dotnot
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.07.2014
- Poena
- 160
Može li neko da mi napiše proceduru za raskid ugovora?
Odes u Targo, vratis im ONT sa napajanjem, potpises se i to je to.
Može li neko da mi napiše proceduru za raskid ugovora?
I, onako iskreno, kad uporediš Targo i SBB (Beogrid), kakvi su utisci?
Koja je vrsta kabla/konekcije kod Beogrida ? Koliki ti je ping prvog hop-a - isp gateway (ne mislim na ping tvog modem/ruter-a) kod Beogrida ? Koja je realna brzina i koliko para mesečno to košta ? Daj neke ping vrednosti ako nije problem... Recimo ping speedtest.sbb.rs (sa Targo mreže ping te adrese je 1-3ms, average 1ms)...Pa osim sto su par dana imali velike radove sasvim je ok.
Nije to FTTH ali je vise nego dobro. Za sad nemam problema.
Koja je vrsta kabla/konekcije kod Beogrida ? Koliki ti je ping prvog hop-a - isp gateway (ne mislim na ping tvog modem/ruter-a) kod Beogrida ? Koja je realna brzina i koliko para mesečno to košta ? Daj neke ping vrednosti ako nije problem... Recimo ping speedtest.sbb.rs (sa Targo mreže ping te adrese je 1-3ms, average 1ms)...
P.S. Primera radi ping vrednost prvog hop-a - Targo gateway kod FTTH konekcije je 0-1ms...
Izgleda da je SBB krenuo da se širi po Novom Beogradu. Goce Delčeva, stari Merkator, hotel Jugoslavija i deo kod ambasade Japana je prelepljen SBB plakatima i ponudom o prelasku kod njih. Lepa vest.
Možda planiraju preuzimanje Targa, ja nisam video da su postavljali kablove.
Svaki put kada vidim novi post u ovoj temi, ponadam se da je Targo, nekako, na neki način oživeo...
Takođe dobio sam račun za decembar, plaćam kada mi koji stigne, pre mesec dana mi je stiglo za novembar,
platih, sada za decembar, platiću i to. Kasne mesec dana...
Pa normalno da ti budi sumnju, kakav crni WiFi do cvorista?! Negde imaju i LAN do obliznjih zgrada koliko sam cuo od njihove tehnike,... ali uglavnom sve menjaju na optiku od njih do krova zgrade gde im je glavni lokalni switch, a odatle spustaju UTP kabl do korisnika... zahvaljujuci tome je fenomenalan 1ms ping, prakticno su korisnici ubodeni direkt u LAN mrezu Grid-a...Ulazi ti LAN kabl u stan. Meni su ispricali da je optika do cvorista, pa dalje vuku lan kablove. Moguce da je WiFi do cvorista, mada konstantan ping od 1ms u svim vremenskim uslovima mi budi sumnju u to.
Kod mene ne, ja sam dobijao redovno, početkom meseca za prošli. I plaćao sve do sada, zato mi ništa nije jasno sada...
Koja je vrsta kabla/konekcije kod Beogrida ? Koliki ti je ping prvog hop-a - isp gateway (ne mislim na ping tvog modem/ruter-a) kod Beogrida ? Koja je realna brzina i koliko para mesečno to košta ? Daj neke ping vrednosti ako nije problem... Recimo ping speedtest.sbb.rs (sa Targo mreže ping te adrese je 1-3ms, average 1ms)...
P.S. Primera radi ping vrednost prvog hop-a - Targo gateway kod FTTH konekcije je 0-1ms...
Mislim da nisi gresis. Jedan mesec je preskocen, vise se ne secam koji, tako da je ovo zaostali neki racun.
Pa, tako im radi DHCP lease. 24h limit, bez izuzetaka se forsira update kroz ceo pool. Zato se i zove dinamicka adresaE jedino sto mi smeta je sto svaki dan dobijem novi IP a "stacionarna" IP doplacuje ali i to me boli uvo!
Pa, tako im radi DHCP lease. 24h limit, bez izuzetaka se forsira update kroz ceo pool. Zato se i zove dinamicka adresa
A nije skupa ni staticka adresa ako ces da vezujes domen. Ako neces da vezujes domen, sta je problem, koristi neke no-ip servise, ili pak napisi svoj klijent ... to sam ja uradio jos odavno za ADSL. I u roku od 1 min znam kada mi se promenila adresa i mogu da udjem na mrezu i sa Novog Zelanda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari