Šta je novo?

Externe baterije (generic)

Da ne reklamiram, ali našao sam onu od 30000 mah samsung u domaćoj formi na njihovom sajtu po ceni od 1440 din, naručio sam jer sam gledao po kupujemprodajem idu oko 2000 rsd.... Ne znam smem li da pišem ime sajta pošto je komercijalan.....

Nesto mi je to jeftino za Samsung.

To samsung videlo nije.

30000mAh za 1440din nema ni kod jednog normalnog proizviđača (da vredi, ondnosno da dobijete ono što piše od mAh), pogotovo kod nas u radnji, pogotovo ne samsung. Možda je od 3000mAh.

Googlah sinoc bas i malo je info o tome. A nema nijedan test.

to je fals ja sam uzeo fals samsung 6000mah za 800din unutra su 2x18650 zalemljene upravo je punim pa cu da je uporedim sa blueberry 10k i onim od 2600mah powerbank a imao sam i kineski 20000mah koji je posle 2 punjenja zveknula elektronika tako da sam taj neispravni rasturio i celije iskoristio za baterijsku lampu i vidi se bas barem da svaka celija je bila 1500mah minimum po brzini punjenja nje na nitecore D2 punjacu

Ajd sad da ne bude da imam nesto s pomenutom firmom, ali ranije sam pazario povoljnije risivere za satelitsku tv i neku opremu od njih, u pitanju je eurovik iz panceva, naravno da je baterija kinez ali takvu prodaju za 2000rsd po kupujem prodajem a ovde ide a ista po nizoj ceni, maltene koliko je i na kineskim sajtovima. E sad takvu istu je moj jedan poznanik uzeo preko kp baz za 2000 rsd i puni note 3 sa njom i prezadovoljan je, sad ova baš kakve je, zaista ne znam. Javicu vam za par dana kad stigne, narucio moj burazer bas od njih pa cu da je ja licno testiram i uporedim s ovom mojom od 4000 mah.

Jel su ove Xiaomi Power Bank 10000mah sto se prodaju na KP original ili neke kopije?
Vidim cena je oko 1400din, sto je jeftinije nego sa Aliexpresa i dr sajtova iz Kine.
Ako su original da uzmem ovde, da ne cekam mesec dana

Jel su ove Xiaomi Power Bank 10000mah sto se prodaju na KP original ili neke kopije?
Vidim cena je oko 1400din, sto je jeftinije nego sa Aliexpresa i dr sajtova iz Kine.
Ako su original da uzmem ovde, da ne cekam mesec dana
To su kopije. Uzmu ih tamo za 5$ pa prodaju ovde za te pare.
Tesko ces naci ispod 2500

Poslednja izmena od urednika:
Ја сам са мојом Xiaomi 10400 нарученом са Алија презадовољан већ пар месеци..

Imam ja Xiaomi Power Bank 5000mAh narucenu dal sa Alija ili Gearbest, ne secam se sad, radi super nego mi je premali kapacitet, navikao sam se na prenosno punjenje, smara da precesto dopunjavam Power bank.
Sad razmisljam dal da uzmem Xiaomi veci ili ovako nesto VINSIC
Deluju jos ozbiljnije igracke od Xiaomi bankova
Ima li ko kakva iskustva sa ovim VINSIC punjacima?

Uzmi xiaomi 20000 i uzivaj (proveren, lep i efikasan)...kakav vinsic, nikad cuo?! ;)

Gde ima nejjeftinije taj od 20000? Ovaj od 10000 mi postao premali :D

Na oko lep ovaj VINSIC.

Ova xiaomi 5000mah je bas slaba, :S: dva puta nemogu da napunim telefon vec je gotova...jedino sto je zgodna za nosenje, 16000mah ko cigla

Koji fon imaš kad možeš 2x?
Ja moj S5 napunim jednom ili jedva da nešto ostane.

Pa šta očekuješ od 3300mah? :)

Pa trebalo bi valjda da ostane oko 500mAh?
S5 ima bateriju od 2800mAh.
Moram baš da testiram 0-100% nisam siguran dal će i napuniti so kraja. Uvek sam punio oko 10% baterije najmanje.

Pa dobro tako i ja, ali računaj da ako za to vreme koristiš telefon lako ode i tih 500 mah, meni se to stalno dešava.
Najlakše se ova od 5000 nosi uz telefon, zato sam nju uzeo. Mada stigla je drugaru 10000mah model, dosta je manja nego što izgleda na slikama.

Koji je kapacitet baterije koju puniš i za koliko punjenja izdrži.....?
Нисам тачно рачунао ал htc m8 једно сигурно 4 пута од 20-90% отприлике по сећању..

Rešio sam da probam sam da napravim powerbank ali bezuspešno sam tražio šemu kako da povežem usb kabl sa 4+1 žicom na samo 2 (plus i minus) koje idu od baterija.... ima li neko ideju, pomoć bi mi dobrodošla.....

Nazad
Vrh Dno