Šta je novo?

LG V10

Uzmi bre ovo sta lupas glavu - s7 ti je isti kao s6 samo drugi procesor

Pa ***, to kao kada kazeš v10 je isti kao g4, samo bolje napravljen... :) I jeste i nije samo to... S7 deluje kao igračka pored V10... Dobar je i s7...

Da, kako da ne,.a.ljudi su ludi da kupuju toliki VR, zar ne.mislite da nece imati ko to.da.kupi. svi idu logikom da prodaju

s7
nova 2 67.300+26.400= 90.100
nova 3 57.100+40.800= 97.900
nova 4 49.700+52.800= 102.500

lg v10
nova 2 50.200+26.400= 76.600
nova 3 42.700+40.800= 83.500
nova 4 35.300+52.800= 88.100

Ma zabole me glava više od računanja... Nekako mi nova 3 deluje kao najbolje rešenje... Mada kada pogledam ovako, prodam vr za 6000 din, i onda je razlika između s7 i v10 8.500 din... Hmmm... :smash:

Da vidiš, 4500 razlika samo između 3 i 4. I to razvučena na dve godine, ispadne manje od 200 din mesečno. 2 nisam računao, on je ipak mali. Ubaci i 5, između 4 i 5 je još manja razlika, mislim da je oko 2-3 hiljade, tipa 105k za s7.
Ne znam da li ćeš stići za vr, koliko traje proces prebacivanja broja? Jer moraš da naručiš do 5. marta da bi dobio vr.

Ma znam, verovatno neću stići ako se odlučim za s7... Može vr sigurno da se proda, ima dosta ljudi posle koji neće dobijati vr, a ovako košta 100$.

Pa ***, to kao kada kazeš v10 je isti kao g4, samo bolje napravljen... :) I jeste i nije samo to... S7 deluje kao igračka pored V10... Dobar je i s7...

Bio si u nedoumici za g4 pa sam te nagovarao da uzmeš? Jesi se pokajao? Iz tvojih postova sam shvatio da nisi - uzmi v10 nećeš se pokajati

Ne sumnjam u tebe Deki, ali sviđaju mi se oba telefona... I jedan i drugi imaju svoje prednosti i mane, logično... I da, ako nekoga zanima može i sa postojećim brojem da se iskoristi promocija koja je predviđena za ove koji se prebacuju u vip... :)

Šalim se ja uzmi šta misliš da je bolje
A ja bi sa Samsungom sačekao osmicu

I ja se zagrejao za telefon, medjutim slucajno naletim na korisničke review-e, i vidim na razni se žale kako im je navodno pukao ekran sam od sebe ili padom sa male visine na tepih, itd itd.. Vido na amazon-u, goole search lg v10 crack itd itd..

Koliko je realno ovo?!? Da li je moguce ovako nesto da se desava. Aj na G3 pucala lajsna, ali sad jos i ekran (neki kazu zbog pritiska onog metalnog frejma). Verovatno su to izolovani slucajevi, ali do sada nisam cuo da se ovako nesto desava?!

Puci će bilo koji ako ispadne kako treba - pogledaj crnju šta je radio sa njim pa nije pukao
Ako ces tako razmišljati onda ne treba uzeti ni jedan

Imam G3 i Nexus 5 .. Mnogima na G3 puca lajsna na 2 mesta a nikad im pao nije, takodje na mom prvom Nexus 5 pukla je lajsna -- sta hocu da kazem, nije normalno da se ovako nesto desava, a kamo li da se desava sa ekranom. Nisam reko sta ako padne, vec yt ili guglaj i naci ces mnoge koji tvrde da im navodno nije ni ispao, a pojavila se ultra tanka linija napuklog ekrana uz metanu lasnu, navodno sama od sebe. Slazem se da su izolovani slucajevi, ali nije normalno da uopste postoje slucajevi gde na telefonu od $600 pukne, navodno kako tvrde, sam od sebe.

Poslednja izmena:
Sve moze da se desi, ali to je retko,.ako se plasis za telefon kupi otterbox i ne.treba da brines vise nikada :)

Sve je moguće ali nemoj to da te brine... Samo pogledaj ovaj snimak... Baci par puta ovako s7/s7 edge... :)

Išao do poslovnice da proverim situaciju oko zadržavanja pripaid broja i uzimanju nove promocije. Nemaju pojma o čemu pričam... Da sačekam još malo, sve je to novo. :smash:

Za sada kako stoje stvari možda su čak i povoljnije, ali čekam definitivan odgovor. Ako se prebaciš iz mts-a ili lelenora kod njih onda su ti akcijske cene za telefone (popust uz pretplatu i plaćanje u kešu) i dobijaš flat 4g internet godinu dana za DZ... Čekam odgovor da li to može da se dobije i na njihovom pripaid broju, ako ne, onda imam neku staru mts karticu pa ću prebaciti...

Sta mislis da li ce to ponuditi korisniku da ga zadrze? Mozda predjem na m:ts...

Nemam pojma stvarno. Kao što sam napisao gore, pitao sam ih to na vip chat-u na sajtu i rekli su mi da može. Kada sam otišao do poslovnice rekli su mi da nemaju pojma da li je to moguće i da sačekam još malo, sve je to novo za ovu promociju. Poslao sam sada na fb poruku, ako mi i tu odgovore potvrdo onda naručujem. Napisaću i ovde šta je bilo...

Ne bih da se mesam ali prosto je gre'ota ne uzeti 50% popust na racune u mts-u a fon iz oglasa.. to je odavno dobitna kombinacija.

Čini ti se, isto izađe na kraju, plus što nemaš normalnu garanciju na svoje ime. U vip-u zajedno za pretplatom, nova 3 ispada 83.500 a ako uzmeš slične jačine pretplatu u mts-u, mix XL npr, to je 24.000+61.750(500e na kp)=85.750... Još dobijaš flat internet....

Poslednja izmena:
Deki,ako ti nije tesko,prosetaj malo nocu gradom,i na automatici okini par slika...negde gde ima puno svetla,i negde gde nije toliko osvetljeno...takodje vidi negde gde nije nocno osvetljenje zute boje...ovu nocnu sto si poslao korisniku blue moon je bombona...u rucnom rezimu bi to bila perfekcija...
Ne moras da zuris,kad budes imao vremena...poslacu ti ja sada na pm moj mail...
Jos ako moj brat po xda :d potvrdi da ce i za njega izbaciti fix,uzimam ga koliko vec sutra :)
PS. Primer gde nocu nije zuto osvetljenje

@Ixon a sto mora fix i za V10?

Nazad
Vrh Dno