Šta je novo?

Fotografije - 2015

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne bude tamo nikad nista, sve novo se prodaje po normalnim cenama, odnosno skuplje nego kod madjara, i imas gomilu starudije koja ne treba nikom 🙂

Bilo lepo, nije loše da se okupimo ovako s vremena na vreme, mogli bi i ostali koji niste došli da se odlepite od računara i da se družimo malo. Nema izgovora.

Bilo vrlo kul! 😀

Cekam fotke da vidim!

Smor mi sto sam morao da odem 🙁 Ali mi je bas drago da sam konacno upoznao *******og i Delevica!

@DeuS.Mikelle
Nikome se nije islo kuci sto je pokazatelj da je bilo bas dobro, konacno sam upoznao Martija, Micka, i Gizma, a imao sam to zadovoljstvo da ne planirano upoznam nase kolege sa foruma Delvica i Miska, kazem ne planirano posto sa Mickom i Martijem dogovaram vidjenje zadnjih par meseci a nikako da se nadje vremena za tako nesto 😛 Kazu da je tamo bilo jos ljudi sa foruma, sam ja ne znam ko je ko dok se ne predstavi 😛
Pa ne mogu nisu to moje fokte 😛 Iz celog tog zezanja kod mene ima tri dobre jedna selfara ti i Micko 😛 druga gde je delevic fotnuo gizma i tvoja fotka Igora. Delevac je dobio na mail fotku, a za ostale cekam odobrenja autora da ih postavim 😀

Pa ta nije ni tvoja ni moja 😛 Moram da jurim onog radnika obezbedjenja za dozovlu hahaha... Bice tokom dana ako nadjem vremena, ako ne onda sutra 😉
To je inace istorisko okupljanje koje ce zauvek promeniti svet, nesto poput ovog 😛
1920px-Lawrence_Compton_Bush_Conant_Compton_Loomis_83d40m_March_1940_meeting_UCB.JPG
Za one koji ne znaju ovo su ljudi koji su stvorili atomsku bombu 😀

Poslednja izmena:
Kaci bre sve, daj i na fejs da se tagujemo kao ljudi 😀

^
Evo u fejsbuk fomatu 😛
attachment.php

Prilozi

• 098A9833_.jpg
    098A9833_.jpg
    789.2 KB · Pregleda: 527
Poslednja izmena:
Ova fotka je nase zajednicko delo sa ovog skupa 🙂

Model - Gizmo 🙂
Kamera - Delevic
Kompozicija - Marti
Makeup - Deus
Operema i Obrada - *******i
Presudno uticali na ekspresiju modela Micko i Misko 😀
attachment.php

Prilozi

• 098A9845_.jpg
    098A9845_.jpg
    927.5 KB · Pregleda: 499
Poslednja izmena:
Hehe, extra, hvala kolega, lepo si me uhvatio 🙂 Lepi smo svi i na ovoj grupnoj 😀 Nego Marti, kači onu "grupnu" da se vidi Canon power, malo da Nikondžije zavide, šta da se radi Deus :d

Nemanja

Poslednja izmena:
^
Danas kada sam video fotku isto sam to pomislio, al reko mozda nisam upravu 😛

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno