Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Kad brzo? Kom logikom si isao? Ili logikom baba Vange.[emoji1]

Edit: Jedino sa razbijenim ekranom [emoji28]

Ne nego ako je uz VIP paket 3700din 260evra za kes. Mislim na obican S7, ne na Edge.
385evra - paket 2700din
470evra - paket 2200din
Jeste da su cipiripi mreza, ali cene su korektne skroz.

Ne vidim nijedan razlog zasto vec za max mesec, dva nece biti za 500e po oglasima

Zipa Telenor cene:
490evra - paket 3600din - razlika 230evra
560evra - paket 2600din - razlika 175evra
580evra - paket 2000din - razlika 110evra
Mislim jesam na Telenor mrezi, dobar im je signal, ali realno treba ih zakonom zabraniti koji su to deratori!!!

Poslednja izmena:
Gizmo, tipicni srbin samo da mu nesto maznuti. [emoji23]
Jest Secerbeg pun love i sve to, FB licna karta iako ga nemam, ali meni nije nesto popularan, niti bih se okrenuo za njim. Mnogo vise cijenim Djokovica, i licno sam se pozdravio sa njim jednom kad mi se ukazala prilika, jer je lik iza Tesle najpoznatini i najcijenjeniji srbin u istoriji.

Pozdravio ili rukovao ? U drugom slucaju osecam da nisi prao ruku 15 dana :)

Nije uredu stavljati u isti kos individualnog sportistu u sportu koji je zabava za burzuje i vrhunskog naucnika.. ;)
Edit( mislio sam tesla - novak u istoj recenici)

Poslednja izmena:
Kad je dolazio u Andricgrad kod Kustrurice, bio tamo u bioskopu. Lik normala, kao obican gradjanin, par slika za uspomenu i to je to. Kao da je Bog sa nebesa sisao, pa i jeste, nema covjeka takvog na daleko i sportiste a jos nas covek.

Edit: Kakav secerbeg i naucik, sta je izmislio, patentirao, razvio? Pa nije FB naucno otkrice, klasicna web stranica. Da se rekao neki vizionar, covjek sa idejom, covjek za biznis, masina za novac, pa hajde. :)

Poslednja izmena:
Pa ti onda smisli bolje od fejsbuka :)))

Ne moram smisljati kad ima bolje. Viber, Skype, Whatsapp, Telegram...[emoji41]

@Gizmo vidim ja da cemo svi na s7 edge :D Takodje delim misljenje da bi mnogo profesionalnije ispao snimak dslr-om...i definitivno se primetio nedostatak ljudstva, kasnili ste dan do dva sa izvestavanjem u odnosu na vece igrace!!

Jos kad bi vip odrzao tradiciju da ne zakljuca sve telefone kako bi super bilo!

Niko ni u jednom reviewu da pomene jeli edge dual sim ili ne.

@Gizmo vidim ja da cemo svi na s7 edge :D Takodje delim misljenje da bi mnogo profesionalnije ispao snimak dslr-om...i definitivno se primetio nedostatak ljudstva, kasnili ste dan do dva sa izvestavanjem u odnosu na vece igrace!!

Jos kad bi vip odrzao tradiciju da ne zakljuca sve telefone kako bi super bilo!
U vipu će biti otkljucani 100 posto - već su stigli sim free a vip ih ne zaključava nego dobavljač

Nije mi jasna jedna stvar. Zasto S7 kod operatera ide preko 100k i kusur,ako se telefon uzima bez ugovorne obaveze?
Konkretno u Vip-u je 112k dinara.
Ko se tu ogradjuje za vise od 200e?
Cena sedmice je 700e

Poslednja izmena:
Nije mi jasna jedna stvar. Zasto S7 kod operatera ide preko 100k i kusur,ako se telefon uzima bez ugovorne obaveze?
Konkretno u Vip-u je 112k dinara.
Ko se tu ogradjuje za vise od 200e?
Cena sedmice je 700e

Srbistan.

^ Izmuzi kravu dok ne lipce
Kod operatera bez ugovorne obaveze S7 920e
Zvanicna cena 700e. Operateri dobri citavih 220e po uredjaju. Sitnica
Idemo dalje

To je kod nekih operatera postalo samo reda radi, posto moraju da navedu nesto. I posto su telefoni uz ugovor preskupi, pa nabiju preko 1000e.
Naravno da niko normalan nece dati toliko para za telefon.

Ali sa druge strane postoje ljudi koji uzmu telefon na rate za te pare na 2 godine, i onda uz svaki racun po 40e i vise placaju, telefon opet izadje preko 1000e, ni to mi nije jasno.

Poslednja izmena:
Pa tolike su cene kada se udje i u tehnomaniju ili samsung shop. Nisu tu krivi operateri nego trziste

^ To znaci da ako uzmem telefon u inostranstvu,ne dobijem ugovor i garanciju? Ajte,molim te. Uvek cu tu garanciju iskoristiti u ovlascenom servisu,gde god uzeo telefon

Sto se tice rata,slazem se donekle. Onaj ko uzima S7,uzece za kes. Onaj ko uzima S7 na rate,za mene nije normalan. Mada,ovo je Srbistan,nista me nece zacuditi

Nekada se pusio Marlboro,i nosila nokia 3310,sada se zavijaju cigare i nosi S7

Srbijo,zemljo medju sljivama

11821202_1483803788606031_1373689021_n.jpg

Nije to samo u Srbiji tako, i u CG je isto i u BiH sam takodje cesto, samo prodaja na rate se reklamira.
Uslovi manje vise isti kod svih, sa minimalnim razlikama. Ali opet se to svede na isto, bilo koji flagship na 24 rate izadje oko ili preko 1000e. Da ne pisem o 6s+ recimo, ali to operaterima prolazi trenutno i to guraju.

U CG recimo jedino je Telekom donekle fer sto se toga tice, jer uz prepaid karticu su da kazem povoljni, ne povoljni ali povoljniji od ostalih. Uglavnom telefon kosta koliko je recimo u DE ili jeftiniji. Ali nekad cak i duplo jeftiniji od Telenora.

Poslednja izmena:
^ To znaci da ako uzmem telefon u inostranstvu,ne dobijem ugovor i garanciju? Ajte,molim te. Uvek cu tu garanciju iskoristiti u ovlascenom servisu,gde god uzeo telefon

Dobro je što je neko ovo pomenuo, baš me ovo zanima - kupovina telefona u inostranstvu i važenje garancije. Malo sam tražio po netu i došao do ovoga: http://www.androidauthority.com/676491-676491/

International warranty

Some devices come with international warranties, but smartphones can differ significantly from region to region in terms of hardware, so it’s a very dangerous thing to presume. If you buy an import or pick up a smartphone while on holiday abroad then don’t expect the warranty to be honored in your own country. You may be expected to ship it back to the country where you bought it to make a claim and that can be prohibitively expensive. Your mileage may vary on this, but be aware of the risks

Kakva su iskustva ljudi po pitanju internacionalne garancije, da li su nekom pravili problem sa servisiranjem telefona kupljenim u inostranstvu?

Onaj ko uzima S7 na rate,za mene nije normalan. Mada,ovo je Srbistan,nista me nece zacuditi

Neverovatno da se kod nas smatra nenormalnim onaj ko uzima uredjaj na rate. Bez obzirao imao ili nemao lovu, svakako je dosta rentabilnije uzeti uredjaj i otplacivati ga a da ne osetis. Dok sa druge strane tih 600-700-800 eura mozes na drugu stranu da ulozis negde, da obcrces i donosi ti lovu.

Na zapadu ljudi patike od 40e provuku na karticu i placaju 2 eura mesecno. A u dzepu gotovine da uzmu pola lokala. :)

Btw, VIP razbio sa cenama, cudi me velika razlika izmedju s7 i s7 edge.

To je moje misljenje. Zna se ko kupuje najnovije flagship aparate. Onaj kome kinta nije problem. Onaj kome je kinta problem,nece ni razmisljati o sedmici,taj ima preca posla nego da razmislja o Galaxy S7.
Opet ponavljam,moje misljenje i zadrzavam ga za sebe.
Ovo je ipak Srbija,i sve sto je nenormalno,kod nas je normalno ;-)

Ovo je više puta prežvakano, Samsung ne daje internacionalnu garanciju, LG daje...

Onaj kome je kinta problem,on će tek napraviti kombinaciju makar bubreg prodao da uzme Galaxy S7 ili IP6 da bi dokazao da nije sirotinja.

Fixed for greater justice.

OT:
Edge izgleda više nego prihvatljivo kao overall telefon, samo treba sačekati par testova da se vidi koliko može tih 3600 mha izgurati (plus da se malo i slegne hype oko telefona)

Bas to,danas si sirotinja ako nemas najnoviji flagship,makar posle toga grcao u dugovima. Makar ti matorci na kraju otplacivali rate sa kamatama,samo da ne bi otisao u tvorza da cukas kamen ;-)

Evo ja uzimam uvek na rate telefone i ostalu tehniku zato sto hocu kes da uvek imam kod sebe za ne daj boze. Bas pre mesec dana kvar na kolima i iz cuga mi izbio 300e iz dzepa. Kod majstora nema na rate. Kako kome odgovara. Jos u mtsu nista ne pitaju npr. da li imas ugovor za stalno ili ne. Das licnu kartu i uzmes sta hoces, bez ikakvih banaka, kredita i ostalih stvari.

Poslednja izmena:
lako se sazna, koristili ste vip mrezu za komunikaciju pretpostavljam ;)

Info da li je bitan ili ne, moze da odluci ili protumaci na razne nacine taj koji je zaduzen za to ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno