Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Ja nikako ne uspevam dobiti twrp, ne znam vise sta nisam pokusao.

Zanima me moze li iz stoc recoverija da se flesuje aosp nekako?
Jel si probao TWRP iz linka što je spanjeli okačio?
Meni je uspelo tako iz prve. Naravno pre toga one drivere iz njegovog posta par strana unazad. ROM sam stavio ovaj italijanski bez kineskih aplikacija i sa Google aps. 009s
Pa kad izađe 0010s stavljam taj, skontao sam da ne mora delete svega konačno.

instalirao sam i ja italijanski rom i sve radi kao podmazano. Kad izbace novi rom prelazim na njega. jedno pitanje. jel postoji nekakva metoda da se omoguci double tap to wake na x500?

Jel si i vama malo tripuje ovaj light sensor?
Zatamni mi ekran, a par sekundi pre toga sam ga čačkao i okrenut je ka meni. Jel to nestaje kad se ugasi auto brightness?

1.x500 nema DT2W jer ima čitač otiska
2.na auto hoće da bude malo agresivnije zatamljenje u mračnom okruženju.Iako ti je na auto na slajderu za pojačavanje osvetljenja namesti na više od polovine .

Novi rom od bb72 10s za x600 i x500 je izašao :)

Ja mogu da kažem da je BB72 9s super stabilan, i da verovatno nema boljeg za x600. Sad ću da probam 10s.

Ja sam juce probao na x500, logo je stajao skoro 15 minuta. I ja odustao. Mozda sam ja nesto zeznuo. Tako da sam odustao.

Znači iz TWRP recovery samo idem na dalvik i cache delete i onda install bb72 0010s?
Tako mi ostaje sve u telefonu?
Šta je uopšte taj dalvik?

Može li se promeniti na stock rom i stock launcher da umesto Google voice search stoji nešto drugo?
Ne mogu da nađem opciju.
cc6f8d7ee2a65496b3df4aa98f56e715.jpg

Poslednja izmena:
Uglavnom koristimo novu a tu možeš da menjaš šta poželiš

Imam i Novu nego mi se malo sad igra sa ovim stock launcher om, cool mi izgledaju ove velike ikonice. Na Novi to mora da se plati od zadnje verzije.

Ok valjda ću imati tu opciju kad budem sad stavljao bb72 0010s

pozdrav ekipi.. dosao sam malo smetat.. salim se.. :)
vlasnik x500.. ;)

Poslednja izmena:
Instalirao sam BB72 010s rom, koliko mogu da vidim sve radi kako treba. Kamera mi deluje bolje i u podesavanjima vidim da postoji nova opcija za dva naloga u isto vreme ali koliko vidim to je neka glupost.

Sada punim telefon do 100% pa cu sutra da ga mucim da vidim kako ce se pokazati u segmentu baterije.

A da ima jedna izmena. sada se prilikom paljenja telefona ispisuje LeEco :D

Za x500 evo linka ka 010s romu

Poslednja izmena:
To za 2 naloga ima i stići rom.

Imam samo sistem i nekoliko app instaliranih, a imam free oko 21GB.
Uradio sam backup onog sistema koji sam dobio fabrički, a ne mogu da izvalim gde je da ga obrišem jer mi ne treba.
Jel to može uopšte iz sistema ili mora iz TWRP?

Udji u File Management/Phone storage/TWRP/backup meni je tu bilo.

[youtube]eOwMW0nBCCY[/youtube]

Review indus verzije x500. Sve odlicno sem kamere i ram menadzmenta( mozda zbog raspale 5.0.2 android verzije)

Jel narucivao ko ove tanke silikonske futrole?

Trazim bas neku ovako tanku, da ne narusava mnogo izgled telefona, ali ne znam kakve su? Da li su ikako starije od ekrana, tj da li prelaze iznad ivice ekrana?
Da ne cekam mesec dana da mi stigne pa da onda narucujem neku drugu :D

ja imam jednu rakvu i savrseno ide uz telefon. gotovo da se na telefonu ne vidi. guma je poprilicno mekana sto mu uostalom i omogucava lepo prijanjanje.

I ja sam gledao ovu, moracemo da narucimo pa sta bude :) Ja na mom jos drzim onu foliju sa kineskim slovima sa obe strane :D
Sve se nadam neko ce naruciti vise komada pa da mi proda :)

Jel narucivao ko ove tanke silikonske futrole?

Trazim bas neku ovako tanku, da ne narusava mnogo izgled telefona, ali ne znam kakve su? Da li su ikako starije od ekrana, tj da li prelaze iznad ivice ekrana?
Da ne cekam mesec dana da mi stigne pa da onda narucujem neku drugu :D

Većina nas smo 1 takvu dobili gratis uz mob.

I meni je jos ona kineska folija sa slovima na ekranu :d
Ja nisam dobio nista uz mob...

Pitanje za vas koji je imate, da li stiti ivice oko ekrana?

Narucujem nju i kaljeno staklo, valjda ce letva preziveti bez ostecenja dok ne stignu :)

Te kurton providne futrole pozute posle mesec dana

I meni je jos ona kineska folija sa slovima na ekranu :d
Ja nisam dobio nista uz mob...

Pitanje za vas koji je imate, da li stiti ivice oko ekrana?

Narucujem nju i kaljeno staklo, valjda ce letva preziveti bez ostecenja dok ne stignu :)
imam ja dvije i ne ne stiti ivice ekrana i jos je mekana tako da sluzi samo da se ne isprlja.. :D

Nazad
Vrh Dno