Ja sam na negde 10% uspešnosti. U jednom je radilo, u 9 nije. Na kraju sam izbrisao SSID iz telefona da se više ne bi sam kačio na mrtvu mrežu.
Mogli bi da prijavljujete onda češće i da ih malo pritiskamo,možda tada nešto i urade.Ja ovog lika zovem kad treba.
Pogledajte prilog 189657
Naravno da imaju samo telefon. Totalno nebitno što je ovo 2016 godina.
Probao sam i aplikacija je dosta konfuzna i komplikovana. Pre svega oslanja se na podatke o vremenu pristizanja vozila po intervalima koje obicno uopste nije tacno..sto je naravno i logicno jer nema uvid u gps poziciju vozila. Korisna stvar je sto sadrzi bas dosta poi tacaka pa moze da se izabere jedna od ponudjenih ruta (obicno 2 ili 3). Dobra ideja, ali izgleda da trazi dosta konfigurisanja i ugl se oslanja na rute.
Razmazeni ste. Prethodna ver BusPlus app radi odlično i besplatno, a sve skupa je bolje od vremena pre BusPlus-a.
Bolje je, ali ne mnogo. A kada se radi update sistema, ne radi se na prvi sledeći nivo, već na ono što je savremeno/moderno u tom trenutku.
Uostalom, ja to plaćam (i prevoz i slanje poruka), kako možeš da kažeš da sam/smo razmažen(i)??
Kako možeš da kažeš da pametujem?
Hoćeš da mi kažeš da ti ne bi voleo da možeš da upališ program za navigaciju i on ti kaže "e bus stiže za 2 min"
Ili ono kao movit, kažem mu želim da stignem tada negde i on ti kaže kada da kreneš i sve promene vidiš u real-time na telefonu.
Da ne pričamo koliko bi to bilo dobro za planiranje/nadgledanje saobraćaja. Ako neko o tome uopšte razmišlja u ovom gradu.
Kao što reče neko već (možda beše @yooyo) u normalnim zemljama privatne kompanije šalju rakete u orbitu, a nama 3 najglavnije ulice u gradu imaju kratere.
Meni je busplus app pucala u 9 od 10 pokušaja. Potpuno nepouzdana app.
Kupio sam auto.. sad me busplus ne zanima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari