Šta je novo?

Windows (phone) 10

Čini mi se da je i baterija ok, u toku noći je pala za par %, isto kao i sa prethodnim buildom...

Sve ukupno 1h od download-a do zavrsene instalacije. Deluje isto u radu. Jedino mi sada ne radi vecina stvari iz extras u settings-u, trazi update. Baterija mi je i pre bila dobra, kao na 8.1, tako da mislim da nece ni biti razlike.

Nezvanični changelog:

Microsoftie on Reddit did provide the following list of improvements:

General reliability improvements
battery and performance improvements
Typing on Polish keyboard in Outlook Mail
Turn by turn directions over Bluetooth in car
Battery usage with Iris Recognition
Reliability of quick actions settings page
MS Band use with Cortana

Kakvio slepci, šta su sada *****ali, uradio sam hard reset i opet neće :mad: Moram da se vraćam na 8.1 pa da probam.

Baterija, bar na 550, bolja. To je ujedno i jedino što sam na ovom telefonu primetio.

Ja sam naisao i na prvi problem, izgleda da kasne notifikacije za viber i fb.. moraće izgleda reset :(

Kakvio slepci, šta su sada *****ali, uradio sam hard reset i opet neće :mad: Moram da se vraćam na 8.1 pa da probam.

Ma mora da si ti nešto pretiso :D
@DjoleMC
Meni notifikacije rade a nisam radio HR ni sad ni na prethodnom bildu, ispade cimanje bez veze

Poslednja izmena:
Koliko smešno izgleda ovaj 8.1 sada :D Cenim da će me opet zezati sada kada probam direktno sa 8.1 na .63 :)

Poslednja izmena:
Kako se beše radi soft reset? I šta on briše od podataka?

Meni je odradio sam, sve u toku noci, dok sam spavao! ☺

Sent from mTalk

Uradio soft reset, nije pomoglo... MOzda da reinstaliram viber, druge notifikacije izgleda rade...

Kako zbunjujete s tim updateima, ne mogu da provalim kad se misli na 'normalan' update a kad na taj insajderski..

Vidim ja, danas je dan kad vracam windows 10 na telefon... :d
Kako bese ide kad sam sa windows phone 8.1 - instaliram windows 10 mobile samo, i onda odmah rucno sve ponamestam, jel tako? Mislim, nema potrebe hard reset da radim odmah nakon sto se instalira sistem, ili je bolje da instaliram windows 10 mobile, pa odmah lupim i hard reset za svaki slucaj?

Vidim ja, danas je dan kad vracam windows 10 na telefon... :d
Kako bese ide kad sam sa windows phone 8.1 - instaliram windows 10 mobile samo, i onda odmah rucno sve ponamestam, jel tako? Mislim, nema potrebe hard reset da radim odmah nakon sto se instalira sistem, ili je bolje da instaliram windows 10 mobile, pa odmah lupim i hard reset za svaki slucaj?

Probaš bez hard reseta , ako ti radi dobro i nemaš neki problem ne moraš.

Vazi, hvala.

Mene samo trenutno zanima kako se novi bulidovi i firmware ponasaju na 950.
Na 640 vec odavno sve radi odlicno. Ali planiram da kupim 950 kad srede probleme koje vidim da ima sa win 10

Da ne čitam 4300 postova - može li (hoće li) neko da mi odgovori kako da .mp3 fajl postavim za melodiju zvona?
Snimio sam ga u Ringtone folder, ali mi se ne pojavljuje u spisku melodija.
:type:

Moras preko pc-a da ga ubacis, kablom, u ringtone folder. Nijedna druga metoda ne radi, tipa da ga svuces iz onedrivea i tako to..

Sent from mTalk

Ha! Hvala. Poslao sam ga sebi kao prilog emaila (BT u wp10 insider ne radi :mad:)

Meni rade ringotonovi koje skinem sa zedge aplikacijom. Takodje i ringtone maker radi, pravi ringtone od bilo kog mp3 fajla koji imas na telefonu.

Meni rade ringotonovi koje skinem sa zedge aplikacijom. Takodje i ringtone maker radi, pravi ringtone od bilo kog mp3 fajla koji imas na telefonu.

Ja idem ili na varijantu PC - Ringtone folder ili Ringtone Maker. Češća mi je ova druga jer namestim početak koji meni odgovara.

Sent from mTalk

Pa ta druga metoda ne radi bez ove prve :d Moras preko prve metode prvenstveno da ih ubacis u telefon. I djubre je taj ringtone maker, koji god sam fajl pokusao da krajcujem izbacivao mi je neku gresku, predugacak fajl najcesce..

Sent from mTalk

I ja se vratio na w10m, za sad je prerano da govorim o nekim utiscima. Sad jos mi nije delovao ni mnogo brze, ali je u pozadini stalno nesto azurirao, tako da mi to nije merodavno. A ono sto sam pominjao za kalendar: da kad obrisem neki danasnji (na primer) taj dogadjaj sa plocice i sa lockscreena mi ne nestaje. Mogao bih sigurno da ga se resim kao sto sam uspevao to i ranije, al to je iz hiljaditog pokusaja uvek skoro bilo... Za ostalo, jos cu videti.

Pa ta druga metoda ne radi bez ove prve :d Moras preko prve metode prvenstveno da ih ubacis u telefon. I djubre je taj ringtone maker, koji god sam fajl pokusao da krajcujem izbacivao mi je neku gresku, predugacak fajl najcesce..

Sent from mTalk

Jesi siguran da koristimo isti? Ja do sada ni jedan error nisam imao, a seckao sam od 3-minutnog industriala do psytrance-a od 8+ minuta. :d
A to stavljanje u Ringtone folder nikad nisam radio. Uvek sam iz foldera sa muzikom povlačio sa Ringtone Makerom i tako ih postavljao. :)

Ja moju melodiju ne menjam već 4-5 godina , Star Wars Main Theme , još svi u fazonu kao stavio si sada zbog novog filma :)

I uvek je prebacim preko compa, minut posla . Ne menjam melodije , prebacim samo jednom i miran sam.

Meni nema neke razlike između zadnjih par verzija, radi mi sve dobro tako da i ne primećujem. Možda dt radi bolje, nije me nijednom do sada izdao, ranije se dešavalo da ponekad ne reaguje.

@gari Ne znam za tvoj problem sa kalendarom. Ja imam neke događaje, rođendane koji se dešavaju svake godine i kada se dan završi ne pojavljuju se. Za podsetnike koristim Cortanu .

Poslednja izmena:
Inace, sto se tice ovog mog sa kalendarom, mozda i ja samo treba da budem strpljiviji... Probacu da budem strpljiv u buduce, samo sto me nekako iritira da znam da tamo negde nesto cuci sto ne treba da cuci. :d Da, skroz je bezazlena stvar, al izes... :D

Sent from mTalk

Ne moram, mogu i da skinem melodiju preko MyTube.

Vrh Dno