nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Koja je cena ovog čuda (nevezano za ovu temu)?Igoricina spijunska kamera je resenje za proveru bez (potpunog) otvaranja paketa.
![]()
Kako se zove, da znam kako da tražim?
Koja je cena ovog čuda (nevezano za ovu temu)?Igoricina spijunska kamera je resenje za proveru bez (potpunog) otvaranja paketa.
![]()
Imao si...bas u ovoj temi...stari clan svi znaju za njega.ko je igorica?
cujem da se dosta prica o njemu ovde, a mislim da nisam imao priliku da vidim o kome se radi
Koja je cena ovog čuda (nevezano za ovu temu)?
Kako se zove, da znam kako da tražim?![]()
znaci apple i ericm je isti covek, samo se zaboravio pa odgovorio sa drugog accounta![]()
bravo, znao sam da si jako pametan i da ces sve povezati. trebao sam i ja da pisem brojeve da ne znaju ko sam![]()
ja sam ti visestruki povratnik...prvi koji je banovan sa ovog foruma.Ко ли је онда vuk40? Мора да је баш баш много банован. :d
To bi moglo zakonski da se reguliše, otvaraš paket pred poštarom/kurirom i ako nije ono što treba da bude sastavljate zapisnik o prevari, vi ste svedoci. Naravno, paket se ne plaća.
Limundo ?, halo oglasi, fejs...
Direktno u Pan sportu.
Ja ne znam sta ocekujete od kupovine pc hardvera koji je rasparcan i prodaje se na kilo. Pa i nove komponente ne rade isto kod svakoga. To se valjda kupuje licno uz probu. Ili ako poznajes prodavca pa ti salje uz probu i mogucnost vracanja ako ne odgovara. Ima i takvih nije sve crno. Zanimljivo je da su ovde prevare u vecini slucajeva na male iznose. Niko jos nije prijavio da je izvisisio za neki veci kesh. Ili bar ja nisam procitao.
"Odakle vadis ove silne neispravne ploce? "
"Ne pitaj..."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari