Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam da li se zezaš ili si ozbiljan? Ne dokazuje se nevinost.

Ovo nije sudjenje i nema šta da se ovde dokazuje ili ne. Po meni, lik je retard i glupan. Vrlo verovatno kriv.
Komentar ispod citiranog je...pa, teško je naći reči. Da citiram Edmunda Blackaddera, ono što osećam teško je izraziti rečima :)

Poslednja izmena:
Ja npr. ne znam to da objasnim, kao ni činjenicu da dva vrhunska advokata nisu to mogla da iskoriste kao validan dokaz. A to nije uvažila ni porota ni ceo pravosudni sistem na svim žalidbenim nivoima. Usput, Amerika... videli smo samo mali delić suđenja i to iz ugla odbrane, tako da...
Mislim, meni je takođe logičnije da nije kriv, bar iz ovog viđenog. Ali sve je moguće kada se uzme u obzir sav taj s*e*a*i um.

Poslednja izmena:
Po vašim stavovima očigledno da ni ne mora da se dokaže da je kriv. Bitno je samo da vam pokažu prstom koga su odredili za krivca i to je dovoljno, još ako je ***** i više nego dovoljno. Meni nije. (ova razlika je verovatno princip i preduslov za oređivanje ko može biti porotnik a ko ne..)

I opet, nismo videli iz ugla odbrane nego iz ugla tužilaštva. Gledali smo njihove verzije koje su menjali 2-3 puta, njihove dokaze, ubeđivanja, pretnje, podmetanja...

Poslednja izmena:
Ovo nije sudjenje i nema šta da se ovde dokazuje ili ne. Po meni, lik je retard i glupan. Vrlo verovatno kriv.
Komentar ispod citiranog je...pa, teško je naći reči. Da citiram Edmunda Blackaddera, ono što osećam teško je izraziti rečima :)

izuzetno mi je drago da si ostao bez reci,obozavam kad ljude koje boli bas briga za pravdu i civilizaciju i ljude nazivaju retardima i glupanima ostavljam bez reci. :) pretres je ilegalan (cak i po njihovim zakonima,otud i farsa sa specijalnim tuziocem iz drugog kauntija),optuznica se odbacuje i tacka,kraj.zrtvinu porodicu je izneverio kaunti i treba spiralno svi da odgovaraju ali kao sto smo videli od toga nema nista.kao ni od pravde,demokratije,civilizacije...

Na prvu loptu,bez analize, sve je savrseno, dokazi su tu na izvolte-radila bas kod njega, nestala bas na njegovom placu, kljuc od njenog auta nadjen bas u njegovoj kuci, krv u kolima bas njegova(DNK nalaz kojim je oslobodjen, sada posluzio kao "dokaz" da je kriv), krv u garazi, nadjeno telo, njen auto nadjen na njegovom placu...svako bi na osnovu toga rekao-ma kriv 100007%.

A kad se malo bolje upozna slucaj- nestanak i telo se nalaze bas u trenutku kad se sprema tuzba od 35-6 miliona dolara, kada krece saslusavanje svih odgovornih za prvi slucaj kada je nepravedno lezao 18 godina,bas kod njega,bas tragovi vode ka njemu,bas on kriv. Toliko tih "bas" da postaje sumnjivo i bode oci.
Prvi pretres kuce ne pokazuje nista, drugi pretres ne pokazuje nista, treci pretres, odjednom se nalaze svi kljucni dokazi.Ispitivanje malog retarda pokazuje ociglednu manipulaciju.Iskazi se menjaju svaki put.Sada naravno nema prava na zalbu, svi su bezbedni.

Glavni problem sudjenja je što prava istraga uopšte nije ni vodjena. Kako je moguće da nije ispitan žrtvin bivši dečko ili njen cimer ili pak tip koji je uznemiravao telefonom? Umesto da bude ispitan u svojstvu osumnjičenog, njen bivši dečko je vodja grupe volontera za pretragu terena?! I gle čuda, upravo on navodi rodjakine žrtve na deo placa gde pronalaze za samo 15 min. žrtvina kola?

Ovde nije ni bilo osumnjičenih osim Stivena i to je najveća mana svega.

Викинзи. cheers:beer: Одличан почетак нове сезоне.

Brate, ubiste sa spojlerima za Making a Murderer... Nekome ko nije gledao prepricali ste sve u detalje tako da nema potrebe da gleda. Ja npr nisam gledao taj dokumentarac a sad nemam ni želju da ga gledam. Treba imati obzira prilikom pisanja postova jer uvek postoji neko ko nije gledao to što tako podrobno analizirate ovde.

izuzetno mi je drago da si ostao bez reci,obozavam kad ljude koje boli bas briga za pravdu i civilizaciju i ljude nazivaju retardima i glupanima ostavljam bez reci. :) pretres je ilegalan (cak i po njihovim zakonima,otud i farsa sa specijalnim tuziocem iz drugog kauntija),optuznica se odbacuje i tacka,kraj.zrtvinu porodicu je izneverio kaunti i treba spiralno svi da odgovaraju ali kao sto smo videli od toga nema nista.kao ni od pravde,demokratije,civilizacije...

E vidiš, ovde prestaje svaka diskusija jer se prelazi na podmetanje i laganje:
"obozavam kad ljude koje boli bas briga za pravdu i civilizaciju" - to sam verovatno ja, a takav sam jer sam moderator, verovatno, jer drugo objašnjenje ne vidim.
"ljude nazivaju retardima i glupanima" - opet ja :), ovo ne sporim jer govorim kako mislim i osećam, ali nije "ljude" nego S. Averija. Ako se Stiven Averi oseća uvredjenim, boli me ćoše ;)

Predlažem da se diskusija vrati u okvire teme jer ću da se setim kako me boli briga za pravdu. I civilizaciju.

Brate, ubiste sa spojlerima za Making a Murderer... Nekome ko nije gledao prepricali ste sve u detalje tako da nema potrebe da gleda. Ja npr nisam gledao taj dokumentarac a sad nemam ni želju da ga gledam. Treba imati obzira prilikom pisanja postova jer uvek postoji neko ko nije gledao to što tako podrobno analizirate ovde.
Obrisani spojleri.

Dosao sam do desete epizode Hannibala i smorio se, nervira me vise stvari: previse halucinacije, umisljanja, radnja ide napred nazad, lik zatvori oci sve skonta, previse nekih snova, umisljanja, previse prsavanja i tako to...
Vise sam za nesto normalnije i jednostavnije ovo je bas smor, volim lad radnja tece kao i u normalnom zivotu a ne neke nemoguce stvari, sto rece jedan clan Hanniball i The Wire kao dupe i oko... Sutra cu poceti gledati Making a Murder, i taman dok to odgledam dajte neku preporuku za krimi seriju, na primet svideo mi se i The Wire gde je radja blize sadasnjosti a isto tako su mi dobri i Peaky Blinders gde je radnja bad u proslosti...

E vidiš, ovde prestaje svaka diskusija jer se prelazi na podmetanje i laganje:
"obozavam kad ljude koje boli bas briga za pravdu i civilizaciju" - to sam verovatno ja, a takav sam jer sam moderator, verovatno, jer drugo objašnjenje ne vidim.
"ljude nazivaju retardima i glupanima" - opet ja :), ovo ne sporim jer govorim kako mislim i osećam, ali nije "ljude" nego S. Averija. Ako se Stiven Averi oseća uvredjenim, boli me ćoše ;)

Predlažem da se diskusija vrati u okvire teme jer ću da se setim kako me boli briga za pravdu. I civilizaciju.

koja diskusija?za diskusiju treba imati argument,koji ti nemas.jedino sto si direkt implicirao je da S.Avery nije ljudsko bice.koliko god ti to diralo u ego,cist znak da,koliko god ja prevashodno tebe "optuzivao" u donekle saljivom tonu i sa saljivom namerom ipak ima osnove.to sto si moderator ne utice na ama bas nista.sem sto je dodatno ruzno da ikog nazivas retardom kao da si ispao bas direkt iz elementary skole bas iz manitowoc kauntija.

Dosao sam do desete epizode Hannibala i smorio se, nervira me vise stvari: previse halucinacije, umisljanja, radnja ide napred nazad, lik zatvori oci sve skonta, previse nekih snova, umisljanja, previse prsavanja i tako to...
Vise sam za nesto normalnije i jednostavnije ovo je bas smor, volim lad radnja tece kao i u normalnom zivotu a ne neke nemoguce stvari, sto rece jedan clan Hanniball i The Wire kao dupe i oko... Sutra cu poceti gledati Making a Murder, i taman dok to odgledam dajte neku preporuku za krimi seriju, na primet svideo mi se i The Wire gde je radja blize sadasnjosti a isto tako su mi dobri i Peaky Blinders gde je radnja bad u proslosti...
Ma nisi morao da počinjes da gledaš, mogao si lepo ovde da pročitaš kompletnu recenziju serije i detaljan elaborat dogadjaja opisanih u seriji. Ja sam znao samo da je bila u pitanju nameštaljka za ubistvo liku koji je nevin bio u zatvoru 18 godina i hteo sam da pogledam dokumentarac ali posle čitanja sabranih dela na tu temu ovde više nema potrebe. Hvala moderatoru na brisanju spojlera zbog drugih ali za mene je kasno. :D
Elem, slabo sta sam gledao od novih serija, kanim se da počnem sa Vinyl-om, vidim da je dobar izgleda.
Shades of Blue mi je npr solidan, sa dobrom glumačkom ekipom.
Beowulf takodje sasvim ok za svoj žanr.
Shannara tu i tamo, nisam nešto oduševljen ali može da se gleda.
The Magicians, zanimljiva tematika ali izvedba je mogla biti bolja, po meni.
Ako ima preporuka za neke nove serije, dobrodošle su.

OZ
The Shield
Justified

Hvala moderatoru na brisanju spojlera zbog drugih ali za mene je kasno. :D

Gledaj slobodno. To što unapred znaš o čemu se radi ne kvari ugođaj, bar meni nije. Nije to takva serija. Čak mislim da je velika većina pre gledanja znala o čemu će se tu otprilike raditi... pa i sam naziv serije nagoveštava mnogo.

koja diskusija?za diskusiju treba imati argument,koji ti nemas.jedino sto si direkt implicirao je da S.Avery nije ljudsko bice.koliko god ti to diralo u ego,cist znak da,koliko god ja prevashodno tebe "optuzivao" u donekle saljivom tonu i sa saljivom namerom ipak ima osnove.to sto si moderator ne utice na ama bas nista.sem sto je dodatno ruzno da ikog nazivas retardom kao da si ispao bas direkt iz elementary skole bas iz manitowoc kauntija.

Ama čoveče, mani me se. Ja ovde ne vidim nikakav "donekle šaljiv ton":
to je moderatorska logika i princip,ne zanimaju ti njih te tricarije poput prezumpcije nevinosti i sl. ;)
već najobičniji bezobrazuk.

O osudjenom ubici mogu da mislim šta hoću, a mogu to i da napišem ovde bez da mi iko skače na vrat.
Ti ne znaš baš ništa o mom egu, o tome šta mislim i iz koje elementary škole sam ispao, pa se suzdrži od lične note ...

Poslednja izmena:
vidi se da nemas nista protiv da se ljudi zatvaraju na osnovu mentalnog razvoja i inteligencije,sasvim dovoljno da se izvedu pojedini zakljucci i o egu i o tome sta mislis.

Ja imam pametnija posla nego da izvlačim zaključke o egu i šta koji drugi forumaš misli.
Da se ljudi zatvaraju na osnovu inteligencije, to ja nisam nigde napisao, idi proveri. Čovek je osudjen pred sudom, i više sam sklon da verujem sudskim zaključcima nego onome što nam netflix predstavlja.
Svako uostalom nek izvuče svoj zaključak.

Al sam se ja zatrpao sa serijama...Trenutno gledam:Lucifer,Supernatural(stigao do druge sezone,12.epizode),Better call Saul,11.22.63,a planiram da krenem i Flash...☺

Al sam se ja zatrpao sa serijama...Trenutno gledam:Lucifer,Supernatural(stigao do druge sezone,12.epizode),Better call Saul,11.22.63,a planiram da krenem i Flash...☺
Ako si se ti zatrpao, sta ja da kažem...
Arrow
Beowulf
Fargo
Criminal Minds
Grimm
Elementary
Second Chance
Shades of Blue
NCIS
NCIS New Orleans
NCIS Los Angeles
CSI Cyber
X Files
The Magicians
Shadowhunters
The Chronicles of Shannara
The Flash
Chicago PD
Chicago Fire
Limitless
Agent Carter
Sleepy Hollow
I sigurno još nekoliko koje sam ispustio :D

A jos trazis preporuke za nove serije :d
I da, gledaj BCS, bolji je od 90% tih serija :)

Grimm nisam jos nastavio da gledam posle NG pauze, mrzi me i da ga pocinjem...

Poslednja izmena:
Tražim, šta ću, ne gledam ih u kontinuitetu, malo ovu, malo onu i tako. BCS sam planirao da uvrstim u ovu skromnu listu skorije :D

Aj kad si na 2 sezoni supernaturala reci mi koja je epizoda sa onom crnkinjom i kamionetom koji sam ide i ubija. Valjda je 6 ili 7 tu sam negde stao kad se emitovalo a valjalo bi nastaviti...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno