Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

u SM kod digitalnih kanala je sve isto kao sto su i drugi ovde pisali danas, a kod analognih kanala promene su sledece:

Umesto AJ Balkans, sada je Lov i Ribolov (154 Mhz)

Umesto CBS Reality, novi kanal The Medical Channel (799 Mhz)

Umesto ID Discovery, novi kanal ID Xtra (839 Mhz)

Na mestu kanala Lov i ribolov nema nista (663 Mhz)

JAGODINA - CUPRIJA - PARACIN
Novi Kanali + Nova digitalna frekvencija (666)
666 - Discovery HD Showcase, Discovery Science HD, ID Xtra HD, Animal Planet HD.
674 - The Medical Channel, Discovery Science
Analogni. Umesto kanala Al Jazeera sada je Pink Reality, Umesto CBS Reality, novi kanal The Medical Channel

Poslednja izmena:
Jedino mi nije jasno, zasto dupliraju HD i Digitalne Kanale. Ako imamo HD, sta ce nam ovi drugi.
(mozda da se prica da su nam ponudili veci broj kanala od realnog)

U St. Pazovi nista zanimljivo.. Ubacen samo ID xtra... EuroSport 1i2 HD nema...

Ko nas pa pita,sto bi se reklo tovari magare.65 analognih kanala ocajnog kvaliteta slike i 95 digitalnih kanala koji se nisu menjali niti se sta ubacivalo vec sigurno 3 meseca neracunajuci prebacivanje euro sporta u SD kvalitet slike.U korisnickom servisu u BG-u su mi rekli da je za sada to to i da skorijeg prosirenja liste kanala nece biti.

Jedino mi nije jasno, zasto dupliraju HD i Digitalne Kanale. Ako imamo HD, sta ce nam ovi drugi.
(mozda da se prica da su nam ponudili veci broj kanala od realnog)

Čudno je to. Imamo 130 kanala, a u stvari su 125??? Al doći će im to u glavu jednog dana pa će shvatiti... Valjda.
Generalno ovo nije loše, čak i odlično. 8 HD kanala. Vrlo lepo.

Kanali koji mi "fale" u ovoj njinoj ponudi, tj. voleo bi da gi ubacev su sledeći (moja privatna lista želja):
Arena Sport 5
SK4
Prva Plus
MTV Adria
VH1 Adria
AXN
Cinestar
CINEMANIA
Sci-fi
Cinestar Srbija
Cinestar Action& thriller
RTL 2 HRT
RTV Vojvodina 1
NOVA.rs
N1 info
DM SAT
GRAND TV
Viasat Nature
Nat Geo Wild
Trawell channel
EUROCHANNEL
Rai 2
Rai 3
Rai Sport 1
Rai Sport 2
Sport1 de
NTV Niš
FACE TV BiH
ATV BiH
FTV Bih
BN music
RTRS PLUS
TV Slovenija 1
TV Slovenija 2
History
History 2
Universal channel
Disney
Disney XD
Disney Junior
NICKELODEON
Lep spisak ali puste želje...
Ne znam da li i dalje emituju FEELMAX kanali koje sam imao kod IPTV-a telekoma, ako emituju onda ubacujem i njih.

Ne ubacuju ni jedan kanal iz moje liste želja.
Šta da se radi.
Mogli su barem Viasat Nature i Nat Geo Wild, al ajde dobri su i ovi.

A u Lazarevcu od veceras nema digitalne televizije samo analogne,ne znam sta se desava a naravno njihov call centar mozes da zoves do prekosutra niko nece da se javi ovo je bas bezobrazluk.....

Не постоји (углавном) у етру али кроз каблове итекако иде аналогна телевизија.

Čudno je to. Imamo 130 kanala, a u stvari su 125??? Al doći će im to u glavu jednog dana pa će shvatiti... Valjda.
Generalno ovo nije loše, čak i odlično. 8 HD kanala. Vrlo lepo.

Koji je 8 mi HD kanal ?

Discovery HD Showcase, Discovery Science HD, ID Xtra HD, Animal Planet HD, Euro Sport 1 i 2 i Rts

Hd 7

Poslednja izmena:
Zanimljivi kanali, drago mi je da su u hdu, sto je vise moguce HDa umesto SD kanala i odlicno!

I u Smederevu su ubaceni ovi novi kanali, ali od tada je kvalitet signala na 682000 uzasno los (varira izmedju 0-20%). Dajte, popravite to, tu su mi FOX kanali, a to samo i gledam na TV-u. :)

I u Smederevu su ubaceni ovi novi kanali, ali od tada je kvalitet signala na 682000 uzasno los (varira izmedju 0-20%). Dajte, popravite to, tu su mi FOX kanali, a to samo i gledam na TV-u. :)

Meni je od kada gledam digitalnu, kvalitet oko 100 % na svima kanalima, ali jacina signala jedva 20% :S evo bas sad gledam, 14 %

Je l moze samo STB uredjaj da se uzme ili uslovljavaju da moras da koristis i njihov kablovski internet?

Koliko vidim, od jutros SR titl je dostupan na svim novim kanalima.

Na ID Xtra HD nije.

Potvrđujem, pojavio se prevod na kanalu ID Xtra HD.

A na Info kanalu trenutno ide direktan prenos skupštine opštine Vladičin Han.

Nazad
Vrh Dno