Lepo, meni je za Doogee X5 (60$) naplaćeno 1500 Din. [emoji6]Telefon doogie x5 pro bez carine, kostao oko 80$ na popustu![]()
Mala mu je usteda, ako bi moglo to bez carine i pdv.Pa, u suštini uštedeo si oko 2500 dinara, da su paketi imali pravi račun i da su carinili po pravoj vrednosti platio bi ukupno oko 17.500 din a ti si platio 15.000 din...
jel zna neko kakvi su carinicu u bosni mozda? kako procenjuju u odnosu na nase jel bolja ili losija situacija![]()
Zdravo ljudi
Stigao mi tablet X98 plus iz Kine pre neki dan. Narucio sam ga na geekbying. Tablet ne radi dobro pa posle par dana prepiske i zvanja servisa dogovorili smo se da im vratim tablet na popravku...
Da li neko zna kakva je sada procedura oko vracanja...da mi ne bi ponovo naplatili carinu,, pdv itd..
Ok tako cu i ja...jedino oko placanja postarine cu morati ja da platim jos ako stavim vrednost bice preko 4.000din...bas nemam srece sa kinezimaPisao sam ja ovde, kako su meni rekli na carini kada sam ih kontaktirao.
I gledaj da posaljes kao pismonosnu posiljku, ako moze da stane u vecu kovertu, jeftinije je nego paket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari