milkobgd
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.07.2010
- Poena
- 775
kako ih ne kace kad je od moje izashlo josh 3....
6.3.3
6.2.25
6.2.18
Ne kace OTA update redovno (ROM naravno moze da se download-uje rucno), mislim na xiaomi.eu weekly
kako ih ne kace kad je od moje izashlo josh 3....
6.3.3
6.2.25
6.2.18
Kakvo je staklo? Retail pakovanje a?
Kako neće?Nov sam na forumu. Mada sam pratio forum i iscitavao. Imam problem i ne znam kako da ga resim, pa mi je potrebna pomoc nekog strucnijeg. Imam stable rom 7.0.99.99 (LHFNYUN), pise "POLSKA" Miui prilikom boot-a. Hteo sam preko fastboot-a da instaliram 7.1.3 rom, zato sto mi se telefon restartuje sam od sebe ponekad i intalira sam neke aplikacije sa vremena na vreme, i imam 2 trojanca koja ne mogu da uklonim. Problem je sto ne mogu da udjem u fastboot, pokusavao sam na razne nacine, nece. Koji rom da instaliram i kako? Hvala Vam unapred
Uvek botuje sistem, nece u fastboot. Cekam da se napuni baterija, pa cu da probam. Koji rom da instaliram?Kako neće?
Ugasis tel i držiš dugme za smanjenje zvuka i dugme za paljenje. Kad telefon zavibrira pustiš dugme za paljenje a nastaviš da držiš dugme za smanjenje zvuka i čekaš dok se ne pojavi Mi Bunny
Taj rom pod hitno da menjaš
Neki global (stable ili beta) ili xiaomi.euUvek botuje sistem, nece u fastboot. Cekam da se napuni baterija, pa cu da probam. Koji rom da instaliram?
Probao sam, opet isto. Ne prepozna telefon, i onda se sam diskonektuje i ukljuci telefon.MiPhone bi trebalo da se zove aplikacija i pokreni je kao administrator.
Instalirao sam sam samo taj mi phone, nisam nista drugo. Radio sam po uputstvu sa njihovom sajta.Da li si instalirao dobre drajvere?
Poslao sam ti poruku da ne trpamo ovdeOdradio sve, prepoznaje sad. Izbaci mi ovo unspecified error 0xffffff01 kad probam da flesujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari