Šta je novo?

LG V10

Deki,ako ti nije tesko,prosetaj malo nocu gradom,i na automatici okini par slika...negde gde ima puno svetla,i negde gde nije toliko osvetljeno...takodje vidi negde gde nije nocno osvetljenje zute boje...ovu nocnu sto si poslao korisniku blue moon je bombona...u rucnom rezimu bi to bila perfekcija...
Ne moras da zuris,kad budes imao vremena...poslacu ti ja sada na pm moj mail...
Jos ako moj brat po xda :d potvrdi da ce i za njega izbaciti fix,uzimam ga koliko vec sutra :)
PS. Primer gde nocu nije zuto osvetljenje

Ok-čim stignem

Čini ti se, isto izađe na kraju, plus što nemaš normalnu garanciju na svoje ime. U vip-u zajedno za pretplatom, nova 3 ispada 83.500 a ako uzmeš slične jačine pretplatu u mts-u, mix XL npr, to je 24.000+61.750(500e na kp)=85.750... Još dobijaš flat internet....
Čini mi se da su pre dva tri dana bile neke druge cene na sajtu Vipa. Bili su neki popusti i još 10%. Sad stoje samo cene bez popusta. Jel to bilo nešto ograničeno? Nisam baš ispratio. Doduše ima još uvek 10%. Ja sam na Vipu, postpaid, ali bez obaveze...

Najbolji review do sada... :d Jeste da je fake polomljen nexus 5, ali dobro... :)

@ bluemoon,naravno da ne treba fix,ali nekako sam navikao na to,da bi sada na svakom telefonu prvo to ubacio,pa sve ostalo :D
@ deki,te sam slike manje vise video,samo mi pusti slike nocu. Napisao sam ti kako i sta oko toga.

Kakav je V10 u brzini autofokusa i brzini slikanja? Jel brz poput S6, 6p, mate s? Ne znam kakav je G4 tu, ali znam recimo brzinu G3.

Bolji od S6 i S6 edge i bolji od g4 - govorim za telefone koje sam koristio

Još je akcenat na V10 bačen na video (ima i manual komande), a i slike odlične pravi :)

Poslednja izmena:
U vipu uz paket od 2200din mesecno,doplata 36000hiljada (300e)
Vise nego dobra kupovina :)

Pa šta čekate [emoji1] [emoji1] [emoji1]

U vipu uz paket od 2200din mesecno,doplata 36000hiljada (300e)
Vise nego dobra kupovina :)

Sad gledam 36000 je 290 € :)
Ovo je ODLIČNA PONUDA + 2 godine garancije operatera što nije zanemarljivo !

Čekaj da i drugima olakšam računicu kao što si ti meni :)

Uz Nova 4 tarifu, telefon je 47000 hiljada dinara. Popust za Nova 4 tarifu je 7000. To mu dođe 40000 dinara.
Ako se plaća kešom ide dodatan popust od 10%, što mu dodje 4000 manje. Ukupno izađe 36000 hiljada dinara.

Pitao sada, ne može da se iskoristi promocija za produženje ugovora ili prelazak sa prepaid-a na postpaid, samo za prelazak iz druge mreže. Tako da najbolja solucija kome je istekao ugovor ili je pri isteku da prebaci svoj broj, ako ne to, onda sa najobičnijim prepaid-om možeš da se prebaciš...

Kupis broj u trafici,i prebacis ga na postpaid :)

Evo dve slike sa seljfi[emoji1] kamere po oblačnom danu(nisam fotogenican pa sam zato slikao nešto drugo) uploadfromtaptalk1457091039545.jpguploadfromtaptalk1457091048586.jpg

Nije loas..pazi kad G3 iz 2014 ima odlicnu selfi 2mpx kameru,ova je verovatno dosta bolja.

Bas dobro.uporedjuju modele, V10 je izasao zadnji od njih, a vidim.da ce i poslednji da dobije

Nije im prioritet - nemam pojma zašto - valjda smatraju da sasvim dobro radi i na 5.1.1
Bili su zauzeti sa g5 - sad ce to polako da krene

Meni je to sve manje vise isto, nijanse su u pitanju.

Moraš biti korisnik prepaid broja
kod drugog operater minimum tri meseca.

Poslednja izmena:
stigao i meni danas vip v10. prvo sam razmisljao da li da cepam zastitnu nalepnicu ili da ga dam u oglase..al reko aj da ga otvorim da ga vidim.
telefon je prelep sa svih strana,sasvim razlicitog dizajna,izdvaja se i od lg-ja samog.
celicne ivice su ekstra ali je zbog toga malo i klizav.
300e uz nova4,prodah juce lg g pro2 za 220e i dodao 80e. za mene je kompletna kupoprodajna kombinacija mnogo dobro ispala,plus na zenin broj :d
e sad ,razmisljam da li da ga zadrzim ili da uzmem nesto drugo,da li je pametno uzeti iphone 6s+ ,polovan,i verovatno bez garancije?? nisam fan boy ni jedne marke,jeste da dugo koristim lg sa manjim izletima na samsung,meizu.. da li je pametno zadrzati v10 ili preci na nesto drugo,zbog buduce prodaje. sa lg g pro 2 sam super prosao,platio 265 a prodao za 220 posle 15 meseci.

Sve ok ali iPhone ne bih komentarisao
Zadrži ga

Vrh Dno