Šta je novo?

Decred [DCR] (BLAKE-256)

verovatno da stavim na 1100/1500 na 1.2v da bi trosio puno ali brzina memorije ovde ne utice pa je mozete staviti i na 750

U mineru ne moze da se menja? Verovatno trixx ili nesto slicno?

da,u vbe sam odavno odradio taktove 850/850 1v pa mogu da experimentisem sa raznim algoritmima jer ima dosta coina gde memorija ne utice(kao i xpm coinu)

Ok onda mi je to po defaultu tako...mislio sam da jos smanjujes memoriju negde naknadno. Sve ok.

Koliko vama daju 270-ice?? Meni dve zakucano ukupno 1740 mhs, sto je dnevno jako malo, jedva 1,3 dcr, sto je ultra neisplativo. Kopao sam par sati na Suprnovi, dif je otisao u nebo, a ima ih gomila, tako da je nagrada po bloku jako mala i potrebno je prosecno oko 15 min za 1 blok.

toliko daju, samo sto je diff odleteo, kada sam kretao diff je bio oko 500 na suprnovi, milina, sad od kad je skocio dcr skocio je i diff (sad je preko 1000) pa je teze doci do dcr-a

toliko daju, samo sto je diff odleteo, kada sam kretao diff je bio oko 500 na suprnovi, milina, sad od kad je skocio dcr skocio je i diff (sad je preko 1000) pa je teze doci do dcr-a
Auu kad je bio oko 500, ne secam se bas, a pratim redovno, kako mi je promaklo? Mora da je na samom pocetku, sad je neverovatnih 293 780, sto je brutalno i totalno neisplativo.

Pa nije nikad ni bilo 500, od samog starta diff je bio 163557.

i ja kontam gde 500 gde 1000, gde to gledate diff???

Skace mu vrednost vrtoglavo, kao i eth-u. Blago onom ko ih je stekao na vreme. Ja nisam jedan do njih, mada nisam lose prosao, ali sam mogao i mnogo bolje. :)

ma ja gledam diff koji mi pise u cgmineru :) prvog dana je pisalo oko 500, sad je 1,19k, a pravi diff ne znam gde se gleda :D uglavno kada je pisalo oko 500-600 2 kartice 290 su kopale oko 9 dcr-a dnevno

Onako koliko sad R9 280X na dan, moze i info za 4xR9 280X, aj da se ne smaram ako moze info iz prve ruke

Ljudi jedno pitanje totalno sam van ove priče. Ali stoje kod druga i skupljaju prašinu neke 5970 i 6990 grafe jel može to da kopa Etherium i jel zna neko kolko pravi jedna ova grafa heša?

Puti dcr na coinmine.pl i uživaj, zarada je odlična, zaboravi na eth sa starim karticama....

koliko daju ove 5970 otprilike novcica na dcr

Poslednja izmena:
Treba ti grafika sa po 2gb ram po GPU-u tako da nemože i nije bedak na dcr ti je veća zarada :)

5-ta serija karti moze da kopa DCR ali ti daje upola realno od onoga sto miner pokaze.
Zarade ima, ali da je to odlicno, nije. Ali je zarada.

Tačno, probao na 7660D.

jel natero neko nvidiu 750ti maxwel na dcr?nek baci bat ako oce
nikako da namestim eth,ocu ovo da probam,trenutno radi na multipulu

Mozda sam trebao da objasnim malo bolje moj prethosni post, pa ovako:

Miner za DCR radi na seriji 5 i pokazuje na primer 1000 mhasha na 5850, ali je na poolu jedva pola od toga registrovano.
Zasto je tako, ne znam, i da li moze bolje, ja nisam uspeo, ali bih voleo da i ostale kolege podele iskustva ili resenja.

Error Generating Address There was an error generating your deposit address. Please try again. Error:There was a problem processing your request. If this proble
bittrex kaze na pokusaj pravljenja adrese

Nazad
Vrh Dno