srb85
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 26.06.2015
- Poena
- 70
@srb85
Kako misliš da nije prijavljena? Eno je u APR-u.
gde se nalazi? fizicka adresa u Beogradu ?
Poslednja izmena:
@srb85
Kako misliš da nije prijavljena? Eno je u APR-u.
Da. Samo da je napisao da nema (a ima) onda bi to bila laz, ovako nije. I nemoj sad sta bi bilo kad bi bilo,ko ti kriv sto nisi gledao! Ako ti nisi sposoban da pregledas pre kupovine,trebao si zamoliti nekog drugog da kupi umesto tebe! Sramota, 30 godina imas a treba ti mama ili neka institucija (prakticno staratelj) da te "zastiti" od prodavaca!
gde se nalazi? fizicka adresa u Beogradu ?
Pa jel bila kao nova bez tackice? To se odnosi na spoljasnji izgled a ne ispravnost.
Ako je napisao potpuno ispravan onda jeste lagao. Ako nije onda nije! Kao nova bez tackice znaci da je spolja kao nova a ne mora ni da radi!
Relativizacija prevare. Da, srb85 jeste kriv zbog toga što nije proverio uređaj i prošao je kako je prošao, ali prodavac je očigledno pokušao da prevari nekoga time što je rekao da je telefon "kao nov i bez tačkice", a "zaboravio" je da pomene da displej nije ispravan. Tvoj argument "spolja je kao nova" pada u vodu, jer telefon nije dekorativan predmet (bar ne većini ljudi :d ), i ne može da bude "kao nov" a da ne radi, ili da ima tako ozbiljnu falinku.
Nepošteni prodavci su uzrok prevara, a ne naivni kupci. Takve prodavce bi trebalo saseći u korenu i onemogućiti ih da varaju dalje. I najobazriviji kupac može da bude prevaren. Na primer, telefon može da ima falinku koju nije moguće primetiti za 15-20 minuta testiranja...
Pa ne samo u Srbiji, vec se nigde na svetu ne bi mogao smatrati prevarom, u bilo kom smislu, fizicki izgled predmeta koji kupac nije primetio prilikom kupovine. Nije da ne radi SIM slot, GPS ili nesto trece sto nije moglo da se primeti vizualnom kontrolom - pregledao si telefon, dao pare u znak saglasnosti da ti ponudjena roba odgovara i kraj price.
Informativno, na prvi pogled deluje nepotrebno ali radije bih da cujem barem jedno prijatno iskustvo sa vecom cifrom, "MASTER PC SHOP" vidim da ima 700+ pozitivnih, narucujem malo "skuplju" robu pa me zanima da li je totalno safe buy, malo proguglao medjutim nalazim samo od prethodne godine 2-3 pozitivna utiska pa eto da pitam. Nisam nasao slicnu temu, a opet kontam da ovo nije ni neko reklamiranje.. Licno ne znam da je neko uzimao od njih, iako roba kontam ide po istom fazonu od madjara pa su zato cene nize.
Jako je bitno kakva su iskustva ljudi kojima se roba kupljena od tog prodavca pokvarila. Kakva je situacija sa ostvarivanjem garancije, tj da li prodavac postuje to uvazavanje garancije i nosenje proizvoda natrag u radnju(Madjarska).Informativno, na prvi pogled deluje nepotrebno ali radije bih da cujem barem jedno prijatno iskustvo sa vecom cifrom, "MASTER PC SHOP" vidim da ima 700+ pozitivnih, narucujem malo "skuplju" robu pa me zanima da li je totalno safe buy, malo proguglao medjutim nalazim samo od prethodne godine 2-3 pozitivna utiska pa eto da pitam. Nisam nasao slicnu temu, a opet kontam da ovo nije ni neko reklamiranje.. Licno ne znam da je neko uzimao od njih, iako roba kontam ide po istom fazonu od madjara pa su zato cene nize.
Jako je bitno kakva su iskustva ljudi kojima se roba kupljena od tog prodavca pokvarila. Kakva je situacija sa ostvarivanjem garancije, tj da li prodavac postuje to uvazavanje garancije i nosenje proizvoda natrag u radnju(Madjarska).
Vidim da planras da pazaris za vecu svotu novca tako da ti predlazem da budes pazljiv. [emoji6]
Upravo tako, ali posto KP nije prijavljena firma fakticki ne postoji u Srbiji a ubira pare od reklama nema kome da se zalis a njemu ostaju ciste ocene, kao da nikad nikog nije zeznuo, i pitanje je jos koliko njih je tako proslo, i tako nastavlja danima, mesecima, godinama, kp tim bas boli... za sve
Uvek sam se pitao kako neki sajt u ovom slucaju kp,koji cak nije ni registrovan u Srbiji sme,moze,a drzava to dozvoljava da trazi licne podatke gradjana izmedju ostalih i maticni broj,jos je ludji onaj ko pristane da taj broj ostavi tamo
Meni nije jasno kako neko moze da ima 700 ocena i ni jednu negativnu, a takvih prodavaca kod nas ima koliko hoces.... plus će te neko teško zeznuti ako ima 700 pozitivnih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari