Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Bilo je do 8 marta za sve naručene, više nema... [emoji17]

Ja mislio skracenica za neku tarifu ili slicno, Gear VR mi uopste nije bio na pameti :D

Evo mog dopisivanja sa Vip. Nadam se da je zaista tako kako su napisali...
vip centar.jpg

Sad idi pa ih pitaj jel bi imao i popust i neogranicen internet ako ne uzimas telefon.

Bas tako, ovo izgleda na brzi odgovor, ne kazu da imas i net. Mada posto postoji mogucnost 50% popusta, nije neogranicen net godinu dana vredan 25% :)

Jel tih 50% samo za stare korisnike? Meni su rekli da mogu 25% tj. isto ono sto pise na sajtu.

Ako nema kada produzujes ili hoces novi ugovor, sacekas, VIP stalno ima 50% popusta +/- 10% na neki nacin (sa malim pauzama).

Mada od kada nema popusta na Nova 1, nesto nisam zainteresovan vise za VIP :(

I ja sam pitao pre neki dan i kazu moze 25%. Cak sam i mail poslao a odgovorili mi da posetim poslovnice ili pozovem korisnicki... Lice mi na mts, mogli bi se spojiti.

Od danas nove online tarife. Smanjili su malo cene, a i ima opcija deljenja interneta. Sadržaj sa online tarife može da se podeli sa korisnikom na Nova tarifi.

Bravo, prvi su u tome! Ako ne računamo Telenor više gde se nudi slicno ali uz obavezni govorni paket.

Lepo, slično kao Telenor više, samo ne vidim na mobu da li postoji posebna cena za "net za 5".
Uz Vip Online tarife, aktiviraj specijalni dodatak Net za 5! i podeli svoj internet sa čak 5 osoba koje su Vip postpaid korisnici.

110 dinara je naknada za uslugu. Može maksimalno na 5 brojeva da se podeli.

Cekajte jel to znaci da ja recimo sad potpisem ugovor za recimo 6GB i mesecno placam 490 rsd a imam smart 1000 i jos 1.5 god UO ja mogu da kupim taj online sa 6GB i da ga "dodelim" mom broju recimo i da trosim taj net a smartove ostavim za peicu?
Ili sam ja nesto pogresno razumeo?
Hvala.

Poslednja izmena:
Lepa usluga, mogu petoro da podele troškove i imaju dovoljno neta. Bez da moraju da imaju dual sim telefon i razgovore na 2g.

Ja koristim Google Chrome i neću da koristim druge browsere. A oni se bave mobilnim komunikacijama a sajt nije optimizovan kako treba za mobilne telefone a desktop verziju ne možeš da otvoriš preko Google Chrome.

Lepa usluga, mogu petoro da podele troškove i imaju dovoljno neta. Bez da moraju da imaju dual sim telefon i razgovore na 2g.
Malopre sam to računao 1690 din za 48 GB + 5x110 din za pet korisnika i ispada oko 450 din za 9,5 GB po korisniku.

110 din po korisniku ili ukupno?

Poslednja izmena:
Ja koristim Google Chrome i neću da koristim druge browsere. A oni se bave mobilnim komunikacijama a sajt nije optimizovan kako treba za mobilne telefone a desktop verziju ne možeš da otvoriš preko Google Chrome.
Ne teram te ja prijatelju da koristis neki drugi browser, vec samo prenosim na kom browseru radi kako treba.
Ti sam najbolje znas sta ces da koristis.

Ma nisam mislio na tebe nego na njih, da nisu optimizovali sajt za najpopularniji browser.

Cekajte jel to znaci da ja recimo sad potpisem ugovor za recimo 6GB i mesecno placam 490 rsd a imam smart 1000 i jos 1.5 god UO ja mogu da kupim taj online sa 6GB i da ga "dodelim" mom broju recimo i da trosim taj net a smartove ostavim za peicu?
Ili sam ja nesto pogresno razumeo?
Neces moci, prvo vazice samo za Nova tarife (pise da moze za Nova, mada moozda ce proraditi i uz Smart), a drugo svi zvanicni dodaci za Smart se trose posle smartova :(
Respect, ovime me teraju da predjem na novije pakete, ali sada stvarno vredi!
Dalibore, ko ima 60% popusta na Smart i Online stare tarife, ako predje na Nova/Online nove, zadrzava na obe popust od 60%? Nema uslovljavanja da se izgubi popust da bi se aktivirao ovaj dodatak? (posto ima razlicitih cena sa/bez uredjaja za Online tarife, pitanje je da li bi vazio popust)

Neces moci, prvo vazice samo za Nova tarife (pise da moze za Nova, mada moozda ce proraditi i uz Smart), a drugo svi zvanicni dodaci za Smart se trose posle smartova :(
Respect, ovime me teraju da predjem na novije pakete, ali sada stvarno vredi!
Dalibore, ko ima 60% popusta na Smart i Online stare tarife, ako predje na Nova/Online nove, zadrzava na obe popust od 60%? Nema uslovljavanja da se izgubi popust da bi se aktivirao ovaj dodatak? (posto ima razlicitih cena sa/bez uredjaja za Online tarife, pitanje je da li bi vazio popust)
Mocicu! Sad sam bio u poslovnici i MOZE na Smart tarife da se nakaci online tarifa ali prvo se smartovi trose pa onda online.
Mogu i da se prebacim na Nova tarifu samo da nastavim UO bez placanja pretplate i to bi mi bilo jos 12 meseci.
Sve suprotno od druge koja mi je rekla da nista od ovog ne moze.
Sad ja uvek idem kod ove kod nje sve moze.
Eto to vam je info od pre 2 minuta kad sam izasao iz poslovnice.
I da vazi mi se popust od 50% kojeg mam na smart tarifi.

"Kod nje sve moze" :D

Bilo bi super da postoji neka kontrola, da se definise koliko ko od 5 korisnika koji dele OGRANIČEN paket moze da potrosi. A ne jedan da celo vece gleda online serije i 4 njegova drugara ostanu bez neta do kraja obracunskog perioda. Ne znam kako je to reseno.

Vrh Dno