Мени још нијеUpravo mi stigao promo kod za Urmun ikonice. [emoji4]
Hvala Vertumus.
Ma znam da je Telenor br, ko zna koji x saljem 9 :-D necu da preterujem sa 10To te upozorava sms aplikacija. To jeste telenorov broj.
Promenio sam na oba mesta, išao na clear data za PlayStore i neće.Ideš do samog kraja, pred zadnju potvrdu za kupovinu i promeniće ti cenu u zadnjem trenutku... Tipa piše 5e, klikneš i onda treba da ti promeni na 0.10e... I da, promeni i za karticu a i u settings, na dva mesta imaš da promeniš adresu.
Probao sam i sa kompa i sa fona, neće nikako.Moguće da ti je zaključan nalog na Srbiju ili da nešto nisi lepo odradio... Jel radiš preko kompa sve to?
I mene ovo zanimaKoja je dobra jos aplikacija za pracenje popusta? Koristim trenutno AppSales. Da li ima jos neka sem nje?
I mali off da li moze neko da mi pojasni sta je sve potrebno da podesim i gde se to nalazi u podesavanjima da bi mogao da kupujem neke aplikacije koje su na popusut, a nisu za nasu zemlju? Hocu da pazarim ovaj Moon reader i Photo studio pro, ali ne mogu. Moone reader je puna cena, a Photo studio pro je nedostupan za nasu zemlju. :S:
Na 3 mesta imaš da promeniš. Ili ti je nalog zaključan za Srbiju. Tada ti treba i adresa i način plaćanja i provajder iz te zemlje.Promenio sam na oba mesta, išao na clear data za PlayStore i neće.
Da li vama Tapatalk otvara xda linkove ili se otvaraju u browseru?
I mene ovo zanima![]()
Jel može u AppSales da se podesi da šalje notifikaciju samo za programe, tj da ne prikazuje za igrice? Ili da prikazuje samo za određene aplikacije.
App Redirect.Tako developeri tapatalk prate klikove. Bila je neka app za to.
Misliš na Moon+ PRO? Šta će ti? Pitam ozbiljno, pošto ja free verziju intenzivno koristim već 2 godine i nisam primetio nedostatke.Hocu da pazarim ovaj Moon reader
Pa ti čekiraj remember... Aplikacija prepoznaje nestandardan broj i upozorava te, ne vidim zašto bi bila glupa zbog togaMa znam da je Telenor br, ko zna koji x saljem 9 :-D necu da preterujem sa 10![]()
Glupa stock sms app, smara sa tim.
Glupa je posto sam pre deset dana slao vec ocenu, tako da je vec poznat broj... A pritom me nije to pitala, tada.Pa ti čekiraj remember... Aplikacija prepoznaje nestandardan broj i upozorava te, ne vidim zašto bi bila glupa zbog toga
Misliš na Moon+ PRO? Šta će ti? Pitam ozbiljno, pošto ja free verziju intenzivno koristim već 2 godine i nisam primetio nedostatke.
Na koji mail da posaljem za ikone? Nigde nisam video mail.Upravo mi stigao promo kod za Urmun ikonice. [emoji4]
Hvala Vertumus.
Pa pročitaj koja je razlika da ti ne navodim sad sve. Najvažnija je da nema dosadnih reklama i da imaš mogućnost sinhronizacije u čitanju između različitih uređaja, preko cloud servisa, preko kojih ujedno možeš i da povlačiš knjige itd.Misliš na Moon+ PRO? Šta će ti? Pitam ozbiljno, pošto ja free verziju intenzivno koristim već 2 godine i nisam primetio nedostatke.
E, to još nisam video ni na tabletu ni na telefonu :zgran: Internet mi je, naravno, stalno uključen, a da pre mesec-dva nisam imao ništa od ad-blokera.reklame dok citas...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari