Skinuo sam narodnu verziju i podešavanje za ISO su zaključana. Samo možeš da se menja ekspozicija i wb.Probaj manual cameru. Po meni najbolja kada su u pitanju podešavanja. Plaća se tako da koristi Google.![]()
Actually having the ability to run M certainly makes this all a lot easierI've got all issues but one resolved. As I'm sure many have read/seen, there were a lot of changes to the storage subsystem with M that is going to require a bit more reworking in XCam. I'm just trying to think of what my best approach is. As I mentioned in my earlier update, I'm just going to post a QuickFix version of the apk on XDA when it's ready, but I'll announce it here as well.
Vojkane s kojim podesavanjima mogu da dobijem cistu nocnu g
fotku,bez ne onako zrnastu i tackastu sa FV-5 app?
Ja sam nesto pokusavao sa da slikam sa menjanjem ekspozicije na na najduze i stepen manje od toga,ali nisam uspeo da dobijem ok sliku.
Druga stvar,fon ne reaguje na promenu ISO podesavanja,nije reagovao ni sa lolipopm i Xcam,stavim ISO cak 1600 i ono i dalje mracan kadar.
Moze li se napraviti ok nocna fotka i kako?![]()
to su ti sad malo LG fore i fazoni
napisao sam ti jednom u onoj temi sa fotkama, ne znam jel si video, taj ISO na g2 i g3 što se podešava ručno nije tačan, realan je duplo manji od toga što piše. tako da ako porediš sa sonyjem koji ima f2.0 i na kom staviš npr iso 800, g3 će na tih istih iso "800" biti primetno tamniji jer je to iso 400 i to na f2.4, blenda i po tamnije.
oštrenje smanji u podešavanjima, što manje staviš to prirodnije budu fotke i manje ima šuma. ja držim 2.
iz fv5 kamere možeš da dobiješ do 1s ekspoziciju kad slikaš na (realnih) iso 400 i 800, a mislim i 200. na iso 100 i 50 mislim da neće moći toliko nego samo do 1/9. samo što moraš ili dva puta da okineš (prvi put ode samo do 1/9s koliko je limit u fabričkoj kameri a drugi put rastegne koliko treba) ili da jednom klikneš EV+- na bilo koju stranu.
tako da je rezime za fv5: stavi sharpening na 2, iso izaberi "800", klikni jednom na ev+ i okini, probaj tako nešto![]()
Probaj drugi kabal?
Da li biste sada ponovo kupili G3 za cenu od 250-300e (u zavisnosti od modela) i oslonili na njega u naredne npr 2 godine
Da li biste sada ponovo kupili G3 za cenu od 250-300e (u zavisnosti od modela) i oslonili na njega u naredne npr 2 godine, ili biste se ipak opredelili za neki drugi?
Skupi jos koji evro i uzmi polovan G4.Da li biste sada ponovo kupili G3 za cenu od 250-300e (u zavisnosti od modela) i oslonili na njega u naredne npr 2 godine, ili biste se ipak opredelili za neki drugi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari