Šta je novo?

LG Nexus 5X

millet, Meizu, OPPO, vivo has developed pressure in touch, and there are a new generation of HTC OEM Nexus phone also plans to add pressure-touch functionality, and even Android there are plans to make this feature into standardization.

Novi kineski trac :)

Nexus RAZR 6P :)

@Bia kad pre stigao dbrand? je l' ima dostava za srb?

Ima.. Posalju ga pismom,koliko se secam treba oko 7 dana da dodje.

15 dana od porudzbine dostava za Srbiju ima ali ide preko paypala imas tamo na njihovom sajtu paypal checkout i onda salje na adresu koja je navedena na paypal acc. Super je skin izgleda fenomenalno a instalacija je smesno lagana

Odlično izgleda, baš mi se dopada. In other news ja sam definitivno rešio da uzmem 6P, samo da prodam ovaj moj Z3, ali mi se nešto neda, niko ga neće ko da je sakat! :D :(

@štime back je uglavnom 10$ front 8$... za ostalo vidi na sajtu ( dbrand.com/shop/nexus-6p )

Znam za to, nego me interesuje shipping i da li uzimaju nesto hoHstapleri sa carine?

Nema sta da uzmu sa carine kada dolazi u formi medjunarodnog pisma..(tako je bilo pre 3god kada sam ja narucivao ta cuda) Samo ti u to stave nalepnice i to je to

Poslednja izmena:
Odlično izgleda, baš mi se dopada. In other news ja sam definitivno rešio da uzmem 6P, samo da prodam ovaj moj Z3, ali mi se nešto neda, niko ga neće ko da je sakat! :D :(

To je zato što ti je zaključan na telesmor :d Mada dobra cena, čudno da ga niko neće

Vala j**o im pas mater što zaključavaju uređaje na njihovu mrežu... Ovako bih ga odavno prodao. Mada dobijao sam razne ponude u vidu menjaža telefona, al' džaba kada mi ne trebaju.

Ne bih da kvarim zurku ali malo ti je jaca cena za tako star telefon :) video sam nove sa garancijom koje idu za oko 340e

Telefon koji je firma koja ga proizvodi zvanicno otpisala. Nije ni cudo da ga niko nece. Realno ti Soniji treba da idu za 100e ko BenQ svojevremeno, samo je pitanje kad ce kljuc u bravu mobilnog odeljenja (ne stoje ni drugi puno bolje, ako je za utehu).

Za 100e da ide Z3?! Sta sve necu da procitam ovde u zadnje vreme...

^^ kako je to Z3 ''otpisan'' kada je najavljen MM apdejt za koji cak i hardkor android/nexus sajtovi kazu da je sjajan? Telefon je odlican u svakom smislu ;)

Za 100e da ide Z3?! Sta sve necu da procitam ovde u zadnje vreme...

G@W je to, lik koji je po izlasku G3 LG-a rekao da bi Apple mogao u buducnosti da prati ''LG inovacije'' i da predje na plastiku sa LG telefona za svoje nove iphone modele.. sta vise da se kaze :)

Poslednja izmena:
E svašta... :D :D :D

Ledja, stranice i kamera 19 dolara + 5 dolara postarina, stize u pismu nema carine naravno. Jos staklo iz kine da se dovuklja da skidam ovu glupavu foliju.

Sa ultrapink kamerom...

Ne verujem, Google ocigledno hoce da ima kvalitetnu kameru na Nexusima (N5, N6 koja je neosnovano napljuvana i sada 5X/6P koje su super) pa nema veze sto ce htc praviti Nexuse, ti problemi sa kamerama ce ostati vezani za tu staru M seriju.

Ocekujem odlican kamera hw/sw na tim htc Nexusima ali me ne bi iznenadilo da ih zakinu za OIS.

meni dbrand skin za 5x stigao za 10 dana, obična koverta nikakva carina ni ništa.

Pozdrav! Imam par pitanja.
Imam nexus 4 16gb i prezadovoljan sam radom telefona, kamera nije najbolja, kao ni trajanje baterije i to su jedini nedostaci. Koristio sam i Nexus 5 i i takodje je dosta dobar telefon.
Hteo sam da uzmem Nexus 5X, ali sam cuo da nije brz i pouzdan kao 4 i 5. Da li je to istina i kako su se pokazali kamera i trajanje baterije? Koliko memorije zauzima sam sistem, da li je dovoljno 16gb? Takodje, da li je moguce naci ga polovnog?
Hvala unapred!

Vrh Dno