Šta je novo?

Windows (phone) 10

Apdejtovan je... Ne mogu da odaberem opciju pinovanja
AVGysLo.jpg

Nije vec pinovano.. i meni je palo na pamet to (da ne pomislite da sam retard :D) :) evo restartovah tlf i sad hoce :) hvala :)

@psyho...

Moram priznati da ti odlično sve skupa izgleda...

Pitanje...

Koju app za sat koristiš i mogao bi šibnuti pozadinu na "šer" ;)

Prilozi

• Fantasia Painting(1).jpg
    Fantasia Painting(1).jpg
    113.1 KB · Pregleda: 92
wp_ss_20160123_0004.png
Evo... Ja sam stavio malo blura... Da ne ispadne baš nikako... :D

241acc8b1c2863e5285cd1f5bc6f6738.png

Ja sam dosta pozadina izmenjao i najviše mi odgovara jedna od ovih koje dolaze sa win 10.

Gde je sada siva eminencija dizajna ložač da kaže kako wp izgleda lepo.

Meni izgledao onako kao sam hteo, bez potpunog wallpapera i sa onim što dnevno koristim..., tako da, baš... To je meni "to".

wp_ss_20160123_0002.png

Prilozi

• wp_ss_20160123_0002.jpg
    wp_ss_20160123_0002.jpg
    152.1 KB · Pregleda: 71
@psyhound

Kako da napravim razmak gore iznad prvog tile-a, verovatno slično i razmak između tile-ova? Meni uvek odvuče gore ili spoji...

^^To i mene zanima. :)

@DjoleMC

Evo... :)

Malo sam se igrao... :D

Moracu da promenim boju neba, da ne bude ovoliko zenskasta... :D

@unique

´fala :)

Jel ima neka app da se snimi podesavanje start screena, pa da moze da se napravi vise preseta?

mnogo trazim, jel da? :)

Pa imate dedicated thread za mobile desktop

Mogao bih neki put i s time da eksperimentisem, al u svakom slucaju, ova aplikacija i windows 10 mobile omogucavaju da neko skroz ni ne mora da koristi taj koncept sa plocicama, vec da pretvori u ikonice - sto je nekoliko vas ovde bas lepo to demonstriralo. :)

Ljudi gubite poentu live tiles ,ili ti zivih plocica :)

Sent from mTalk

@gari, koliko god da meni lepo izgleda ta zamisao sa pločicama, nikako nisam video neku korist od lajv tajlova... jednostavno ne koristim njihove mogućnosti, a kako se pojavio 8.1 još sam ih više izbegavao jer ih je u početku jako malo bilo transparentnih. :)
Nešto slično sam pokušavao da postignem i na androidu, ali uvek mi je par ikonica iskakalo iz icon packova, a nikad nisam bio ljubitelj preteranog šarenila. :)

@SOUTH, kao što rekoh iznad, nikad nisam video korist od istih. ;)

Ipak je ponizavajuce kad se Win poredi direktno sa Androidom ili iOS-om, savetujem da ne radite, pogotovo ne u drustvu. Veceras Samsung J5 me totalno ponizio, ne zelim da cujem vise 'to je do developera'. Jbna MS-ova weather aplikacija, nema, na sve moras da cekas nekoliko sekundi.. Tapnes na Tile, crno sekund, pa plavo sa logoom aplikacije jedno 2, 3 sekunde, pa se pojavi aplikacija, pa jos dve sekunde da pokaze najnovije vreme.. Ovaj telefon je imao vecinu stvari koje i ja imam za razliku od poredjenja sa Idol 3, nemerljivo je sve brze.
Da ne pominjem da se totalno zaglupeo u najgorem trenutku, naravno kad ga ja ne koristim, ortak upalio kameru, okinuo fotku, posle toga 6tag, i onda je hteo da pojaca brightness.. ja mu kazem 'drzi prst' na brightnessu pa ce da udje u podesavanje, on drzi nista se ne desava, ja kao 'daj ne znas', kad ono ne reaguje nista.. ni power dugme. Tek posle 14 stiskanja power dugmeta se nesto kao razbudio, i dalje mu nije bilo dobro jedno dva tri minuta..

6utfvMI.jpg

Poslato preko mTalk

@Boris, hahahaha! Pa i ti si našao sa kim ćeš da se kačiš! :d SD410 vs SD210. :D Osim toga Win10 je daleko još od gotovog da bi mogao da se meri sa bilo kojim od ova dva sistema, pa čak i sam 8.1. Što se tiče brzine rada i sigurnosti.
E sad, da si imao 8.1 na telefonu, ošišao bi ga u 90% stvari! ;)

Ja to pričam svo vreme da je W10M veoma daleko od gotovog, ali me ovde stalno ubeđuju kako njima super sve radi. :)

Nazad
Vrh Dno