Šta je novo?

LG G Flex 2

Probajte cinema 4k aplikaciju, ima mnogo opcija, bitrate, fps i slično.

I nju sam probao ali nema ni u njoj... Cinema fv 5 ima cak i vise opcija nego 4k

Ima 200mb bitrate, za 2 minuta snimanja zauzme trecinu slobodne memorije. Ali je kvalitetno

Da to sam nasao ali meni treba 720p@60fps, nemoguce da nema nigde...

Nego jel imate vi manuelni fokus u kameri? Ja sam na v15c i nemam....

A znam da to ima i na g2 i na g3

Pa što nema nigde da se kupi 3/32?! Nije mi RAM toliko ni važan ali trebam bar 32 GB mesta jer ovih 8.5 GB u 16 GB modelu i nije neka sreća. A opet, 250€ nov... Vuče me i vuče :|
Može neko da okači par slika (dan/predveče) pa da poredim sa svojim P8? Hvala!

A jeste, to si u pravu. 64 GB ubodem i valjda će da bude ok. Nema neke razlike u performansama ako je jako brza kartica (4K i seq.)? Da ne krene da secka pri ulasku u galeriju i to kad napunim muzikom i videima. Bukvalno u životu nisam stavio microSD u ni jedan Android fon, a imao sam ih preko 20, pa se izvinjavam na glupom pitanju.

Poslednja izmena:
Ljudi da li je iko uspeo da snima u 60fps?

Probao sam sve moguce kamere i ni jedna nema opciju preko 30fps, a pise svuda da G flex 2 snima 4k@30fps, fullhd@60fps i hd@120fps, kako da dobijem tih 60 frejmova u sekundi na full hd snimku kako???

Na gsm arena stoji da ima...

Jel moguce da nema? Ne mogu da verujem... Polako se razocaravam u ovaj telefon

Pa koristi Cinema 4K i problem rešen. Stock kamera nema. Gledam na GSMArena i ne vidim gde piše 60 fpsa na FHD.

Edit: Sa GSMArene:
Utilizing its beefy Snapdragon 810 chipset, the LG G Flex2 doesn't break a sweat recording UHD (3840 x 2160px) video at 30fps, FullHD at 30fps (1920 x 1080px) and slow-motion HD video at 120fps (1280 x 720px). Smooth-motion 1080p videos at 60fps are weirdly omitted here but with UHD at hand, we really don't mind.

Ni jedan jedini review nije pomenuo da ima 1080p @ 60fps. Nemam pojma odakle svima to.

Poslednja izmena:
156822209550ff904ec0255334fe1b72.jpg

Eto pise tu lepo @60fps...

Ne vredi ni cinema 4k, ne da mi da povecam preko 30fps...

Krivo piše. Zašto je tih 60fps uopšte toliko bitno? Ja ih imam na G2 pa retko kad koristim. Je da izgleda nešto lepše ali ne da je presudan faktor kod inače zveri od fona kao što Flex je.

Odgovorio si sam sebi, imas ih na g2 a na g flex 2 koji bi trebao da bude klasa iznad - nema...

Nisu neophodni ali snimak je dosta tecniji na 60fps nego na 30, a telefon ima dovoljno jak hardver da podnese 60fps i nikako mi ne ide u glavu zasto mu onda to nisu omogucili...

Ostaje mi onda jedino root pa neki mod da sklepam ili da ga prodam pa uzmem neki drugi...

Telefon mi se stvarno svidja ovako, cak mi ni zrnast ekran i losa siva i bela boja ne smetaju toliko, navikao sam na to vec, i stvarno telefon radi vrhunski brzo i sve, ali zakljucan bootloader, 0 romova, kamera osakacena bespotrebno....

Ma koliko je to zrnast ekran? Na klik sam od kupovine (sve se mislim prodat i P8 i G2 pa uzet Flexa i Mate 8) ali ovo sa ekranom ispada da su puzzle *** :O Može neka slika da se vidi kako to izgleda?

Kada ekran gledas sa vise od 30cm ni ne primeti se da je "zrnast"... Pod zrnast mislim da boje kao da imaju teksturu, ne vide se pikseli nego jednostavno kao da je malo hrapava boja, nesto kao mat, ne znam kako bih objasnio slikacu sutra pa cu postaviti slike, na 100% osvetljenja je ekran skroz normalan(nije zrmast i nema problema sa belom i sivom)

To je taj premaz preko ekrana i zbog toga nelad deluje kao mat slika

Hvala na odgovorima. Neće da smeta jer ne zabijem fon na nos :D

Gde da ga kupim (nov) da ima garanciju i dostavu? Gledam na idealo.de ali je smor prevoditi uz Google sa nemačkog...

Poslednja izmena:
Dostavu u Srbiji? Nisam video jos da salju za Srbijuniz Nemacke ali mozes da pogledas mozda i ima

A da... Celu noć sam gledao, oči mi ispale uz Google Translate, i nema nigde :(
*** neki iz Nemačke šalju i u Irak ali Srbija ni govora, neverovatno. Samo mi je do što duže garancije, da ima bar 12 meseci.

Preko je svuda garancija 2 godine. Samo ako imas nekog ko skoro ide preko ili bar do Madjarske

Ne isplati se uopste nikakvo kupovanje a da ti neko ne donese, nikakvo slanje.

ROCK - idem krajem februara poslom u Sloveniju pa će se valjda (do) tad rešiti nešto. Mnogo je 24 meseca za garanciju protiv 6 meseci što mogu da tu nađem i to je jedini faktor. Još kad bi onaj lepi crveni bilo negde za naći...

I tačno je ovo što nenad88 govori - previše je to para za ove koji šalju u Srbiju. Flex 250 € + shipping oko 100 € (pa i više) + državi pare, omg.
Sve bi bilo lako da nisam nestrpljiv jer sam se zagrejao za Flexa kao klinac za željenu igračku :D

Poslednja izmena:
Не знам шта ће ти Флекс ако већ имаш П8 и Г2.

A slab sam na njega jer mi se neviđeno sviđa izgled. Tu je veći ekran, jači hardver, bolja kamera od G2, slabija baterija od G2 ali sigurno bolja od P8. Hoću da se rešim P8 baš zbog baterije koja je dosta slaba, a po brzini nije ništa brži od G2; čak je i sporiji u multitaskingu iako ima gigu RAMa više. Ima primetno bolju kameru i to je to.

Flex je s kamerom tu kao i P8 (bar ono što videh na Flickru od Flexa), a sa svim ostalim bolji i futureproof jer je i noviji od G2 kojeg imam od proleća 2014. Ima nepobedivu cenu i ne vidim ništa gde je V10 (koji sam isto imao u planu) 350 € bolji.
Plan je Flex + G2 i eventualno posmatrati Mate 8 ako mu cena bude dobrim tempom pala pa onda kombinaciju njega i Flexa ili čak samo Flex sa nekom divljom microSD od 128 GB.

Edit: Iako volim flashanje kuhanih ROMova, na Flexu neće da mi fali jer vidim/čitam/čujem da sve radi dobro pa ni to nije minus. Iako bi bilo lepo videti snagu SD810 na FHD ekranu sa AOSP ili CM ROMom. :)

Poslednja izmena:
Radi sve dobro, i ja sam navikao na custom romove i ostalo i nike mi ni root trebao sve do juce kada sam ustanovio da je softverski osakacen i ne moze da snima fullhd u 60fps....

A sam hardvee to sa lakocom moze da podnese..

Da li ga je neko rutovao?

Pokusacu da napravim mod za rutovan da moze fullhd@60fps samo me cima jer bukvalno za njega jedva i root da ima i citam da ni lg flashtool ne pomaze ako se sj**e nesto...

Da li vredi preci sa mx4 pro na g flex 2 ? Malo mi dosadio meizu, a i oni glupi bagovi izgleda da nece nikada biti ispravljeni.

Koji bugovi ? Koliko trazis za mx4 pro ? :)

Koji bugovi ? Koliko trazis za mx4 pro ? :)

kasnjenje notifikacija, ekran se sam od sebe upali, kamera zna da zamrzne, nekad ne mozes da udjes u kontakte ( to je od poslednjeg updejta ), ne mozes da namestis pocetni ekran A home B, nego samo home A B. Glupi bagovi koje nikako da isprave:wall: Nisam jos razmisljao koliko bih trazio za njega :D

Vrh Dno