Već 27 negativnih rivjuova na Stimu...
Već 27 negativnih rivjuova na Stimu...
Os sargarepu?Sto vise vremena provodim u igri sve se vise slazem sa negativnim komentarima sa Steam-a...
Nisi mi bas najjasniji...
Malo je dosadila posle 300 sati, ali za 5e se bolje nisam izigraoJedan veliki savet, prelazite na solarnu nergiju i baterije sti pre možete i naravno električne peći sa efficiency modul lvl 1 u svakoj po dva komada. I koristite podzemne cevi gde god je to moguce.
Verovatno je mislio na onu recenziju gde lik spominje kako mu treba 'šargarepa' da bi ga motivisala za igranje. Ne ispunjava ga igra ako ne vidi neki cilj u tome što radi.
A-haaa.... hvala na objasnjenju... ne secam se dela sa sargarepom...
Meni ne treba sargarepa,tj ne treba mi cilj ili neko da me vodi,dovoljno mi je sto je sandbox i pustis kreativnost na slobodu.
Igra je bas zbog toga fenomenalna ali sve vise mi bodu mozak par stvari i na kraju osnovna koja me nervira kod vecine novijih igara sa Early access:
Glupo mi sto mozes da napravis mega fabriku ili portable nuclear reactor a ne mozes obican most.
Dosadilo mi razbijanje glave i vijanje YT klipova da skontam sta kako radi jer nema tutoriala,previse vremena kojeg nemam protraceno na to...
Totalni disbalans research dela tj nenormalno konzumiranje resource zarad jedne ljubicaste bocice.Bolje da se islo na vise vrsta resource a research na vreme uz neki bonus/boost npr Civ serial fazon...
Jako mali broj osnovnih ruda od kojih pravis ama bas sve... nema logike...
I sve je to reseno preko modova... znaci sklepamo Arci,Uruk i ja neku igru sa osnovnim mehanizmima,pustimo Early access,pokupimo lovu a zajednica neka pegla sa modovima... to me jako nervira.... bicce da sam jako omatorio izgleda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari