Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
X Files 2016, za sada nije toliko lose ali samo da ne ubiju seriju do kraja...

Pilot epizoda odlicna samo sto mi se cini da su nekako na silu sve to skrkali u jednu epizodu, nema sta nema, mislim da su pokrili sve moguce teorije zavjera koje postoje (osim mozda da je Hitler ustvari otisao na Antarktiku i da nacisti tamo i danas imaju svoje baze i gradove), dijalozi su prebrzi, scene nabacane ali eto zanimljiva je iako je trajala samo 40ak min. sto je za jednu pilot epizodu zaista premalo. Ostale epizode nisu lose, mozda je u trecoj dosao do izrazaja manjak kreativnosti i maste pa su je na silu nekako napisali ali je opet bolja od cetvrte. Ta cetvrta epizoda je nesto najgluplje sto sam vidio u X Files... Mislim stvarno ljudi.... Eto, nadam se da nece uprskati ovaj novi X Files, nadam se...
Meni je ok ali posle djubretara vec mi postaje nejasno u kom smeru ide sve ovo... mislim ima jos 2 epizode?!

Predpostavljam da ce sada sa glavnom pricom da nas navuku da cekamo sledecu sezonu.

Dobar TWD,bas paljevinska epizoda.
Ali
Crnja koji i dalje ide motkom na krdo zombija - prajsles.

Pogledao sam x files sezonu jedan. I bas kao sto sam ranije komentarisao nisu bas sve epizode bas sjajne. Bilo je tu nekoliko losih epizoda:
The Jersey Devil
Shadows
Space
Shapes

Ali u to vreme kada se emitovala serija nije bilo interneta i nije svako mogao da kritikuje (kao sada) pa su te epizode zaboravljene, a pamtile su se ove dobre :)

Ono sto je pozitivno u prvoj sezoni (pored nekoliko sjajnih epizoda) jeste da je serija i dalje gledljiva i zanimljiva, posto sam samo za par dana obrnuo celu sezonu, sto kod mene obicno nije bas situacija kada gledam druge serije :)

A ja za sada pogledao i pola druge sezone. Mnogo bolja nego prva.

Zavrsio se Gravity Falls, nece biti trece sezone kako sam procitao.. Dobar bio crtani :)

Hvala za info, deluje zanimljivo mada mi je Franco antipatican lik.

Franco je odličan glumac ali loše bira društvo.

Inače ova nova X Files epizoda, doduše i prethodna - jel se oni to malo sprdaju sa nama? Nisam skoro nešto ovako loše gledao. U prethodnoj epizodi gluma užas. I koja je poenta vraćanja serije. Prva epizoda je bila kao da gledaš neki 50min trejler i onda skroz odustanu od te nebulozne priče ...

Ovih prvih 10 epizoda Blacklista odlično...sada se plašim da će možda posle svega što se izdešavalo da nafiluju sezonu opet nekim nebitnim epizodama....

Inače ova nova X Files epizoda, doduše i prethodna - jel se oni to malo sprdaju sa nama? Nisam skoro nešto ovako loše gledao. U prethodnoj epizodi gluma užas. I koja je poenta vraćanja serije. Prva epizoda je bila kao da gledaš neki 50min trejler i onda skroz odustanu od te nebulozne priče ...

PRva epizoda je bila skroz ok, ali ove posle totalno nemaju veze sa prvom epizodom i totalna sprdnja...

Odgledao sam The Wire i posle toga nista od serija nisam gledao i danas skinem Hannibal seriju, jel moze ona da stoji rame uz rame sa The Wire serijom koja je bas kidanje?
I ako mogu jos neke preporuke za neku seriju koja je po vama 9/10 - 10/10 :D ?

Ovaj novi X-Files je teška sprdačina i žali Bože što su je ovakvu snimali, jer ne razumem ovaj pokušaj parodije na nekad jako dobru seriju.

Odgledao sam The Wire i posle toga nista od serija nisam gledao i danas skinem Hannibal seriju, jel moze ona da stoji rame uz rame sa The Wire serijom koja je bas kidanje?
Razocarace te Hannibal u 3 sezoni...

Ovaj novi X-Files je teška sprdačina i žali Bože što su je ovakvu snimali, jer ne razumem ovaj pokušaj parodije na nekad jako dobru seriju.

Ne pricaj gluposti. Tebi se ne svidja i gotovo. Ne znaci da se nekom drugom ne svidja.
Ja sam gledao sve epizode kao klinac i ove nove nisu uopste lose.

Nema sanse. The Wire i Hannibal kao dupe i oko gde je The Wire oko a Hannibal dupe [emoji1]

Od drugih serija ako nisi gledao pogledj Sons Of Anarchy npr

Ne može ništa da stane rame uz rame sa The Wire, cak ni ove najbolje serije danas jer je miljama ispred svake :)
Mozda BB ali to si sigurno gledao.
Sta da ti kazem, *****ao si se kao i ja pre par meseci, cekaj neko vreme dok ti se spuste kriterijumi ;-)

Ne pricaj gluposti. Tebi se ne svidja i gotovo. Ne znaci da se nekom drugom ne svidja.
Ja sam gledao sve epizode kao klinac i ove nove nisu uopste lose.

Izvini jesam li ja pričao u još nečije ime ili sam, koliko mi se čini, izneo mišljenje isključivo u svoje ime, što je svakom ko iole koristi logiku i više nego jasno. A verujem da nije zabranjeno izneti sopstveno misljenje - ili moze biti da sve ovo vreme gresim?

I ja sam gledao sve epizode i to ne baš kao klinac i apsolutno imam pravo na svoje mišljenje da je ovo sprdačina a ti si za promenu mogao malo da odrasteš od tog perioda i da se za sve te godine malo naučiš kulture u komunikaciji, makar i sa neistomišljenicima.

Dakle, da zaključim - IMHO ovo je sprdačina i skrnavljenje starih epizoda a ti slobodno možeš da misliš čak i da je ovo vrh umetnosti - to je isključivo tvoje pravo.

Poslednja izmena:
Slazem se skroz.

Pa jel to sad ispadne da je Hannibal serija skroz negledljiva? Iskreno meni se najvise gleda zbog Mads Mikkelsena jet me je kupio glumom u The Hunt filmu, bad mr odusevio...
Nisam gledao ni BB i to cu staviti na listu...

Ne, nego misle da pored Wire ne postoje ni tri serije koje "zasluzuju" 9-10/10, pa racunaj da je Hannibal 8/10. :D

Preguras prvih 5 epizoda, da se naviknes na morbidnost, zavrsis solidnu prvu sezonu i apsolutno uzivas u drugoj. Pa posle prva polovina trece sezone je bezveze, druga dobra.

Ako mene pitas za 9/10 seriju, onda True Detective i Fargo pod obavezno.

Poslednja izmena:
TWD episoda na teškim drogama!
Coral!!! :D

Ja bih se usudio da ti preporučim The Sopranos posle žice,po meni u sličnom rangu. ( da me neko ne linčuje zbog toga )

Problem kod ovih X Files epizoda je sto deluju kao one skrnave filler epizode u jednoj sezoni serije od 25-30 epizoda, kako se nekad radilo. Tada su imali luksuz da 4-5 epizoda bude očajno.
Još veći je problem što su ove filler ep stavili da budu glavne ...

Od novijih serija to radi još samo TWD - mlate nenormalnu lovu, angažuju neke polu-glumce/polu-*****e i ne ulažu u ništa osim u maske zombija i povremeni očajan CGI.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno