Koju su verziju instalirao?Presao sa cloudy g3 ,inace najbolji rom za g3,na CM 13 i napravio veliku gresku. Baterija losija,phone call baguje ,kamera losija,vizuelno losiji ali to je cm.Najgore ne mogu prebacivat network mod , uvijek stoji na LTE. Cm13 je brzi ali je go ko crkveni mis .Cloudy je bio odlican, prezadovoljan sam bio ,steta sto ga vise ne rade. Nisam uradio full backup ,nemam prostora.
osim što je sporija ima i prednosti u odnosu na xcam... ima podešavanje meteringa, podešavanja su lakše dostupna, može ss do 1s da izvuče...
svakako bolja od stock
Zadnju, od subote.Koju su verziju instalirao?
Ja na D855 nemam više problema. Bilo je malo oko pozivanja, izbacivao invalid number (ali je pozivao). Bio je problem da taskbarom, hteo je u početku malo da brljavi sa ikonicama, i kamera je bila google stock. Sa novim ispravkama je sve funkcionalno rešeno. Ja nisam ovih dana imao problema ni sa jednom stvarčicom. Kamera je odlična sa novim apdejtom. Ima brdo podešavanja, auto fokus je odličan. Baterija mi drži isto kao na LP. A za estetiku, imaš teme za CM13. Ja sam namontirao LG G4 temu. Vizuelno je kao fabrički operativni.Zadnju, od subote.Koju su verziju instalirao?
Probao sad odradio kao sto si rekao Vojkane.Resetovao telefon.
Nece ponovo.Izgleda mora da padne factory reset.Izgleda da je to bug u MM
Mucio sam se s tim par dana, medjutim nista ne pomaze. Na kraju sam uspeo preko Taskera i Secure Settings plugina da prosledim komandu da ukloni PIN code koji je bio aktivan, i time je setovao da defaultni screen lock, u mom slucaju je to bio Swipe, bas to sto mi je trebalo. Pa ako imate root i xposed(mozda je potreban za dodatne opcije u Secure Settingsu, nisam siguran), moze se na ovaj nacin vratiti screen lock na swipe.Zna li neko zasto mi neda da se vratom na Swipe!!!!
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari