Meni je ok ali posle djubretara vec mi postaje nejasno u kom smeru ide sve ovo... mislim ima jos 2 epizode?!X Files 2016, za sada nije toliko lose ali samo da ne ubiju seriju do kraja...
Pilot epizoda odlicna samo sto mi se cini da su nekako na silu sve to skrkali u jednu epizodu, nema sta nema, mislim da su pokrili sve moguce teorije zavjera koje postoje (osim mozda da je Hitler ustvari otisao na Antarktiku i da nacisti tamo i danas imaju svoje baze i gradove), dijalozi su prebrzi, scene nabacane ali eto zanimljiva je iako je trajala samo 40ak min. sto je za jednu pilot epizodu zaista premalo. Ostale epizode nisu lose, mozda je u trecoj dosao do izrazaja manjak kreativnosti i maste pa su je na silu nekako napisali ali je opet bolja od cetvrte. Ta cetvrta epizoda je nesto najgluplje sto sam vidio u X Files... Mislim stvarno ljudi.... Eto, nadam se da nece uprskati ovaj novi X Files, nadam se...
... mada mi je Franco antipatican lik.
+1
Možda bih ja i pogledao seriju ali mi se jednostavno iz navedenog razloga nešto ne da.
Inače ova nova X Files epizoda, doduše i prethodna - jel se oni to malo sprdaju sa nama? Nisam skoro nešto ovako loše gledao. U prethodnoj epizodi gluma užas. I koja je poenta vraćanja serije. Prva epizoda je bila kao da gledaš neki 50min trejler i onda skroz odustanu od te nebulozne priče ...
PRva epizoda je bila skroz ok, ali ove posle totalno nemaju veze sa prvom epizodom i totalna sprdnja...
Razocarace te Hannibal u 3 sezoni...Odgledao sam The Wire i posle toga nista od serija nisam gledao i danas skinem Hannibal seriju, jel moze ona da stoji rame uz rame sa The Wire serijom koja je bas kidanje?
I ako mogu jos neke preporuke za neku seriju koja je po vama 9/10 - 10/10?
Ovaj novi X-Files je teška sprdačina i žali Bože što su je ovakvu snimali, jer ne razumem ovaj pokušaj parodije na nekad jako dobru seriju.
Nema sanse. The Wire i Hannibal kao dupe i oko gde je The Wire oko a Hannibal dupe [emoji1]Odgledao sam The Wire i posle toga nista od serija nisam gledao i danas skinem Hannibal seriju, jel moze ona da stoji rame uz rame sa The Wire serijom koja je bas kidanje?
Ne može ništa da stane rame uz rame sa The Wire, cak ni ove najbolje serije danas jer je miljama ispred svakeOdgledao sam The Wire i posle toga nista od serija nisam gledao i danas skinem Hannibal seriju, jel moze ona da stoji rame uz rame sa The Wire serijom koja je bas kidanje?
Ne pricaj gluposti. Tebi se ne svidja i gotovo. Ne znaci da se nekom drugom ne svidja.
Ja sam gledao sve epizode kao klinac i ove nove nisu uopste lose.
Ja bih se usudio da ti preporučim The Sopranos posle žice,po meni u sličnom rangu. ( da me neko ne linčuje zbog toga )Odgledao sam The Wire i posle toga nista od serija nisam gledao i danas skinem Hannibal seriju, jel moze ona da stoji rame uz rame sa The Wire serijom koja je bas kidanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari