Šta je novo?

GTA V

Jel ti trza tako i u igri?
Ne, lepo ide i kada snima, nego posle kada otvorim klip vidim da ima neke preskoke.
Kao da ne snima u HD rezoluciji, nego je ponegde zamucena slika.

Verovatno ne dobija dovoljno resursa da isprati igru...sta da mu radim ja vise nemam.:D

Poslednja izmena:
Vuče jesi probao da staviš ista podešavanja(optimalna) i da vidiš zapravo koliko ima više fps u odnosu na 270x... :)

270x je otisla pre nego sto je ova stigla, ali otprilike jedno 10fps prosecno.
Evo ista podesavanja sa 270x, samo trava na ultra.

U Syndicate je jos veca razlika.

Kod mene uopste nece da snima Shadowplay. Da li se moram logovati u GeForce Experience mozda?

Koliko znam ne, ja nisam logovan...
Jesi li ukljucio u podesavanjima?

Snimio sam malo gameplay-a ali nema zvuka -.-

Na sta ja vrijeme gubim.....

Poslednja izmena:
Iskljuci ga i uklluci ponovo, vidi jeli ti obelezen audio, zadnja opcija.

ima li neka fora sa stock marketom, presao sam celu igru ali ne mogu da kupim nista spec jer imam oko 25 miliona...
neki savet, nesto bilo sta?

ima li neka fora sa stock marketom, presao sam celu igru ali ne mogu da kupim nista spec jer imam oko 25 miliona...
neki savet, nesto bilo sta?
Sta bi kupovao? i ja sam presao celu igru, skoro da nisam nista kupio.
Nabacio neki spoiler na auto i sl.
Otimaj okolo...vidis da drotovi slabo rade.:D

pa onaj golf teren je 150 miliona
E onda moras da se bavis trulim kapitalizmom, kupujes bioskope, lokale, sve sto donosi zaradu.
Ako nemas sam dovoljno kesa udruzis se sa ostalim likovima.
Slabo sam upucen u taj deo...ali nesto u tom stilu.

ja citam na netu moze li da mi pozajmi neko od ove druge dvojice koji dinar... kazu da ne moze...

ja citam na netu moze li da mi pozajmi neko od ove druge dvojice koji dinar... kazu da ne moze...
Koliko sam ja skapirao ne pozajmljuje ti nego ulazite u posao zajedno.
Tako da delite i zaradu, najbolje da sacekas da se javi neko ko to vec radi.
Ja mogu samo da ti pomognem ako si za neko "popreko"resenje.
Ali ako imas orginal igru onda nemoj.

@borisa ili da editujes save fajl i da stavis koliko hoces para ili da ukucas na netu ako hoces kao sto su oni zamislili preko akcija da zaradis pare i kupis golf teren
evo pogledaj ovo [YOUTUBE]diKCeQAt13I[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Obavljeno vec :D, ali ako neko zeli sad i odmah...

Jel zna neko zasto mi u igri max refresh rate 59hz? Reinstalirao sam igru a pre toga bilo normalno 60.

Pogledaj bolje, sta ti stoji iznad postavljene rezolucije?

Da li si probao da instaliras drajvere za monitor? Probaj da to nastimas preko CCC-a u Desktop management i Desktop Properties.

Ako nista od toga ne pomaze onda ti predlazem ovaj programcic koji ce ti sigurno rijesiti problem. Radi se o CRU (Custom Resolution Utility) programu : http://www.monitortests.com/forum/Thread-Custom-Resolution-Utility-CRU

U tom programu mozes da namjetis Custom rezoluciju sa istim postavkama na 60Hz.

Nazad
Vrh Dno