sinisatodorovic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.05.2012
- Poena
- 170
Zavisi koliki ti je OC apetit!Ako hoces max. moras i uzeti neku od kvalitetnijih p45 ploca, ako ne i neka p35 ce zavrsiti posao.
^Objasni
Imao sam dve plojke LanParty sa P35 Cipsetom,za obe jedva nadjoh bios,kao i drajvere,za audio driver sam se zestoko namucio koliko se secam.
nego ne znam šta si hteo reći u vezi sa P5QC i DQ6
Imam ja Abit-a IP35 ProPa generalno sam mislio na DFI blood iron-a i Abit IP35-e sa ddr2
Skinem ja tako sa kineskog sajta kao novi mikrokodovan bios za dfi blood iron p45 t2rs. Odradio flesh iz biosa preko usb. Sve proteklo kako treba. Res se komp, malo duže se palio. Kontam sve prošlo kako treba, sistem up. Odem da učim, kada se vratim komp bio u sleep modu (skoro podigao 8.1 wind.) da ga upalim, neće. Probam da udjem u bios izbaci ovo i nije moguce koristi tastaturuPogledajte prilog 191180
Jednostavno ne svetli nista na tastaturi. Napominjem samo kada udjem u bios. Posle par clear CMOS pokrene mi se nekako sa usb instlacija wind kada tamo uopste nema HDDPogledajte prilog 191181. Hteo da budem pametan a ispadoh *****. Pa akl moze pomoc.
^ E ebiga ,imam vec memaru tu u potpisu,necu kupovati drugu,a mislis da ovaj 5470 ide vise od ovij e5450/40,znas i sam da me zainima samo max OC
Jos kad ga turim pod vodom ima da mu budu temperature iste i u idle i u fulloadu
EDIT: Sad malo gledao,x5470 se klokuje ko blesav samo jos da nadjem ko ga ima![]()
A cek, jesi ti odradio ono sa stikerom i bocnuo Xeon?
Ne razumem sto zatezes toliko ram, ploca verovatno nece vise.Ne vredi ne mogu da nateram mašinu da prodje test ubi me ram.Prvo sam mislio da me zeza jer je ram sa svojih 800 bio klokovan do 941mhz i sve preko toga nije prolazilo testove, medjutim sad nabavio ocz 1066 i opet isto za slikanje moze u win i do 4.3 čak i da radiš u winu bez problema, preko 4.3 brljavi uz bilo koji napon ali test prolazi samo do 941,2mhz za ram?Ima li ko ideju?
:d Nista samo sam u OC modu za moj Athlon:dVuce..sta ti je? :d
.
EVGA 790i Ultra SLI
Jel moze u ovo da se bocne xeonce ??![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari