Аман бре, па ко каже да је СББ у проблему? Колико видим, јављају се корисници разних провајдера из разних места а у причи некима на СББ-у све лепо ради. Проблем може да буде у неком линку према споља или у тренутном проблему било ког провајдера. Битно је да се пљуне на СББ иако вероватно нема везе са њима.
Ја сам десетак година користио њихов интернет, имао сам једно лоше искуство када је код промене (повећања) брзине мени брзина била (реално и редовно) око 20% мања, бунио сам се и после неколико дана је сређено. Све до краја мог коришћења је радило без грешке а ако је проблем на неком чворишту где има пуно клинаца cиcaча, то је ипак локални проблем.
Да ли да поновим да ми је у мтс-у речено да је код мене плафон 20?
Ја сам десетак година користио њихов интернет, имао сам једно лоше искуство када је код промене (повећања) брзине мени брзина била (реално и редовно) око 20% мања, бунио сам се и после неколико дана је сређено. Све до краја мог коришћења је радило без грешке а ако је проблем на неком чворишту где има пуно клинаца cиcaча, то је ипак локални проблем.
Да ли да поновим да ми је у мтс-у речено да је код мене плафон 20?