Šta je novo?

Fotografije - 2015

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hocete li se tagovati na onoj zajednickoj fotki sa okupljanja ili ne ?

@ mikiPSY
Ja sam ovaj u sredini sa koznom jaknom 😉

Ova sa loptama - odlična 🙂
Propustio sam tvoj kometar... Hvala druze 🙂 Ta fotka je najbliza onome sto ja volim i cemu cu uvek teziti, kao sto naziv kaze lepota jednsotavnosti. Dobro je prosla i na flickr-u, nasla se u explore-u a naredni dan i ova sto sam sada postavio...
At the end of the day... by Nenad Ristic, on Flickr

Poslednja izmena:
Znam sve sem ovog momka skroz levo i drugog i treceg sa desne strane. 🙂

Deus & *******i, hvala 😀

Nego, ja sam onu fotku stavio na fejs i tagovao ljude koje imam!

@Gizmo
Pazi kad nisam znao da je ovaj dugajlija do mene Bane 😛

Ova fotkioca je dozivela svoje kolor izdanje zahvaljujucu komentaru vezano za bending naseg kolege micaka na zoni...
Korisno je znati a verujem da mnogi neznaju, i da su se susretali sa ovom problematikom kod neznih prelaza u obradi 😉
Noise (kao sum) dodajem u PS, i to samo da bih izbegao bending koji pravi vinjeta i bilo koji drugi "nezan" prelaz"

Hot summer night... by Nenad Ristic, on Flickr

Poslednja izmena:
Pozdrav kolege forumaši, eto i mene u svetu fotografije od pre dva meseca (ali realno gledano 1). Vazda sam želeo da se bavim fotografijom ali, jelte, nikada nisam imao sredstava za neki iole pristojniji fotoapart. Naravno, za onoga ko ume, i najobičniji "id.iot" mu je dovoljan. 🙂 Elem, bilo kako bilo, kupio ja Canon 700D sa kit objektivom 18-55, na preporuku drugara - iako sam mislio da je bolje uzeti 600D sa boljim objektivom ali šta sad, zna čovek bolje od mene. Skupiću pare pa uzeti još koji objektiv, kada se realno budem pronašao šta tačno želim da fotografišem. Isprva sam želeo prirodu, pejzaže, itd. A onda me privukla i ulična fotografija. Pa onda "sveeeeee". 😀 Stoga sada još uvek čituckam, uživam u vašim fotografijama (i kradem ideje 😛), doduše malo sam se ulenjio kako je zahladnelo. Uglavnom škljocam u AV modu. Da ne "tušim", evo par fotografija i svaki savet/kritika (sem ako ne kažete, prodaj aparat nije to za tebe 😛) je dobrodošla. Finalna obrada mi je nula, ja to meni "na oko" lepo malo posvetlim u LR dodam koju senku i to je to. Planiram još da kupim stativ kako bih mogao i noću da slikam, tresu se ruke od uzbuđenja ***. 😛

Old Carlsberg by Stefan Barna, on Flickr

Carlsberg brewery by Stefan Barna, on Flickr

Louisiana museum by Stefan Barna, on Flickr

Nyhavn by Stefan Barna, on Flickr

Kada se vratim sa posla ću postaviti još par njih. 🙂

@*******i, bas je super ispala fotka! Svidja mi se!

Evo ja opet 😛

Koristio sam neke presete u lr pa je tako ispalo. Hteo sam malo toplije tonove. Moracu jos malo da se pozabavim sa obradom. Hvala na kritici

@s16
Ta fotka je dobra kako god da se obradi, i ranije sam pokusavao da je sredim ali zbog bending-a to nikako nije bilo dobro, dok nisam procitao ovo sto si napisao na zoni, i eto fotkice bas onako kako sam zeleo 🙂

@hunder
Pa de si ti drugar sto te mena 🙂

Untitled by Nenad Ristic, on Flickr

Ja tek sad vidim, još dve fotke ti izašle na Explore, ova sa loptama i tornjem, obe odlične, čestitam 🙂 Obrada ti je stvarno postala dobra, sviđa mi se taj vajb.

@s16

Uh, prelep model. Offtopic, i možda ja tražim savršenstvo, ali upalo mi u oči, prstići na nogama 🙂 Nije da imam neki foot fetiš, ali kod ženske osobe volim kad vidim negovanije i takoreći "kraće" nožne prste. Opet, to je uslovljeno visinom naravno, a plus mi izgleda kao da je balerina pa je razumljivo ako je stalno na vrhovima prstiju 🙂 Nego, kako se zove onaj film sa Edi Marfijem gde je ženskaroš, pa gleda devojkama kakve nožne prste imaju kad spava sa njima? 😀

^ Foot fetish, po definiciji :d

@*******i tu sam i nisam tu,vise ne znam gde dan pocinje a gde se zavrsava.
Vidim opasno ti ide samo napred dok jos mozes da se posvetis tome.

23436920583_08093b8273_b.jpg

24052919815_b6bd81278f_b.jpg

Drigari hitno mi za sutra treba adapter 3/8 na 1/4. Ako neko ima visak ili mu ne treba nek mi pusti pm. Nema da se kupi nigde a treba mi hitno. Izvinjavam se na off ali jedino ovde zalaze ljudi koji bi mozda imali tako nesto.

@Gizmo, fali kontrasta malo...
@*******i, vrlo dobra, probal Silver Efex Pro 2.0
@Pelle - cuvena zelena buba iz Skender Begove na Dorcolu zasluzuje vise truda! :d

Poslednja izmena:
@Gizmo, fali kontrasta malo...
@*******i, vrlo dobra, probal Silver Efex Pro 2.0
@Pelle - cuvena zelena buba iz Skender Begove na Dorcolu zasluzuje vise truda! :d

Sta god to znacilo. 🙂 Meni su dobre obe, hvatao bih jos uglova da mi nisu bile dobre na licu mesta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno