Ne znam kako je sad. Ja sam bio 2014 i od njih dobijete temu za aplikaciju. Podele vas u 4 tima. Radi se u Visual Studiju. Bitno je da odradite donro prezentaciju i ideju, da l će da radi nema veze. Tada su pobedili neki likovi sa samo idejom i odrađenim dizajnom kroz prezentaciju. Ideja je bila da na osnovu muzike koju si slušao na youtube on tebi sam pravi plejlistu od muzike tog žanra.
Moj tim (tim koji su oni sami napravili, nikad te ljude u životu nisam video) smo pravili nešto za putovanje, ukucaš destinaciju i on ti sam izbaci hotele, restorane, prognozu, znamenitosti. Zadaš lokaciju, datum i budzet kojim raspolažeš pa ti on sam preporuči nešto. Mi smo se potrudili da što više radi, ali izgleda da to nike bilo bitno.
Ovi što su pobedili, njima ništa nije radilo. Mentori su zaista ok, bar mojoj grupi bili.
Znači dobijete temu od njih, osmislite dobro šta ćete, odradite dizajn i presentaciju dobro i to je to. Bar kad sam ja bio rečeno je da kao treba da se završi aplikacija za mesec dana ali to toliko i nije bitno jer nagrade dobije ideja. Telefone i punu stipendiju.
Ako te nešto zanima piši na pm. Pozdrav