Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Ako se odlucim za kupovinu telefona a tu sam vec 90 % koji fw ili rom je pozeljno da bude apriori instalirano ? 🙂 Hvala

Posle mesec i + dana čekanja, stigla mi leđa i staklo.

Telefon izgleda dosta drugačije, teži je, ali ne i toliko većih dimenzija, uskoro ću okačiti "live" slike..

Posle mesec i + dana čekanja, stigla mi leđa i staklo.

Telefon izgleda dosta drugačije, teži je, ali ne i toliko većih dimenzija, uskoro ću okačiti "live" slike..
Kakvo je staklo? Retail pakovanje a?
I ja sam naručio tu 12 januara i još par drugih još nisu stigle. Od istog prodavca su sve stvari a poslali nekom yanwen službom.

Deluje ok za te pare 🙂 A pakovanje u fullu: staklo između 2 kartona, u nekoj kesici.

Ja sam čini mi se naručio krajem januara (tipa 26-27) i tek juče i prekjuče mi stigli.
Na RN3 temi sam video da je kolega dobio ista ovakva leđa, ja iznapušavam kineza, kad dođoh kući a ono u sandučetu paketić 🙂

Evo i slika:
09b9f7413cad1d41d7db14d4cfafb58e.jpg

d9dd7d489f31890de119c64f4955ceba.jpg

9785c2d06d1543d09f4a68431fff235b.jpg

Imam MIUI 7.1.4.0 (LHMCNCK) verziju na kojoj od jezika ima samo kineski i engleski, kako da namestim srpski ako uopste ima? Moram da idem flash global stable Version: V7.1.3.0.LHMMICK (MIUI7), ili developer rom-a Version: 6.2.26 (MIUI7) , ako neko ima jel moze da proveri da li ima srpski?

Moja preporuka takodje za xiaomi eu weekly romove! Koristim ovaj pretposlednji, 6.3.3 i mislim da je sto se tice baterije ubedljivo najbolja verzija. Imao sam preko 4 sata SOT, a nisam podesio nikakvu posebnu stednju. WIFI bukvalno uvek, brightness 60-70 posto i tako to. Izgleda da novi 6.3.10 zeza na RN2. Nekoliko ljudi prijavilo problem sa instalacijom, ali se jos uvek nisu javili developeri da potvrde.

Edit: Sad gledam, pa ni nema hermes roma... bog zna sta ovi ljudi rade 😀

Sto se tice OTA, izbacili su i obavestenje:

Some facts about OTA delay:
- OTA packages are always same as posted here, so FULL ROM (400-800MB)
- Installation via OTA is same as you do, so Updater - Menu - Select installation zip
- OTA is uploading into Xiaomi china servers which are very slow for download and upload (usually 30-40kb/s for uploading over 8GB) so I have to upload them always at night one by one and I dont have time for doing that every week... Unfortunately OTA account is binded to my Xiaomi account so nobody else can do that instead of me...
- So we decided to upload OTA only once per month and not weekly... Users who are lazy to go here and download zip manually, can wait over month to get new version via OTA, they just dont care about new updates...

Poslednja izmena:
Да, имају онај security фолдер,
af22f95e1a30a679558ab1b87d4aa63f.jpg

где су фабричка подешавања која мењају неколико апликација које би користио на "обичном" андроиду,
SuperSu, Greenify, App Ops, Cleaner, 3g watchdog...

Poslednja izmena:
Nov sam na forumu. Mada sam pratio forum i iscitavao. Imam problem i ne znam kako da ga resim, pa mi je potrebna pomoc nekog strucnijeg. Imam stable rom 7.0.99.99 (LHFNYUN), pise "POLSKA" Miui prilikom boot-a. Hteo sam preko fastboot-a da instaliram 7.1.3 rom, zato sto mi se telefon restartuje sam od sebe ponekad i intalira sam neke aplikacije sa vremena na vreme, i imam 2 trojanca koja ne mogu da uklonim. Problem je sto ne mogu da udjem u fastboot, pokusavao sam na razne nacine, nece. Koji rom da instaliram i kako? Hvala Vam unapred

Nov sam na forumu. Mada sam pratio forum i iscitavao. Imam problem i ne znam kako da ga resim, pa mi je potrebna pomoc nekog strucnijeg. Imam stable rom 7.0.99.99 (LHFNYUN), pise "POLSKA" Miui prilikom boot-a. Hteo sam preko fastboot-a da instaliram 7.1.3 rom, zato sto mi se telefon restartuje sam od sebe ponekad i intalira sam neke aplikacije sa vremena na vreme, i imam 2 trojanca koja ne mogu da uklonim. Problem je sto ne mogu da udjem u fastboot, pokusavao sam na razne nacine, nece. Koji rom da instaliram i kako? Hvala Vam unapred
Kako neće?
Ugasis tel i držiš dugme za smanjenje zvuka i dugme za paljenje. Kad telefon zavibrira pustiš dugme za paljenje a nastaviš da držiš dugme za smanjenje zvuka i čekaš dok se ne pojavi Mi Bunny
Taj rom pod hitno da menjaš

Kako neće?
Ugasis tel i držiš dugme za smanjenje zvuka i dugme za paljenje. Kad telefon zavibrira pustiš dugme za paljenje a nastaviš da držiš dugme za smanjenje zvuka i čekaš dok se ne pojavi Mi Bunny
Taj rom pod hitno da menjaš
Uvek botuje sistem, nece u fastboot. Cekam da se napuni baterija, pa cu da probam. Koji rom da instaliram?

Uvek botuje sistem, nece u fastboot. Cekam da se napuni baterija, pa cu da probam. Koji rom da instaliram?
Neki global (stable ili beta) ili xiaomi.eu
Ja koristim global stable a ima ovde dosta koji koriste i xiaomi.eu
Ako ne možeš da udjes u fastboot da flashujes sa MiPhone aplikacijom onda ces morati preko SP flashing tool

Uspeo sam da udjem u fastboot, ali miflash ne prepoznaje telefon kad kliknem na refresh. Ne izbacuje nista

MiPhone bi trebalo da se zove aplikacija i pokreni je kao administrator.

Nadji na miui forumu drajvere i instaliraj ih . Trebaju ti usb i adb drajveri.

Odradio sve, prepoznaje sad. Izbaci mi ovo unspecified error 0xffffff01 kad probam da flesujem.

Zna li neko SAR vrednosti za Note 2? Sta vam pise na kutijama?
Hvala unapred

Jel imas mozda Indijske krvi? Salim se, jer sve teme o SAR vrednostima za bilo koji model telefona su od strane Indijaca. Mislim da je kod njih vaznije da je SAR vrednost niska, nego sto telefon ima neku bolju/dodatnu funkciju.

No, da odgovorim na pitanje, SAR vrednost se ne moze nigde naci, ni na kutiji a ni na zvanicnom sajtu Xiaomi. Kruze neke vrednosti od Indijaca, kao i nekoliko SS sa Xiaomi podrske koja jednom kaze da je vrednost 0.602 W/Kg in head and 0.731 W/Kg in body, dok drugi odgovor od podrske je bio 2.0W/kg head/body.

Postoji zvanicna vrednost SAR za indijski model Redmi Note 3 Pro (SD verzija), koja iznosi 1.256 W/Kg

Da jer kada se zvanicno mob prodaje u indiji po njihovom zakonu mora na kutiji da stavi SAR vrednosti

+
U indiji se SAR vrednost pise za celokupno maksimalno zracenje uredjaja (wifi, data, poziv..)

Zato obicno te pisane vrednosti nekad izgledaju previse.

Nazad
Vrh Dno