Šta je novo?

LG G2

Pa uskoro bih da iskoristim garanciju, a i ćale koristi telefon tako da će stock da bude skroz ok...nadam se da će da se popravi malo jačina zvuka prilikom razgovora, sada je očajna...
Edit: Sad gledam, izgleda da su mi sva tri USB porta na laptopu 3.0, da batalim za sada? Nema leka?

Poslednja izmena:
Uzeo sam sluske neke, 1700din u winwinu, stare crkle.
Zvuk mi se bas nije svidjao u pocetku, los je bio. Danas instaliram V4A, nadjem neki profil na xda..ljudi, sad imam osecaj da imam sluske od 100e! Znaci nebo i zemlja sa i bez V4A..

Aj postavi link ka tom profilu za V4A. Pokušavao sam sam da podešavam ali mi ne ide.

U root folderu se nalazi, viper4android se zove folder.
Ako ga nema, otvori v4a app, instaliraj drajver, trebalo bi da se pojavi? Eventualno cekiraj nesto negde, promeni nesto..

Na koji način da sa Cloudy G2 3.2 vratim telefon na stock d80230d....ceo dan tražim u pm...probao sam i lgup i javlja mi unknown...

Pored drajvera, instaliraj ili proveri da li imas instaliran LG Mobile Support Tool, pa onda pokreni LG Flash Tool. Ako ti se desi da stane na 2%, ostavio sam fix dve strane nazad.

Hvala na savetu, baš ću sutra da probam, ceo dan sam se jebavao i nervirao...

Flesnuo sam dorijev 9.1 i aj iz neke znatizelje da pokrenem antutu, dobio sam 5000 manje nego sa 8.9 :D Jel to moguce ? :D

Edit: Odradio opet antutu, sada 50238 :D Izgleda da ima nekih poboljsanja. Na 8.9 je izvukao 49580..

Edit2: Aj reko da probam opet po treci put, sada 51464 :O

Poslednja izmena:
S obzirom da sa gingerbread-a i Huawei G300 telefona prelazim na LG G2 više sam nego zadovoljan ovim aparatom sa kitkat 4.4.2 androidom i fabrički instaliranim programima, ali ipak pitam za savet da li da pređem na originalni 5.O.2 apdejt lollipop-a ili da možda čekam 5.1.1 verziju koja će, navodno, stići uskoro...? Ne znam da li se nešto značajno dobija sa lollipop-om, ne računajući kitnjastiji interfejs, ali ako se ništa ne gubi možda bi i prešao na lollipop, kao ipak moderniji OS... Pa ako bih odlučio da instaliram 5.0.2 verziju da li je neophodno da prvo uradim fabrički reset kitketa, pa da na tu, čistu instalaciju, nadogradim lollipop, ili da samo pustim aptdejt koji mi sistem nudi i nadogradim ga zajedno sa svim programima i podešavanjima? Ova druga varijanta bi mi odgovarala, ako je sve jedno... A ako bude problema, nadam se da je fabrički reset lollipopa dovoljan da se ispeglaju eventualni problemi... Pretpostavljam da programom za vraćanje kopija sistema, ugrađenim u telefon, nije moguće vratiti originalni kitkat 4.4.2? Jedino što mi, za sad, fali na telefonu, je što kamera nema spot metring i što alarm ne može da se uključi ako telefon nije upaljen... Da li to možda može da se dobije sa lollipopom ili nekim android aplikacijama? Da li bar ima neki softver koji bi u podešeno vreme, automatski gasio i palio radio signal, kako bi se, bar preko noći, smanjila potrošnja baterije, a alarm funkcionisao...

Poslednja izmena:
Postoji app za to, mozes i sa taskerom da odradis to..

Elem, ne treba factory reset, samo pusti da odradi apdejt.
U sustini ne gubis nista - dobijas noviji i lepsi sistem. Neki kazu da je baterija bila malo bolja na KK-u, ali je sasvim dobra i na L-u.
Gde si video taj info za 5.1.1? Posto nema nikakvih zvanicnih informacija da ce G2 dobiti bilo sta posle 5.0.2.

Takodje, preko programa u telefonu ne mozes vratiti KK, ali postoji nacin i za to..

kad negde uradiš tap to focus onda tu radi i spot metering

ljudi,ja sam nesto za...bo,rutovao,ubacio twrp,flesovao cloudy 3.3,pise sve uspesno ali telefon nece da se upali...sta mi je ciniti?telefon bio na kitkatu

ljudi,ja sam nesto za...bo,rutovao,ubacio twrp,flesovao cloudy 3.3,pise sve uspesno ali telefon nece da se upali...sta mi je ciniti?telefon bio na kitkatu
Sad ti je pogresan bootloader! Nisi smeo sa KK na LP!
Prati ovo:
How to Restock LP image (When current ROM is KK)
-D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth
https://mega.nz/#!YNMmWKoJ!h2siD4om0...3Bv3aXIQxMDKQo

1. Reboot to Recovery (Base on TWRP Recovery)
2. Flash D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip > Home
> Choose Reboot > reboot to Recovery again
3. Flash your Custom Recovery that you use backup your ROM before go back to KK
Then choose reboot to recovery again
4. Restore LP image
5. Reboot

ok,nasao,skidam,ali kako da ubacim da flesujem ovaj bootloader?edit ajojjjjjjj budale obrisao sam bekap??????ima li mu pomoci?

Poslednja izmena:
Udjes u custom recovery i povezes telefon sa pc preko usb kabla.
Nije ti potreban bekap jel da imas cloudy 3.3 na sd...

Poslednja izmena:
pa tako kazi covece,kao Dark Warrior,preko otg usb ili usb kablom,napatih se covece,rece mi da povezem sa usb kablom na pc nema sta nisam probao i ne vidim kako da ih povezem....ali pazite ljudi jos ovo,odnesem ga u servis,kaze lik ostavi ga do sutra i pogledacu da ga sredim.Pita jel imas rom na kartici,rekoh ima na internal memoriji...Kaze nema veze,ubacicu mu ja moju sd karticu.Rekoh kako covece da mu ubacis karticu?Lik ono,pa lepo,skinem poklopac i stavim:smash:...Rekoh vracaj bre taj g2 nazad,njemu nit se skida poklopac,niti ima gde da se stavi kartica....Propassss

Imas problem sa drajverima definitivno. Kod mene se bez problema poveze sa pc iz custom recovery-a. Skinem poklopac i stavim kralj:D
LGG2.PNG
TWRP v2.8.5.1

Poslednja izmena:
Kako apdejtovati Bliss? Vidim da je izasla nova verzija. Jel dovoljno samo ocistiti cash&dalvik i instalirati ili moram opet sve nanovo?

Imam par pitanja.

1. Kako da root-ujem telefon?
- Nervira me vibracija kada se napuni baterija pa bih to da isključim, a root je neophodna.

2. Na telefonu nema Task Manager-a. Kada zadržim Home dugme postoji samo opcija "Clear All". Da li može nekako da se instalira?

3. Ako ne može da se instalira Task Manager koji onda Stock da instaliram (preko telefona updater kaže da je ažurna verzija)? Koji je dobar i da li se na dotičnoj verziji može nekako rešiti ili makar ublažiti ono dugo fokusiranje blica na kameri?
uploadfromtaptalk1456190195211.jpguploadfromtaptalk1456190211080.jpg

Apdejtujes na L, nema vibracije kad se napuni, imas task manager po defaultu. :D
Za kameru, instaliraj XCam i drajvere..

Nazad
Vrh Dno