Mnogo bolja od tog smetja sto gledas (TWD) ali u principu nista specijalno, TV limunadica. Moze da se gleda onako kad naletis na nju, kao Castle ili Bones na primer ali nikada to ne bi skidao sa neta da gledam.
Tek sinoc sam pogledao sestu epizodu X-files, koja se nastavlja na prvu. Majko mila, pa oni su uspeli da krenu od dna sa kojim se zavrsila prva i skrozaju je toliko nisko da sam izneverovo. Nikada u svojih 30 godina nisam nista gore gledao a da je snimljeno kao serija. Cak ni najgora domaca produkcija ne moze prici ovome i to ukljucuje one amateur price sto snimaju sa redovnom publikom Grand emisija.
Samo sam jednom ugasio neki program pre kraja, kada sam ozbiljno uzeo da ga gledam (premotavanje ne racunam u tu grupu). To je bio film Fear and Loathing in Las Vegas (ne drogiram se pa mi nije bilo gledljivo). Ova epizoda X-files je isterala poslednji atom volje u nameri da je nekako ogledam do kraja. Hteo sam da pocnem manicno da se smejem pred kraj. Mislio sam da je prva dno epizoda. Pa onda druga. Pa je onaj djubretar podigao lestvicu uzasa. Mislio sam da ne moze gore ali terorista sa ulubljenom glavom cini djubretara suvim kvalitetom. E pa, sesta epizoda u poredjenju sa prethodnom je kao baba se ceslja u odnosu na breakin bad.
Kapiram Moldera i Skali, njima se ovo gadi i gledaju kako sto vise da se poseru na seriju svojom glumom. Ali ostali... zeznuli su ih samo tako. Pogotovo onaj Ted o'Mali.