Ja nisam samo zbog toga hteo da ga kupim. Ali bio je jako lep telefon.Onaj samsung na preklop sa teget plavim prednjim delom su svi sabani nosili, kao nekada 8210
t28>>>>>>>>>>>>>>
super telefonce,solidan i zvuk ali su slusalice,kablovi itd katastrofa zbog konektora.ako kome treba,menjam za t28![]()
zamisli koliko bi morao da bude debeo telefon za danasnje standarde ukoliko bi koristio AA ili AAA baterije. s druge strane sam sasvim siguran da su neki kinezi napravili power bank u koji idu baterije koje mozes da kupis na trafici, pa eto ti resenja...Alcatel DB mi je prvi, samo moj, mobilni. Imao je neviđenu glupost da nisi mogao da kucaš mala slova u porukama, iako ih je mogao da prikaže u dolaznim. Efekat stalnog dranja. ( : Ali i dosta zgodnu mogućnost korišćenja običnih AAA baterija. Isprazni ti se baterija i samo na prvoj trafici/prodavnici rešiš problem, par puta me spasilo muka. To bi na modernom telefonu bila odlična mogućnost.
zamisli koliko bi morao da bude debeo telefon za danasnje standarde ukoliko bi koristio AA ili AAA baterije. s druge strane sam sasvim siguran da su neki kinezi napravili power bank u koji idu baterije koje mozes da kupis na trafici, pa eto ti resenja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari