Šta je novo?

LG V10

ma nisam nikad imao iphone, kazem i da nisam fanboy neke marke,al sam fanboy androida a pritom nisam upoznat sa ios-om, pa nemam misljenje ni da li je dobar niti los.
tako da nisam merodavan za uporedjivanje.
cisto zbog buducnosti i dalje trgovine pitam.
ovako je telefon vrF. volim poziciju komandi,double tap,navikao sam na njih ,nosio sam mx5 dva tri meseca i odustao,prodao njega i izvukao iz fioke g pro2,komande na ledjima su odlicno resenje.

Što se tiče cene iPhone drži cenu a što se tiče telefona i ios-a ograničen si na njihove Igluposti

Telefon je klizav prvog dana dok.ne.naviknes kako.ga drzis :D

ma nisam nikad imao iphone, kazem i da nisam fanboy neke marke,al sam fanboy androida a pritom nisam upoznat sa ios-om, pa nemam misljenje ni da li je dobar niti los.
tako da nisam merodavan za uporedjivanje.
cisto zbog buducnosti i dalje trgovine pitam.
ovako je telefon vrF. volim poziciju komandi,double tap,navikao sam na njih ,nosio sam mx5 dva tri meseca i odustao,prodao njega i izvukao iz fioke g pro2,komande na ledjima su odlicno resenje.

Nije ti baš najbolje mesto da pitaš to, logično da će ti većina ljudi u ovoj temi reći da zadržiš v10. :) Izračunaj sam koliko trebaš da doplatiš i da li ti taj telefon vredi toliko. Da ja uzimam iphone ne bih ni gledao običan 6s, samo + model, i to samo verziju od 64gb. Dosta je to para a po mom subjektivnom mišljenju neće ti pružiti ništa od lg v10, čak šta više... Iphone sigurno manje gubi vrednost ali bolje izračunaj sve zajedno na kraju koliko te košta... Sigurno nećeš više od 50e da uštediš, plus nemaš garanciju na svoje ime, što je bitna stvar...

Evo posle 10 dana uptime - neko teče da okacim posle par dana aplikacije uploadfromtaptalk1457209361159.jpguploadfromtaptalk1457209367541.jpguploadfromtaptalk1457209374022.jpg

Mozes li jos nesto od app da pokrenes? Da vidimo puni li do kraja.

Pa šta ćeš više od ovoga ostalo samo 400 - upalio sam sve app koje koristim

Pa da vidimo moze li da ga nagura ispod 100 npr. i kako ce sistem da drzi. Koliko imas app u pozadini trenutno i koje?

Sa ovim ti treba torba za laptop [emoji1] [emoji1]

kako je lep osecaj kad obidjes sve radnje mobilnih telefona da kupis futrolu ili staklo a prodavci koji se bave time duze od 15 godina nemaju pojma koji je fon,odma ga uzimaju ,cackaju i odusevljavaju se,a pored im stoji njihov 6s+ ili samsung neki :d bez uvrede ostalima koji koriste spomenute telefone,naravno,nista lose nisam mislio :)
mislim da jedini u pancevu imam v10,tako da opremu moram da narucim sa aliexpresa,dva stakla sam narucio i pre konacne odluke da kupim v10,jos neki case mada mu u principu ni netreba...

kako je lep osecaj kad obidjes sve radnje mobilnih telefona da kupis futrolu ili staklo a prodavci koji se bave time duze od 15 godina nemaju pojma koji je fon,odma ga uzimaju ,cackaju i odusevljavaju se,a pored im stoji njihov 6s+ ili samsung neki :d bez uvrede ostalima koji koriste spomenute telefone,naravno,nista lose nisam mislio :)
mislim da jedini u pancevu imam v10,tako da opremu moram da narucim sa aliexpresa,dva stakla sam narucio i pre konacne odluke da kupim v10,jos neki case mada mu u principu ni netreba...
Hahaha tako sam i ja prošao - pitam jel imaš foliju za v10 a on pita a šta ti je to - no comment

Pozdrav ljudi,treba mi mala pomoc oko kupovine v10. Posto sam ja u uk a hocu da uzmem ovaj mob,sredicu to preko mog starog koji je tamo. Zanima me koja je najjeftinija opcija nova 3? Naime starom bi uzeo neku od nova pretplata a ja telefon. Zanima me i jel mogu ja platit telefon odmah ili mora da se placa na 24 rate? Hvala unapred.

Pozdrav ljudi,treba mi mala pomoc oko kupovine v10. Posto sam ja u uk a hocu da uzmem ovaj mob,sredicu to preko mog starog koji je tamo. Zanima me koja je najjeftinija opcija nova 3? Naime starom bi uzeo neku od nova pretplata a ja telefon. Zanima me i jel mogu ja platit telefon odmah ili mora da se placa na 24 rate? Hvala unapred.
Možeš da platiš telefon odmah uz Nova 3 i imaš popust na keš a uz Nova 5 isto tako samo je jeftiniji - e sad zavisi koliko starom treba mesečno poziva, minuta itd
Nova 5 i da ne brine za kredit [emoji1] a i tebe izdaje jeftinije

Ok hvala ti. Moram jos videti sa starim a da me izadje nekih 350eu ja zadovoljan. Prodam svoj oneplus 2 i na nuli sam. Ovde u uk je v10 preskup,cene ga od 450 funti pa na gore.

Ma nova 3 i miran si i ti i on 44000 din izađe a 1700 pretplata
Inače koga interesuje v10 da uzme bez pretplate mogu da ga nabavim iz EU cena je prošle nedelje bila 480 sad sam proverio sa kolegom a ove možda bude i manje

Poslednja izmena:
Nema vise onih popusta,izadje uz nova 3 53000-10%.... 390e

^ Nova 3 uz novi ugovor,prenos broja iz druge mreze,ima popust u iznosu od 7k dinara. To mu dodje na 46k + 10% popust ako se placa u kesu ;)

Poslednja izmena:
U pravu si nisam dobro procitao @ixon-ov post.
Ja sam racunao 46k - 7k- 10% :D

Vrh Dno