Šta je novo?

LG Nexus 5X

A evo posle ovog Vojkanovog opisa, ja sam ponovo počeo da razmišljam o ovom modelu (samo 32 gb). OK, znači kada se ugasi enkripcija nema usporenja. EIS može da se uključi. Izrada mi, realno, nije toliko bitna (svakako bi bila lep plus). Baterija je fina.
Još samo da su stereo zvučnici.
@ducka
Ja imam n5 i definitivno vidim lep upgrade. Iako on i dalje radi kao zmaj, a i promenio sam bateriju pre cca 6 meseci.

Poslednja izmena:
Update!!! Spikerfon na 6p gotovo neupotrebljiv sad testirao sa tri razlicita poziva sa tri razlicita telefona jedva mogu da razumem sta mi neko prica ovi dual zvucnici koliko su dobri toliko i nisu sve brundi.

Nije hw kvar tj. Isto je na mom i kumovom 6p. Da bi nesto cuo moras dosta da smanjis glasnocu na pola max.

Update!!! Spikerfon na 6p gotovo neupotrebljiv sad testirao sa tri razlicita poziva sa tri razlicita telefona jedva mogu da razumem sta mi neko prica ovi dual zvucnici koliko su dobri toliko i nisu sve brundi.
Brate, to je feature! [emoji4]
Da ,sa n5 se samo "isplati" ici na 6p.. Ali taj 6p je nazalost bas skup

Ja koji koristim n5 ni sekund nisam razmisljao o prelasku na 5x
Isto mislim. Nije da 5x nije bolji po specifikacijama, noviji je, update ovo ono, nego su mi nekako u istoj klasi, iste boljke, isto kinder jaje, sve isto, hocu promjenu (na bolje)...[emoji14] [emoji51]

Poslednja izmena:
Pa i ovo je update. Druga stvar je što ti hoćeš fizički merljiv update.

BIA je l' ti radi samo gornji zvucnik kad ukljucis poziv na speakerphone?

Meni na 6ici kad pricam sa nekim, kazu ljudi oko mene da sve cuju sta sagovornik prica, a nije da je glasno meni, nije spikerfone naravno...[emoji15] Ili ja ne cujem dobro...[emoji1]

Poslednja izmena:
O boze zar su i ovi sa nexusom primenili *****nu sony strategiju da samo jedan od zvucnika radi prilikom speakerphone moda!?!...navod o da se ne pojavljuje echo i sta ja znam. Nadam se da ce izbaciti neki mod za nexus (ako vec nisu) da rade oba u ovom rezimu...na z3 je to mnogo popravilo situaciju!!
Bia hvala za ovu vrlo korisnu informaciju...da sam pazario 6p nekim cudom upucao bih se da sam ovo ustanovio.
Nego zivo me zanima ako neko moze da potvrdi, da li i htc modeli sa stereo zvucnicima imaju isti problem ili kod njih uredno rade oba zvucnika...i koliko su glasni dok se prica?

Ja koliko sam primetio a bas sam slusao oba u toku poziva samo gornji se cuje donji ne i moras bas da smanjis glasnocu da bi bilo iole razgovetno jer je na max jacini tresti ubija. Proverio sam datum proizvodnje svog 6p 13.januar 2016 tako da je ovo nova tura telefona za vas sto planirate da kupite u kojoj su navodno reseni problemi pink i zutog ekrana.

Ja koliko sam primetio a bas sam slusao oba u toku poziva samo gornji se cuje donji ne i moras bas da smanjis glasnocu da bi bilo iole razgovetno jer je na max jacini tresti ubija. Proverio sam datum proizvodnje svog 6p 13.januar 2016 tako da je ovo nova tura telefona za vas sto planirate da kupite u kojoj su navodno reseni problemi pink i zutog ekrana.
Nista nego custom kernel sa nekim sound patchom i smanjivati gain.[emoji62]

Za koliko može da se kupi 5x 32GB? Viđao sam poprilično naduvane cene.

To ces tesko naci na stanju kod poznatih preprodavaca mozes da narucis mislim da mi je rekao covek 340e mada ne drzi me za rec, pricali smo o dosta telefona tako da sam mozda nesto pobrkao. Cena im pada vrtoglavo kaze tako je sa svakim lg telefonom nije bitno da li je nexus ili neki drugi imas novu g4 sa koznim ledjima za 340-350e

Buglagdrndroidi generalno slabo drze cijenu. Ne znam koji je proizvodjac najbolji sto se toga tice, mozda Lamesung? :)

Kod Vas u Srbiji mnogo jeftinije u mojoj dembeliji BiH-RS, 5x 16gb 350e, 32gb 400e, 6p 32gb 550e, 64gb 600e
[emoji15]

Mislim da se razbijaju od prodaje, •^°℅π™®© naduvane, malo im zarade...[emoji28] [emoji1]

Poslednja izmena:
Ne govore u cenama u radnji, to je sa KP, švercovani iz Mađarske. U radnji sa fiskalnim bezobrazna cena, previše bezobrazna.

Nego zivo me zanima ako neko moze da potvrdi, da li i htc modeli sa stereo zvucnicima imaju isti problem ili kod njih uredno rade oba zvucnika...i koliko su glasni dok se prica?
Najbolji zvuk na fonu koji sam čuo! Na svim poljima, kvalitet zvuka u toku razgovora na zavidnom novou, kvalitet iznad S6 i G4. Spikerfon takođe, nikakvih problema. Uzeo sam nov M8 i žao mi je što sam ga prodao, uhvatilo me nešto da promenim posle 10 meseci korišćenja, hteo sam nešto sa boljom kamerom i bolji displej (***, kad svaki dan bacim pogled na S6, posle toga onaj na M8 je meh), S6 sam imao i otela mi žena, ajde da nemamo isti telefon uzemem G4. G4 otišao, ne znam šta dalje da kupim.

Sacekaj ove nove telefone pocetkom aprila ce biti dostupni na oglasima

Da li je ova cena od 300e stabilna za 5x 16GB? Sta mislite da li ce ici jos dole?

Da li je ova cena od 300e stabilna za 5x 16GB? Sta mislite da li ce ici jos dole?
Hm.. dobro ti pitanje.[emoji16] Sta je to danas stabilno osim srpske ekonomije i privrede. [emoji28]

Cijena ce ti biti slicna ponasanju nexusa 5 na trzistu pa uporedi. Historia est magistra vitae.

Znaci manje vise to je to.
@Tetsuo, bilo ih je za 290 par dana ali ti se rasprodase. Sad je 300e najbolja. Sem ako nisam slep, u tom slucaju mi posalji oglas na PM :D

E velika ti razlika 10e. Ne kupujes tel od 30e pa da se osjeti. [emoji23]

Pored loše izrade ipak ima prednosti što ga je LG pravio, njihovim modelima cena je u slobodnom padu i jako brzo postanu pristupačni.

Jel' moguce da 6p sokocalo ne moze da snima 1080p 60fps ni sa nekim "hackom"??? Svrbi me da ga uzmem (0$ na ugovor ;)) i prosto ne mogu da verujem da g2 iz 2013-te ima 1080p 60fps a najnoviji nexus nema nikako???

Ne moze, ne znam sto to nisu ubacili.
I senzor i procesor su i vise nego sposobni za to, samo treba softverski ubaciti to..

Nazad
Vrh Dno