Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Mega daje 50GB za free nalog, Mail.ru takodje.
Ima li još neko od stabilnih i isprobanih (znam da dugoročno nema garancija) a da daje pedeset gigabajta ili više?

Ne znam kakvi su kineski servisi, ali ne bih se oslanjao na njih. Copy.com je najavio da se gasi 1. maja. Treba vrebati promocije, ja sam ulovio mail.ru od 1TB (na dva naloga), a i oba hotmail naloga sam pojacao sa po 100GB, pa je i to pristojnih 130GB. Osim promocija "velikih", sve ostalo je diskutabilno.

Davao je box i uz sony telefone jedno vreme, isto 50Gb bez vremenskog ogranicenja ali takodje ne koristim iako sam se registrovao :d
Super je sve to ali sa ovakvim upload brzinama u Srbiji trenutno me ni ne interesuje cloud (imam 10/1 net jer sam bez ugovora)
Jel to sa Z2?

Bivši korisnici propale wp platforme, a trenutno zadovoljni android brane ms :)

Meni se ne sviđaju njihove aplikacije i to je to...
Ove što valjaju i onako su samo kupili od drugih - outlook i swiftkey .

Namestio sinhronizaciju za google tastaturu - nije bio problem kod nje nego do lošeg samsung softvera :)
Sad polako uči reči, a brža je mnogo od swiftkey ...

@krele90

Ne znam da li su delili taj prostor uz novije telefone ali u drugoj polovini 2012. i u 2013. jesu.. sto je najgore izgleda da cu morati da pocnem sa koriscenjem cloud-a, sve manje mesta imam na hardovima. Ali upload je ocajan, ne znam kako da se nateram na taj poduhvat :d

@ Danilo Pantelic

Ni ja ne razumem politiku/poslovanje MS-a ali ti ga brate pretera :) Pa ako su je kupili to ne znaci da je odjednom postala djubre :d
Prati sta ce se desavati sa istom i nemoj da apdejtujes (u krajnjem slucaju) bez prethodne provere, to je to, ako ti je valjala do sada ne znam sta se to odjednom promenilo posle jedne vesti o kupovini?

Poslednja izmena:
Nisam razumeo za hotmail, koliko se može ukupno dobiti free (i da li ima aplikacija za sync iz windowsa 7)?

Ima aplikacija, ali nema vise promocije, default je valjda samo 15GB. Nije lose iskoristiti ovo sto HSV kaze, besplatan cloud koji se dobija uz telefone - ali tu neki daju samo godinu dana free, posle se placa. Treba povesti racuna sta pise sitnim slovima.

Pa da, i to je sasvim dobra opcija (a ni 100Gb nije malo).

@ Jericho

Sad sam proverio taj box koji sam aktivirao pre 3-4 godine, i dalje stoji da imam na raspolaganju 50Gb :)

Znam, zato i tražim makar još jednog igrača koji daje 50gb, a da nisu zasnovani na skupljanju poena, da nisu vremenski ograničeni i slično.
A ništa, mail.ru i mega, pa neka se snadje sa tih 100GB.
Uloviš lepo office 365 personal na nekoj promociji i uživaš. Ja uzeo bio za 2k dinara.

Bivši korisnici propale wp platforme, a trenutno zadovoljni android brane ms :)

Meni se ne sviđaju njihove aplikacije i to je to...
Ove što valjaju i onako su samo kupili od drugih - outlook i swiftkey .

Namestio sinhronizaciju za google tastaturu - nije bio problem kod nje nego do lošeg samsung softvera :)
Sad polako uči reči, a brža je mnogo od swiftkey ...
I Excel je svojevremeno kupljen od druge kompanije i zato se uvek razlikovao od drugih programa iz paketa Office.

Jedini njihov originalni veći program je Word, mada je on u startu bio kopija Word Perfect -a.

@Tetsuo
Spomenuću mu i tu opciju, za 1 terabajt vredi dati jednokratno toliko (ako ulovi za sličnu cenu).
Edit:
Razumeo sam dobro, daju stalnih terabajt?

Edit 2:
Mislim da sam našao rešenje.
Značajan procenat mu u stvari treba za porodične slike (strastveni je "škljocadžija"), tako da bi mu posao trebao raditi flickrsync (ili neka njegova alternativa) zajedno sa mail.ru i mega.

Hvala svima, i sorry za delimičan off-topic, nije mi se dalo otvarati posebnu temu za ovo.

Poslednja izmena:
I Excel je svojevremeno kupljen od druge kompanije i zato se uvek razlikovao od drugih programa iz paketa Office.

Jedini njihov originalni veći program je Word, mada je on u startu bio kopija Word Perfect -a.

Znam za to, ovi office programi su još i dobri ...
Mada kad pogledaš imaju ograničenu funkcionalnost, a svaka instalacija zauzima 60 - 100 mb (word 68, excell 67mb, powerpoint 65mb).
Umesto njih postoji nekoliko odličnih office programa koji zauzimaju mnogo manje, a rade sve to + pdf - npr https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.office

Microsoft katalog - https://play.google.com/store/apps/dev?id=6720847872553662727

Ostaje samo skajp što se malo više koristi, a i on je kupljen pre par godina i od tada je izgubio mnogo korisnika - sada svi živi koriste WhatsApp i Viber...

Poslednja izmena:
Ko dosta koristi text box, jedino što može da korsti je Word, ostali ne rade kako treba sa time (pa čak ni MS Office app). Lično smatram da Word, Excel nikako nisu višak, bez ozbira na nešto veću instalaciju. Mada, kad vidim da ljudima nije problem da instaliraju igrice i od preko 1GB, onda su Word i Excel nebitno mali :)

Uloviš lepo office 365 personal na nekoj promociji i uživaš. Ja uzeo bio za 2k dinara.
Ovo je odlična varijanta!

Poslednja izmena:
WPS Office je keva za ovaj njihov office...

Mega daje 50GB za free nalog, Mail.ru takodje.
Ima li još neko od stabilnih i isprobanih (znam da dugoročno nema garancija) a da daje pedeset gigabajta ili više?
Ja sam na box.com dobio neku promociju, pa sad imam 50GB. Često imaju neke promocije.

Inače, ako želite da prebacuje podatke sa jednog cloud servisa na drugi a da ne skidate fajlove sa jednog i upload-ujete opet na drugi, idite na mover.io, odličan sajt koji prebacuje sam sa jednog servera na drugi kroz svega nekoliko minuta :)

Za samsung telefone adblocker - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rocketshipapps.adblockfast

We submitted an appeal on the Monday our update was rejected and we're happy to report that Google has reversed their decision, both accepting our appeal in an email sent to us on Friday evening and approving and republishing Adblock Fast by the time we woke up this morning.
To go along with its return to the Play Store, Rocketfish has updated Adblock Fast, adding support for Android 4.0 and improving the on-boarding experience for those that have not updated to Samsung Internet 4.0.

Adblock Fast is an app built for use with the built-in browser on Samsung phones

Da ste pazili na casovima, deco, imali biste 100GB promocije OneDrive-a, a ne ovu socijalu :p
affb0329d98ae128173df366c2d37c01.jpg

Javlja se bivsa WP botina :-D Nema to od Googla, nes je#@t :-D

Ja sam na box.com dobio neku promociju, pa sad imam 50GB. Često imaju neke promocije.

Inače, ako želite da prebacuje podatke sa jednog cloud servisa na drugi a da ne skidate fajlove sa jednog i upload-ujete opet na drugi, idite na mover.io, odličan sajt koji prebacuje sam sa jednog servera na drugi kroz svega nekoliko minuta :)
Vrh. Hvala!

Najvise me nervira sto ne moze da se kuca u voznji.
ma da, jer najbitnija stvar dok vozis, kad si odgovoran za svoj i tudje zivote, da se dopisujes i saljes smajlice, bas katastrofa sto to ne moze :d

Wtf kako bre :-o?? Au apsolutna dominacija...
Sto ti tako deformisan SS :-D

Ne znam, TT zarotira sliku pri uploadu, zadnje 2-3 verzije to rade, zašto ne znam...

Cloud.mail.ru - 1024 GB dominacija :)

@Nikola1994
I kod mene isto, valjda će uskoro da ubace i za starije verzije .

uploadfromtaptalk1455039680503.jpg

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno