Šta je novo?

Blackberry Venice

Očigledno ne znas pogodnosti fizicke tastature
sto volim kad neko procita jedan post i iznese svoje cenjeno misljenje.... lepota bozija.

ako se nisi udostojio da procitas temu nemoj nas molim te udostojiti ni tvog cenjenog misljenja. jer nije cenjeno. a nije ni misljenje.

Poslednja izmena:
sto volim kad neko procita jedan post i iznese svoje cenjeno misljenje.... lepota bozija.

ako se nisi udostojio da procitas temu nemoj nas molim te udostojiti ni tvog cenjenog misljenja. jer nije cenjeno. a nije ni misljenje.
A sto ja volim kada genije ne kvotuje tekst pa se to onda smatra generalnim odgovorim na temu.

A sto ja volim kada genije ne kvotuje tekst pa se to onda smatra generalnim odgovorim na temu.
eno ti ga quote...

50% foruma pizdi kad se quotuje post koji je odmah iznad jer (mozda sa razlogom) nema smisla to raditi, a 50% trazi da se to radi. ko li ce ga svima ugoditi nije mi jasno...

[youtube]CbjD-PQ7L1U[/youtube]

Pocketnow

cesto fake...

ispravnije bi bilo reci uvek
pa *** nije uvek...ne mogu da budem iskljuciv..Inace, moj burazer u USA ga je kupio...kaze da ima bettery leak i problem sa nekim delom OS.a koji je vezan za curenje baterije i ponekad pregrevanje,,,Mislim da ce BB to nekim updateom da ispegla.A kaze da je fon jako upotreban i da ge je lepota koristiti.

Nazad
Vrh Dno