Šta je novo?

SB Live! na Windows 10; kX Driver + hotfix + ASIO

Hvala ti puno na ovome. Dobio sam skoro na poklon Creative SB Live 5.1 digital, i nisam mogao da je nateram da radi do sada. Koja razlika u zvuku naspram integruše. Hvala još jednom!

Ja reko' da nabavim neki SB za male pare, da probam ove drajvere... Uzeo audigy2, cim sam upalio komp cuo sam pucanje i zujanje iz zvucnika, onda odmah bluescreen... Posle restarta,uslo u win normalno, ali stalno imam static noise koji je jaci kada nesto radim na kompu.

Jel zna neko o cemu se radi?

edit:

static se cuje samo na narandzastom izlazu... prva 3 su ok, oni mi trebaju samo za 5.1

stavio sam daniel_k drajvere, ali nemam bass nikakav i ne provaljujem kako da ga ukljucim... i zvuk je jako loseg kvaliteta, kad malo pojacam krci...

edit2:
obrisao sam ovaj krs od daniel_k, stavio ruske i radi mi bass, ali ne znam kako da namestim da mi rade i rear i front zvucnici odjednom...
ovo na slici markirano zuto mi samo menja da li da se cuje front ili rear, nema zajedno... a desno markirano mi ukljucuje vufer i centar.
gore crveno markirano mi otvori podesavanja za broj zvucnika,ali ni tu ne uspevam nista, stavio sam na 5.1.

i ne nalazim nikakav equalizer, niti znam kako da namestim mikrofon,iako sam uradio ono iz uputstva.

http://prntscr.com/a8kq9k

Poslednja izmena:
Zasto ne daniel k? Rade savrseno :) evo ima i eq i sve zivo, evo preko wdm drajvera koji su btw za w10 ima i podesavanje bassa i treble - ja to gotivim, ne koristim eq ...
Mada i wdm drajveri sa win 10 update-a treba da omoguce bass i treble, mislim da je drajver date 2006.

Daniel K rules :)

Prilozi

• Screenshot (4).png
    Screenshot (4).png
    739.7 KB · Pregleda: 76
Zasto ne daniel k? Rade savrseno :) evo ima i eq i sve zivo, evo preko wdm drajvera koji su btw za w10 ima i podesavanje bassa i treble - ja to gotivim, ne koristim eq ...
Mada i wdm drajveri sa win 10 update-a treba da omoguce bass i treble, mislim da je drajver date 2006.

Daniel K rules :)
Sredio sam tada te drajvere,posle malo cackanja, rade super.
Jedino ne znam zasto eq nema one prve dve stavke, kao recimo na realtek i svim ostalim.

Capture.PNG

Na ovo mislis ? looool zaista da li je bitno? :D

ALC889 sa ove ploce ne moze da prismrdi SB400 :) da ne govorim o static noise-u sa integruse, nocna mora.

Znas kako 7 bend eq je old skul :) Iskreno ne volim eq, nikad ga nisam ni voleo, meni je npr sasvim dovoljno da podesim bass i treble - jednostavno.

A ko zna mozda ima neki tweak za ta dva dodatna ili 3, ako naletim ostavicu ovde link.

Poslednja izmena:
Znas kako 7 bend eq je old skul :) Iskreno ne volim eq, nikad ga nisam ni voleo, meni je npr sasvim dovoljno da podesim bass i treble - jednostavno.

A ko zna mozda ima neki tweak za ta dva dodatna ili 3, ako naletim ostavicu ovde link.
Ja sam navikao tako, ***, tako mi se svidja :)
Ako naletis na nesto, postavi, hvalaa :)

Jel šljaka ovo za Sb live 24bit? i šta da skinem i odakle ;)

Ja sam instalirao ovo gde piše da je i za sb live. Radi i ovo je ono što imam,jer to to ili fali nešto još?

1.jpg

PA nadji u Creative folderu imas jos par programa - u principu to je to.

Nazad
Vrh Dno