Kakvio slepci, šta su sada *****ali, uradio sam hard reset i opet nećeMoram da se vraćam na 8.1 pa da probam.
Ja sam naisao i na prvi problem, izgleda da kasne notifikacije za viber i fb.. moraće izgleda reset![]()
Vidim ja, danas je dan kad vracam windows 10 na telefon... :d
Kako bese ide kad sam sa windows phone 8.1 - instaliram windows 10 mobile samo, i onda odmah rucno sve ponamestam, jel tako? Mislim, nema potrebe hard reset da radim odmah nakon sto se instalira sistem, ili je bolje da instaliram windows 10 mobile, pa odmah lupim i hard reset za svaki slucaj?
Urađeno.Moras preko pc-a da ga ubacis, kablom, u ringtone folder. Nijedna druga metoda ne radi, tipa da ga svuces iz onedrivea i tako to..
Sent from mTalk
Meni rade ringotonovi koje skinem sa zedge aplikacijom. Takodje i ringtone maker radi, pravi ringtone od bilo kog mp3 fajla koji imas na telefonu.
Pa ta druga metoda ne radi bez ove prve :d Moras preko prve metode prvenstveno da ih ubacis u telefon. I djubre je taj ringtone maker, koji god sam fajl pokusao da krajcujem izbacivao mi je neku gresku, predugacak fajl najcesce..
Sent from mTalk
Pa ta druga metoda ne radi bez ove prve :d Moras preko prve metode prvenstveno da ih ubacis u telefon. I djubre je taj ringtone maker, koji god sam fajl pokusao da krajcujem izbacivao mi je neku gresku, predugacak fajl najcesce..
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari