z.polja i samog zemun polja.. Zato kada udjes u z.polje opet ga nema [emoji23]
Znaci verovatno je logika prvo pokrivati signalom ona podrucija gde nema ili ima veoma malo ljudi ?
Je l' mogu nekako da proverim da li ima 4G signala ako nemam aktiviranu 4G uslugu na mts-u, imam usim karticu i 4G telefon? Aplikacija ili negde u sistemu?
Ima li pomaka po pitanju mts turist sima? Brzina na 4g i 3g je maltene identična, očigledno je ograničavaju. Ne bi to bio problem, da ne piše lepo u meniju da je brizina po maksimalnoj dostupnoj u mreži. Ovi iz call centra naravno nemaju blage veze, niti znaju šta je to. Lik mi se čudi što sam uopšte povezan na internet i ako nemam kredita?!
DOPUNA:
ZAPREPAŠĆEN sam drskošću operatera u call centru. Tolika količina nadr*****i i želje za iskazivanjem besa... Objasnim ja izvesnom Lazaru situaciju i kaže on: "Ko vama garantuje maksimalnu brzinu u 4G mreži? Mreža se i onako još uvek razvija". Ja mu kažem da sam na istom uređaju sa post pejd broja ostvario brzinu veću 8 puta od one koju dobijeam sa turist simom. "To mora da je podešavanja telefona" Zamolim ga da proveri moj broj u sistemu i da je problem očigledno u namernom smanjenju brzine. Neće. - to je do vas. Sve vreme tako nadobudan.
Verujte mi, nikada nikada nisam bio od onih koji maltretiraju operatere, ali ovog izvesni Lazar je zaslužio. Znam tačno šta govorim, ali je očigledno problem u tome što zapošljavaju ljude koji jednostavno ne znaju osnovne stvari. Prodati to leglo od mreže kome god, pa neka se dižu cene. Jednostavno nije vredno te razlike u ceni da se čovek aka sa njima. Ovo je strašno.
Radnici u call centru drugog operatera su ljubazni za početak jer znaju da im od toga zavisi posao i da je dovoljan jedan ispad, a drugo, znaju tačno koliko ne znaju, i kada shvate da ne mogu da reše problem prijave to stručnjacima. Ovog čobana mrzi da proveri broj u sistemu, jer eto, on zna da se mreža još gradi i da je problem do dometa.
Nesto se razmisljam...Ja se i dalje borim sa tom tourist sim karticom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari