Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Nije ni cudo da je 6s plus izdominirao sa ucitavanjem igara, ima miljama brzi nand od nexusa, sada sam video rezultate. Plus nexus jos na taj ubogi nand ima enkripciju.

Pa zato i kazem. U ucitavanju igrica samo galaxy moze da parira iphonu jer ima ultra brz nand.

Poslednja izmena:
Kako god,ajfonjara je najjači telefon trenutno izuzev te baterije koju verovatno neće poboljšavati jer imaju neku svoju filozofiju od koje ne odstupaju :)

Nisam ni rekao da nije dobar telefon. Nazalost jedino samsung moze hardverski da im parira, ali njima je softver crna rupa.

6s plus je ok, ali je ogroman.6s ima očajnu bateriju, može da priča k'o šta hoće.
To "traje mi dan i po", meni ništa ne znači.
Sigurno nije ni blizu z2 koji trenutno nosim,a neću da idem na lošiju autonomiju.

Da li imaš 6s pa znaš da je baterija ocajna? Naravno da ti ne znaci ništa, ja sam rekao da MENI traje "dan ipo" sa MOJIM koriscenjem.

Ne moram da ga imam da bih to znao.
Zato sam ti i rekao da to meni ništa ne znači.

Imao sam ja 6 obican i punio 2x dnevno. Z2 mi sa takvim koriscenjem gura vise od jednog dana.

Imao sam ja LG G2 i Sony Z Ultru, al se ne sećam da mi je baterija drzala vise od 2 dana...

Bez obzira, da drži baterija na G2 nedelju dana, ne bih se vratio na taj model, to je korak nazad, valjda su bitne još neke stvari sem baterije, meni je bitno da izgura dan, ako baš zaškripi tu je pbank.

Svi samo pominju tu bateriju, gledajte ostale parametre i ne uporedjujte je odmah sa z2/g2 itd. Ja prvi koliko telefon koristim kao manijak i G2 dopunim malo svaki dan, ali tako bi dopunio svaki telefon moguci, i 5000 mah da ima, syebao bih ga za dan. Tako da malo manje paznje posvecujte bateriji, jer ionako sad svaki telefon ima brzo punjenje. Iphone ih je oduvao, verovatno bi i 5s bio brzi od ovih androida ali takav je ios.

Ja izvlačim oko 12 sati ali je sve uključeno, baš sve. Podešeno 7 mail-ova sa push -om, i sve ove chat aplikacije

@mikenziyu nisam u toku jel nosis 6s ili 6s plus?! 12h je extra rezultat pogotovo sa svim tim sinhronizacijama pogotovo ako tih 12h usage napravi u roku jednog dana ili manje. Btw jel ti i bluetooth na on kad kazes sve?

6S i 6, ja to stalno menjam ali mi uvek traje isto. Ja to merim tako što krenem na posao u 8 i uveče kad dođem oko 7-8 stavljam na punjač. Bluetooth nije, nema razloga da bude osim ako nosim neku od narukvica za sport

Tnx za info. Za bt sam i pitao upravo zbog health app ;)

Ali kad sam koristio Apple Watch duže mi je trajala baterija jer sam više koristio sat

Kako god,ajfonjara je najjači telefon trenutno izuzev te baterije koju verovatno neće poboljšavati jer imaju neku svoju filozofiju od koje ne odstupaju :)

Pa imas 6s+, verovatno ima odlicnu autonomiju. Jeste phablet ali ionako je sve vise telefona skrenulo u te dimenzije :)

Imao sam telefona s tom dijagonalom ali su svi imali manje dimenzije, ne nosi mi se nešto tako veliko.Čak mi je i z2 nekad problematičan za korišćenje jednom rukom kad mi zatreba,a kamoli to čudo :)

Pa nije ti nesto mnogo veci 6s+ od Z2, cm i duzinu i manje od pola cm u sirinu, brzo bi se navikao.

6S i 6, ja to stalno menjam ali mi uvek traje isto. Ja to merim tako što krenem na posao u 8 i uveče kad dođem oko 7-8 stavljam na punjač. Bluetooth nije, nema razloga da bude osim ako nosim neku od narukvica za sport

I meni otprilike toliko traje, obično ga dopunim negde oko 3-4 da bi bio siguran da ce izdrzati 15-ak sati. Usage je obično 6-7 sati. Baterija mi nije problem, jer uglavnom ako imam vremena da drndam telefon, tada sam i blizu punjača. Ako jurcam van ceo dan, samim tim telefon koristim uglavnom za priču pa mi opet istraje bez problema.

Jedno pitanje: koje punjače za kola preporučuješ? Kupio sam pre par godina artwizz, ali se sada pokvario, jako slabo puni (a i izbio mi je osigurac u kolima)

Pa nije ti nesto mnogo veci 6s+ od Z2, cm i duzinu i manje od pola cm u sirinu, brzo bi se navikao.
Sve to deluje malo u priči, ali kad se uzme u ruku oseti se razlika poprilično.

IKupio sam pre par godina artwizz, ali se sada pokvario, jako slabo puni (a i izbio mi je osigurac u kolima)

Sve jedno je samo da ne bude baš neki totalni kinez. Ja sada koristim Puro i za sada radi. Mislim da je griffin možda najbolji u klasi. Koristio sam i Artwizz.

I meni je cudno za artwizz, imam njihov obican punjač od 2008 (jos za ipod) i normalno radi. Ovaj za kola je brzo crkao.

12 sati sa svim popaljenim je jako dobro,ali moze i bolje,pogotovo sto neko rece da mu bas igrice ubijaju bateriju,verujem da 6s plus je malo bolji po pitanju trajanja baterije.

Uzeo sam 6s pre 15ak dana, i par cudnih stvari mi se desava.
Recimo, par puta sam slucajno primetio da me neko zove, nije bilo vibracije a ni zvuka melodije.
Druga stvar, s vremena na vreme mi se desava da mi kamera malo poludi prvih par sekundi nakon starotovanja.
Jel neko ovo primetio?

Da kamera "poludi" to se dešava, doduše baš retko. Meni možda 2-3 puta. Ovo drugo nije nikad

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno