Šta je novo?

Sony Xperia Z2

ne moras da ugasis skroz staminu vec dodaj aplikacije koje će biti aktivne u stamina modu

Ja se nadam da ce Stamena biti jos mocnija na Z2 kada dodje M :) Eto kada padne na 10% znaci mnogo.

Zasladite se :D

Jel imao neko ovakve probleme posle tog poslednjeg sitnog apdejta za Z2?

Evo stoji i smara obavestenje da je apdejt spreman ali me mrzelo da odradim.

Nikad mi se z2 nije restartovao sam od sebe, ne računajući period kad sam koristio cm12.1, ali to je nešto drugo :)

Nije ni meni ali vidim da Marti prijavljuje taj problem na Z3 posle te manje stagefright zakrpe..

Nikakvih problema nisam imao. Jednom mi se restartovao u životu telefon zbog neke modovane aplikacije

Ako se dobro sjecam ja sam taj Ota update dobio prije mjesec i nesto ako je to to, bio sam pisao u temi. I nikakvih problema nisam imao.

Nzm za vas ali meni stamina spasava fon, bez nje, sot mi je max oko 5hi30min, podesavanja ovako idu, svetlo na 50, gps of, sinh of, pozivi 0, ne igram ni igrice, wifi 70 posto vreemena, najvise koristim operu mini mesanger i wcp, i malo su mi ovih 5,30na sve to.(sa stamina mod, oko 7h sot)

Sve zavisi i kakav ti je signal mreze Gsm.Ja opusteno 6h rada ekrana uvek imam,to je prosek sto je zaista odlicno,a izvalcio sam i po 7 i po ,8h,8 i po,9h ranije.

Da li moze da se pojaca svetlo kad se upali bateriska lampa? Do pre 5 dana sam imao S4 i na njemu je baterijska svetlela duplo jace!

Ovo je Sony Z2, uzmi i ti Z2, nije skup a odlican je :-D

a6b19bd78b6d7e680f5b2330948fa8b3.jpg

Stv ima z2 odlicnu bateriju. Jutros prije 8h skinut sa punjaca i bio na 3g i net stalno, oko 13h dosao kuci i upalio wifi, bacio se u krevet 2h, a od toga 1h je non stop blinkala lampica Led za obavjestenja i baterija nije pala ni za 1%. Kakva li ce tek baterija biti kad dodje MM kad je i sad odlicna. Sa ovim tempom i preostalim procentima ide to lagano i preko 6h sot-a, a imao sam i video poziva 2 preko wifi i 1 preko 3g ukupno preko sat vremena, gledao video klipove, igrao igricu oko 40min i opet 6h sota. Extra.

Sto se tice baterije izgura 6h sota kada je wi fi. A 4h sota Na 3g gde je signal stvarno ocajan. Baterija je extra.

Uzmi slobodno.Slicni su jako.Jedino ti na njemu nece raditi custom romovi od Z2,inace sve drugo je top.

Taj Z2a ima nesto drugacije kuciste (pretezno od plastike), manji IPS displej (5'') i manju bateriju (3000 mAh). Sve ostalo je prakticno isto ali ipak nikada ne bih kupio tu ''a'' verziju, ne vidim ni svrhu iste.. :)

A ima li kakvih romova ona za sebe, moze li da se rutuje? Ne bih je ni ja uzimao ali eto poklon, malo da se poigram pa cu je i ja curi proslijedit :)

Verovatno moze da se rootuje,ali specijalnihj romova za njega nema.

Prebacih se na Z2 :) Prvi utisci odlicni svidja mi se Sonijev UI nisam ocekivao da je toliko slican vanili. Malo su dimenzije vece nego sto sam navikao ali navicicu se, uskoro vise utisaka...

Cestitam ;)

Postade Z2 jedan od dva/tri najpopularnija fona na forumu. :)

Pala cena, vrlo malo laga, odlicna izrada, brutalna baterija. Red je bio da postane popularniji. :)

Sta si to video?Link ne valja.

Sta reci [emoji41] ...

Screenshot_2016_02_02_21_13_47.png

Screenshot_2016_02_02_21_14_11.png

Screenshot_2016_02_02_21_13_58.png

Screenshot_2016_02_02_21_14_26.png

Poslednja izmena:
Vrh Dno