- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Daj link od tog lika...wasapi postoji na visti i novijim windowsima, asio je slična stvar , ali nije ista.
za sb live ti savetujem najnovije daniel_k drajvere.
Daj link od tog lika...wasapi postoji na visti i novijim windowsima, asio je slična stvar , ali nije ista.
za sb live ti savetujem najnovije daniel_k drajvere.
Sredio sam tada te drajvere,posle malo cackanja, rade super.Zasto ne daniel k? Rade savrsenoevo ima i eq i sve zivo, evo preko wdm drajvera koji su btw za w10 ima i podesavanje bassa i treble - ja to gotivim, ne koristim eq ...
Mada i wdm drajveri sa win 10 update-a treba da omoguce bass i treble, mislim da je drajver date 2006.
Daniel K rules![]()
Da da, prve dve.Pogledajte prilog 195155
Na ovo mislis ? looool zaista da li je bitno?
ALC889 sa ove ploce ne moze da prismrdi SB400da ne govorim o static noise-u sa integruse, nocna mora.
Ja sam navikao tako, ***, tako mi se svidjaZnas kako 7 bend eq je old skulIskreno ne volim eq, nikad ga nisam ni voleo, meni je npr sasvim dovoljno da podesim bass i treble - jednostavno.
A ko zna mozda ima neki tweak za ta dva dodatna ili 3, ako naletim ostavicu ovde link.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari