Šta je novo?

LG G3

Meni telefon nov i cini mi se da mnogo brzo prazni bateriju.
V21a je softvera,ali zato za razliku od v20t radi fluidno maksimalno,nema stucanja i slicno.
Evo stanje sa Ramom,v 32 gb je u pitanju.

002313e083a65955f5814f652204c58e.jpg

Interesuje me pre svega kamera i baterija?Jel bolje to na MM?

Baterija meni jeste bolja, nikako ne ide manje od 4h Sot, a kamera slikacu danas pa cu staviti na flickr da uporedis.

Ista je kamera, jedino što ne radi xcam. Ali rade druge aplikacije npr kilavi FV 5

Ubacio vec taj mancmelou.Nije lose za sada,videcemo...moracu da instaliram fv-5.

osim što je sporija ima i prednosti u odnosu na xcam... ima podešavanje meteringa, podešavanja su lakše dostupna, može ss do 1s da izvuče...
svakako bolja od stock

Da,secam se,probao sam je ranije na Z2.

Presao sa cloudy g3 ,inace najbolji rom za g3,na CM 13 i napravio veliku gresku. Baterija losija,phone call baguje ,kamera losija,vizuelno losiji ali to je cm.Najgore ne mogu prebacivat network mod , uvijek stoji na LTE. Cm13 je brzi ali je go ko crkveni mis .Cloudy je bio odlican, prezadovoljan sam bio ,steta sto ga vise ne rade. Nisam uradio full backup ,nemam prostora.

Presao sa cloudy g3 ,inace najbolji rom za g3,na CM 13 i napravio veliku gresku. Baterija losija,phone call baguje ,kamera losija,vizuelno losiji ali to je cm.Najgore ne mogu prebacivat network mod , uvijek stoji na LTE. Cm13 je brzi ali je go ko crkveni mis .Cloudy je bio odlican, prezadovoljan sam bio ,steta sto ga vise ne rade. Nisam uradio full backup ,nemam prostora.
Koju su verziju instalirao?

osim što je sporija ima i prednosti u odnosu na xcam... ima podešavanje meteringa, podešavanja su lakše dostupna, može ss do 1s da izvuče...
svakako bolja od stock

I ja sam u nedostatku xcam za MM trazio alternativu i pronasao tu FV-5 cam (punu verziju) i sad mi se i vise dopada od xcam zbog tih podesavanja za ISO i exposure koja su odmah dostupna na ekranu kada se slika, pa se lako i brzo mogu menjati parametri pre okidanja svake slike. Cak mi se cini i da u realnom vremenu pokazuje pravo stanje podeseno za slikanje fotografije u odnosu na promenu parametra, skoro kao manual mode. Uz malo igranja fotke mogu ispasti extra. (pogotovo nocne - podesis manji iso da ne bude zrnasto i smanjis exposure da ne preeksponira osvetljene objekte)

Koju su verziju instalirao?
Zadnju, od subote.
Ja na D855 nemam više problema. Bilo je malo oko pozivanja, izbacivao invalid number (ali je pozivao). Bio je problem da taskbarom, hteo je u početku malo da brljavi sa ikonicama, i kamera je bila google stock. Sa novim ispravkama je sve funkcionalno rešeno. Ja nisam ovih dana imao problema ni sa jednom stvarčicom. Kamera je odlična sa novim apdejtom. Ima brdo podešavanja, auto fokus je odličan. Baterija mi drži isto kao na LP. A za estetiku, imaš teme za CM13. Ja sam namontirao LG G4 temu. Vizuelno je kao fabrički operativni.

E da, kalkulator nije došao na dnevni red na CM13. Ne radi ovaj stock :D

Zna li neko zasto mi neda da se vratom na Swipe!!!!

153d042a59bca34b04a39571b8903f80.jpg

To je neki bag na sestici izgleda,ako si na istoj?Desilo se i mom drugaru jednom pa je radio reset.

Izgleda da je bug.Probao sve i nece.Morace da padne reset.

Idi u security pa clear credentials.

Probao sad odradio kao sto si rekao Vojkane.Resetovao telefon.
Nece ponovo.Izgleda mora da padne factory reset.Izgleda da je to bug u MM

Zna li neko zasto mi neda da se vratom na Swipe!!!!

153d042a59bca34b04a39571b8903f80.jpg
Mucio sam se s tim par dana, medjutim nista ne pomaze. Na kraju sam uspeo preko Taskera i Secure Settings plugina da prosledim komandu da ukloni PIN code koji je bio aktivan, i time je setovao da defaultni screen lock, u mom slucaju je to bio Swipe, bas to sto mi je trebalo. Pa ako imate root i xposed(mozda je potreban za dodatne opcije u Secure Settingsu, nisam siguran), moze se na ovaj nacin vratiti screen lock na swipe.

Sad sam hteo da okacim ss i ugasio mi se fon,strasno.
Znaci na MM sam,imao sam oko 25 h uptime sa 1h i 20 min poziva i nesto malo preko 4h Sot iako sam 85 % vremena bio na wifi.
Stvarno sam ocekivao vise od ove bsterije jos kad se setim da su neki kacili po 6h Sot sa slicnim ili cak i jacim uptime-om.

ma kojih crnih 6

oko 5 na wifi na auto svetlu očekuj
ako ga cediš tako do kraja možda 5.5
sa bleja upotrebom :)

Poslednja izmena:
Ali generalno mislim da brzo svlaci procente baterija a nov je telefon.Ajde Z2,ali i na S5 baterija znala da mi opusteno izgura recimo 45h uptime a izvlacio sam uptime i preko 50h kad sam pretrzno na wifi sa oko 5h mimimum rada ekrana.Kazem ti,cini mi se da prebrzo svlaci procente. :trust:

pa S5 i ima bolju bateriju od G3... G3 ima najlošiju bateriju u klasi, pisao sam to već :)

mislim da sam i ovo kačio

platformpowersm.png

Ladno...nisam ovo znao...

Koji je dobar MM rom na bazi stock.Trenutno sam na L duuugo vremena i poceo je malo da mi brljavi.
Pa reko da predjem na MM

Pa svi su kontam isti 99 posto.Stavi Poljski recimo,ja ga imam radi lepo,fluidno.

Nazad
Vrh Dno