Jel' moguce da 6p sokocalo ne moze da snima 1080p 60fps ni sa nekim "hackom"??? Svrbi me da ga uzmem (0$ na ugovor) i prosto ne mogu da verujem da g2 iz 2013-te ima 1080p 60fps a najnoviji nexus nema nikako???
Svakim danom me ovaj 6p sve vise razocara...bitno da ima 240fps
Au brate, pa ti si kao neki ''old skul'' lik, cudi me da ti 60 fps full hd snimanje sa telefona ne deluje malo neprirodno?
Pomenite drajveru 60 fps snimanje pa da cujete sta ce da kaze :d
Imam tu opciju na Z2 ali je koristim bas retko.. npr za snimanje labradora u punom trku za loptom ili nekih sportskih tripova, jedino tad ima nekog smisla, za sve ostalo mi 30 fps bolji izbor jer daje taj neki cinematic smek
Uz to mislim da brzina zatvaraca varira pa u 60fps modu mislim da senzor ''kupi'' malo manje svetla nego u 30 fps pa i o tome treba voditi racuna, na idealnom dnevnom svetlu ne verujem da ima nekih razlika ali zato u low light uslovima.. mislim da je 30 fps bolji izbor.
Meni na ovim kamkorderima fali 1080p sa 240 ili 360 fps, za jos bolji slow motion video ali izgleda da aktuelni soc jos uvek ne mogu to da podrze.
Naravno da je bitno da ima 240 fps za slow-mo.
Prerpostavljam da je malo bolja na telu...[emoji5]Nego kako mislis da izgleda u odnosu na GoPro?
Nista se SWom ne more nadoknaditi kao optikom ili ti HWom, pogotovo na vecim rezolucijama, to kida HW. na. Mogu se samo zamazati oci.
nisu oni sakrili što to ne može da radi, već što nisu dovoljno vremena posvetili da optimizuju, pa nisu hteli polovično da ostave.
Ja i dalje razmišljam. [emoji1]Jel uzeo jos ko 6p?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari