Šta je novo?

LG G3

Cini mi se da mi internet radi sporije...sporije otvara strane u chrome, b92, blic, face, instagram i sl....isto je i na wifi i na 3G/4G konekciji....

Kazem cini mi se barem za ovo vreme koliko sam ga cackao...

Kako vam sada radi LG music app na 6.0, a kako je radila na 5.0?
Pitam jer kod ortaka uzasno secka skrol na 5.0 u pocetku dok ne ucita pesme.

Odradjen update na 6.0
Telefon exstra radi,prvi utisci su da je mnogo bolje nego na Lolipopu!!!!
Izgleda da se LG potrudio oko updata.
Javljam za par dana utiske o bateriji.

9996347ba6ca5f104c1ef9d4752d87fe.jpg

Da li ako stavim stock 6.0 mogu posle lako da se vratim na cm13,mislim samo restore backup

Na tvom mjestu bi napravio tot nazad. Pa onda upgrade na lollipop pa onda tek restore backup. Backup nikad na internoj memoriji

Na tvom mjestu bi napravio tot nazad. Pa onda upgrade na lollipop pa onda tek restore backup. Backup nikad na internoj memoriji
moze malo pojasnjenje,kako se radi taj tot i sta on radi
@bender sada sam na cm13,ako se nismo razumeli pa sta trebam da radim dalje

Poslednja izmena:
Mozes i samo flash 30b flashable sad. Za nazad probaj restore, mozda uspije

da to sam i mislio da stavim flashable da probam ,a za nazad na cm13 ako ne uspe restore onda ide kdz LP pa tek onda cm13,jel tako ide

Poslednja izmena:
Koliko videh na XDA downgrade na LP ili KK je moguć samo preko .tot fajlova.....kdz (za sada) ne može

^ imas lgup, uvjeren sam da ako u folder stavis dll fajl od g3 kdza(novog) da ce raditi.

Skinuo sam kdz 30b za poljsku.Mogu li preko lg flash toola da ga ubacim?Ovaj rom sto je na xda,flesuje se iz rekoverija?

Skinuo sam kdz 30b za poljsku.Mogu li preko lg flash toola da ga ubacim?Ovaj rom sto je na xda,flesuje se iz rekoverija?

I ja sam ubacio preko Flash Toola...idi na CSE flash...jeste da će ti obrisati sve aplikacije i podešavanja ali obzirom da stavljaš novi sistem bolje je da uradiš CSE

Ja sam Normal preko flash toola sve proslo ok.Nisam mogao da se cimam sa podesavanjima.Nisam imao vremena.

Ima li neke drasticne razlike izmedju GLOBAL i EUR 30b verzije? Za sad, osim malo sporijeg punjenja na GLOBAL 30b(mada ga je drug cackao na punjacu), nema problema.

I mene zanima kakva je situacija sa punjenjem baterija na EUR 30b?Da li se puni brzo kao na Lollipopu?Ako se puni 4h da se ne cimam sa flesovanjem :D.

Puni se normalnom brzinom, jedino sto se MANJE greje nego na lizalici.:)
Jedino sto telefon ispada iz data konekcije...recimo whatsapp poruku dobijem kad udjem u aplikaciju iako je ona poslata ranije (nije uvek ali sam primetio), isto je i sa dziberom (ah taj galaksi s3), lock screen ima razne tripove (ostane notifikacija iako je procitana, ne pokazuje tviter uvek, u status baru ostaje whatsapp ikonica iako je sve otvoreno), ne radi mts TVgo, Mcafee ima servis i proces iako je sve iskljuceno, sinoc posle notifikacije G+ nije hteo da ode u sleep, definitivno bolje radi, definitivno se manje greje, ...Radi odlicno nema seckanja i laga (toliko) i dalje mu treba vremena da otvori dialer ili imenik, kamera po meni korak unazad iako se brze otvara slike su losije i dosta tamnije, video mod nema 60FPS, one kockice za fokus su dosta manje i slabo vidljive pogotovu napolju, baterija obecava iako sam na novi imao 4 sata lagano uz tvik i grinifi ovde na stock-u cu preci 4 sata lagano uz sav moguci krs koji radi u pozadini.

Ljudi koji kdz MM za 16gb verziju da skinem...
Na lgphonefirmware pod Poljskom ima dva fajla 6PO/POLAND I POL/POLAND...
I jel mogu posle da ga flesnem preko flash tool-a opet na lolipop?

Poslednja izmena:
Juče sam svoj G3 apdejtovao preko LG PC Suite, danas hteo burazerov - kaže da koristi poslednju verziju softvera. :crash:

Što se tiče roota trebalo je ići preko flashable zipa da bi ostao recovery... Slikao sam post, kažu da ovako radi.
Samo treba v2 zipa sa modemom iz 21c, novi modem ne radi sa kk bootloaderom, onda neće biti potreban step 2

Prilozi

• uploadfromtaptalk1451566471774.png
    uploadfromtaptalk1451566471774.png
    392.3 KB · Pregleda: 131
@vladof

Jesi li radio normal ili cse fles? Ja nista od tih problema nisam za sada imao osim onog sporog punjenja a koliko videh ko je radio normal fles preko flashtoola imao je dosta bagova...

Sto se baterije tice trenutno sam na 50% a sot mi je vec sada na 2h...doduse na wifi sam ali cini mi se da cu prebaciti SOT sa LPa

Puni se normalnom brzinom, jedino sto se MANJE greje nego na lizalici.:)
Jedino sto telefon ispada iz data konekcije...recimo whatsapp poruku dobijem kad udjem u aplikaciju iako je ona poslata ranije (nije uvek ali sam primetio), isto je i sa dziberom (ah taj galaksi s3), lock screen ima razne tripove (ostane notifikacija iako je procitana, ne pokazuje tviter uvek, u status baru ostaje whatsapp ikonica iako je sve otvoreno), ne radi mts TVgo, Mcafee ima servis i proces iako je sve iskljuceno, sinoc posle notifikacije G+ nije hteo da ode u sleep, definitivno bolje radi, definitivno se manje greje, ...Radi odlicno nema seckanja i laga (toliko) i dalje mu treba vremena da otvori dialer ili imenik, kamera po meni korak unazad iako se brze otvara slike su losije i dosta tamnije, video mod nema 60FPS, one kockice za fokus su dosta manje i slabo vidljive pogotovu napolju, baterija obecava iako sam na novi imao 4 sata lagano uz tvik i grinifi ovde na stock-u cu preci 4 sata lagano uz sav moguci krs koji radi u pozadini.

Jel si radio normal ili cse flash? Ako si radio normal da li si posle toga radio hard reset? Razmisljao sam da probam MM ali posle ovog ????

edit:pretece me NightCrawler sa pitanjem.

Poslednja izmena:
Ja sam odradio Normal flash i za sad nemam bagova.
Evo sad sam proverio punjenje,puni se istom brzinom.Od 35% do 100 % je došao za sat i 10 min.
Telefon se primetno manje greje,odlično radi nema seckanja.
Slikao sam kamerom meni se čini da je tu po kvalitetu sve ostalo isto.
Kao što pre rekoh LG se lepo potrudio,dosta toga ispravio sa Lolipopa.Ovako je telefon trebalo da radi od početka.

Nazad
Vrh Dno