6s plus je ok, ali je ogroman.6s ima očajnu bateriju, može da priča k'o šta hoće.
To "traje mi dan i po", meni ništa ne znači.
Sigurno nije ni blizu z2 koji trenutno nosim,a neću da idem na lošiju autonomiju.
Имам ја 6ес ТМСЦ и ово је најгора батерија од задњих 5 телефона које сам имао.Da li imaš 6s pa znaš da je baterija ocajna? Naravno da ti ne znaci ništa, ja sam rekao da MENI traje "dan ipo" sa MOJIM koriscenjem.
Kako god,ajfonjara je najjači telefon trenutno izuzev te baterije koju verovatno neće poboljšavati jer imaju neku svoju filozofiju od koje ne odstupaju![]()
6S i 6, ja to stalno menjam ali mi uvek traje isto. Ja to merim tako što krenem na posao u 8 i uveče kad dođem oko 7-8 stavljam na punjač. Bluetooth nije, nema razloga da bude osim ako nosim neku od narukvica za sport
Sve to deluje malo u priči, ali kad se uzme u ruku oseti se razlika poprilično.Pa nije ti nesto mnogo veci 6s+ od Z2, cm i duzinu i manje od pola cm u sirinu, brzo bi se navikao.
IKupio sam pre par godina artwizz, ali se sada pokvario, jako slabo puni (a i izbio mi je osigurac u kolima)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari