Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Shameless se ne može uporediti sa nekom drugom serijom samo zato što nijedna nije uspela da održi taj nivo kvaliteta skoro 6 sezona. Samo da ne vrate onog Goku-a i biće sve sjajno 😀

GoT? TWD? The Simpsons? 😛

y0SBgdK.jpg

Serija mi je bila smešna kad sam došao kući polupijan, gledao posle opet, retko šta da bude smešno. Blago onima kojima jeste smešno, zavidim im beskonačno. Humor mi nikada neće biti isti posle 5x gledanja svim epizoda South Parka.

Ja trenutno gledam Backstrom (1080p, Encoded by JoyBell). Što se mene tiče, odličan kvalitet slike: Jedini razlog zašto izbegavam x265 je to što ih moj TV ne podržava, a ja najviše volim da gledam filmove/serije direktno preko pljera ugrađenog u TV.
Ja sam pristavio BCS i Shameless prve sezone x.265. Upalio Shameless i posle minut sve pobrisao. Kao da je neko varikinom obrisao snimak. Nesto opranije u zivotu nisam video.

Nit boje nit detalja.

Hahaha 😀

Inace gledam ovu aktuelnu Legends of Tomorrow seriju, i sta znam, dosta akcije, dosta i mana, ali moze da se gleda ako hocete da odmorite mozak 🙂

Poslednja izmena:
GoT? TWD? The Simpsons? 😛
Daj bre, stvarno to misliš?
GoT je u zadnje dve sezone imao ukupno 3 solidne epizode, TWD otišao u quratz nakon sjajne prve sezone, a Simpsonovi to ne pamtim kad sam zadnji put gledao baš odličnu epizodu, mada priznajem zadnjih 15 sezona nisam uopšte gledao 😀. A i ne mešam crtaće i live action serije.

Poslednja izmena:
Hahaha pa tebi su Transformersi vr film koliko se sećam.
Ne diraj na GoT, zadnja sezona je bilo ubedljivo nešto najbolje što sam odavno gledao.

TWD se tek zagrejao sa prve 3 sezone. Svaka sledeca je zanimljivija 🙂
Aktuelna je odlicna, pa samo poslednje 2 epizode, tj. nastavak posle pauze su brutalne.
"The Next World" is the tenth episode of the sixth season and the 77th episode overall ... The episode received overwhelming critical acclaim. It holds a 96% positive rating with an average score of 8.0 out of 10 on the review aggregator Rotten Tomatoes. The critics' consensus reads: "Vintage-style action and the spark of a hot new romance make "The Next World" a gratifying successor to the shocking mid-season premiere. Tako kazu...

A takodje - The Walking Dead has the highest total viewership of any series in cable television history, including its third through (current) sixth seasons, during which it averaged the most 18- to 49-year-old viewers of all cable or broadcast television shows. Total viewership for its season five premiere was 17.3 million, the most-watched series episode in cable history.

Poslednja izmena:
Koga realno bole k..... što je najgledanija? Kad je to bilo merilo kvaliteta? Činjenica je da serija ima max 3 dobre epizode po sezoni i da su ostale neviđeno, ali neviđeno đubre.
Ček ček ova epizoda parodija di je Rick prco Mišon ima rejting 96%? Hahaha gde ide ovaj svet, moZgu ima li te?

Poslednja izmena:
Dobro,ukusi su razliciti,nekome je TWD vrh,a nekome ne,uostalom,niko ovde nikoga ne tera silom da gleda nesto...

Jos prosle ili pretprosle sezone sam digao ruke i od wd...aj sto su epizode teski *****izam, dve tri dobre, i to prva koja otvara sezonu i zadnje dve koje zatvaraju i "drze hajp" do sledece sezone, izmedju pateticni fileri...nego jos i preduge pauze izmedju sezona...pratim samo strip.

Ja volim TWD tip serija, tu tematiku i tako to.
Ali, sezona 6 je ispod očekivanja. Spin off Fear TWD je dobra pa sam imao velika očekivanja, kad ono - s06 očajna u 1. poluvremenu. Čekam da se završi 2. poluvreme pa da imam kompletan utisak, za sad sve to izgleda vrlo loše.

Ali ovi likovi koji ne da pljuju nego GAZE i predstavljaju svoje misljenje kao jedino pravilno, bez mogucnosti dalje rasprave s njima...sto je valjda i dobro.
To je samo tvoje misljenje, nauci da postujes i tudje jer se o ukusima ne raspravlja. Nisu svi ostali retardi a samo ti pametan.

TWD je grozan, batalio jos posle trece sezone. Doduse gledam nesto jos gore, X-files. Brate mili kako je ocajna ova 10 sezona, vise me sramota sto ovo gledam nego sto sam odgledao prvu sezonu Dark Matter.

Konacno se nakanio da ogledam drugi deo prve sezone The Expanse. Zadnjih par nekoliko epizoda su zaista odlicne. Toliko da nisam mogao da izdrzim nego sam pretrazivao wiki da saznam sta se dalje desava u knjigama. Nije frka ionako cu da zaboravim sta je bilo dok pocne druga sezona.

Zivo me zanima koliko ce im biti budzet za dalje. Nadam se jos veci, da odrade neki nenad****v CGI za ono sto sledi.

You're the worst: Serija je...nešto posebno 😀 očekivao sam klasični sitkom, ovo baš i nije to... Dodata na listu 🙂

Što se GoT-a tiče u ovoj zadnjoj sezoni sve skoro epizode su bile bezveze. Jedino ona 3-4 minuta kad oni white walkeri napadnu selo i kraljica kad prošeta Dubrovnikom 😉, mada je to bio CGI. A ta epizoda sa napadom, sećam se da sam 4-5 puta zaspao gledajući je i slučajno se probudim kad je trebalo 😀

Lena se prosetala gola ali su njenu facu stavili na dublerku koja se jelte takodje setala. Njoj je inace celo telo istetovirano, otud Cersei i ne vidjamo oskudno odevenu u seriji.

Ali ovi likovi koji ne da pljuju nego GAZE i predstavljaju svoje misljenje kao jedino pravilno, bez mogucnosti dalje rasprave s njima...sto je valjda i dobro.
To je samo tvoje misljenje, nauci da postujes i tudje jer se o ukusima ne raspravlja. Nisu svi ostali retardi a samo ti pametan.

Jel ovo upućeno meni, pošto ne mogu da verujem? 🙂

Jel ovo upućeno meni, pošto ne mogu da verujem? 🙂

Ne,ne, meni 🙂 Posto sam pocinio ultimativni zlocin i izjavio da mi se TWD svidja sve vise, i sto je JOS GORE naveo da se otprilike svi kriticari slazu sa tim, i kao konacnu uvredu svima naveo rejting,ocene epizoda.
Prst u oko definitivno. Treba me izopsiti, banovati barem 🙂

Inace, kakva je serija The_Blacklist ? Vidim da je u toku treca sezona, vec najavljena 4ta. Mada je jedva nadjoh za 'preuzimanje' :trust:

Pazi TWD se u 6-oj sezoni najviše približio stripu. To im je svakako plus. Ja da mrzim tu seriju sigurno je ne bih gledao, ali nekad stvarno preteraju sa glupostima i nekim izvestacenim filozofskim scenama gde kao pokušavaju neku emociju da prikažu ili bar da izazovu. Problem je što jako puno štede na glumcima, jer većina ne može da iznese to što se traži.

Pogotovo u poređenju sa nekim prvoklasnim dramama koje takođe imamo danas na TV-u. Zato je većini ovde TWD uglavnom dosadan kad skrene sa glavne priče. Po sezoni odvoje jako malo od glavne priče, a imaju puno epizoda, samo da sama serija traje što duže. Kad shvatiš da je to njihov glavni cilj, to počne još više da iritira. 10 epizoda, je sasvim dovoljno. I onih 6 u prvoj sezoni je bilo sjajno.

Mnogo bolja od tog smetja sto gledas (TWD) ali u principu nista specijalno, TV limunadica. Moze da se gleda onako kad naletis na nju, kao Castle ili Bones na primer ali nikada to ne bi skidao sa neta da gledam.

Tek sinoc sam pogledao sestu epizodu X-files, koja se nastavlja na prvu. Majko mila, pa oni su uspeli da krenu od dna sa kojim se zavrsila prva i skrozaju je toliko nisko da sam izneverovo. Nikada u svojih 30 godina nisam nista gore gledao a da je snimljeno kao serija. Cak ni najgora domaca produkcija ne moze prici ovome i to ukljucuje one amateur price sto snimaju sa redovnom publikom Grand emisija.

Samo sam jednom ugasio neki program pre kraja, kada sam ozbiljno uzeo da ga gledam (premotavanje ne racunam u tu grupu). To je bio film Fear and Loathing in Las Vegas (ne drogiram se pa mi nije bilo gledljivo). Ova epizoda X-files je isterala poslednji atom volje u nameri da je nekako ogledam do kraja. Hteo sam da pocnem manicno da se smejem pred kraj. Mislio sam da je prva dno epizoda. Pa onda druga. Pa je onaj djubretar podigao lestvicu uzasa. Mislio sam da ne moze gore ali terorista sa ulubljenom glavom cini djubretara suvim kvalitetom. E pa, sesta epizoda u poredjenju sa prethodnom je kao baba se ceslja u odnosu na breakin bad.

Kapiram Moldera i Skali, njima se ovo gadi i gledaju kako sto vise da se poseru na seriju svojom glumom. Ali ostali... zeznuli su ih samo tako. Pogotovo onaj Ted o'Mali.

Odlicna poredjenja 🙂 Meni je ipak terorista sa ulubljenom glavom najteze pao, to je zaista najgora epizoda ikad. Ne samo za X files, verovatno za serijski program uopste. Shokovi i ludilo.

@vladimirdowla - Meni je TWD fino 'dozirana'. Ocigledno im taj recept prolazi kod sirokih masa u koje se ubrajam, jer su sad i 'pojacali' - od 10. aprila krece i FTWD s2 :trust:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno