Šta je novo?

i3-6100

Sjajan procesor za 120€. S obzirom da ima solidnih DDR4 ploča za 80-90€, i da DDR4 ima skoro istu cenu (već od 50€ za 8GB), ne vidim razlog za zamajavanje sa DDR3. Šteta samo što ovi testovi nisu rađeni na 1080p, ali videćemo ih još uskoro 🙂

Cene ddr4 memorija padaju ali sad da prodajem 4x2GB ddr3 i uzimam 8GB ddr4 samo radi malo bolje kompatibilnosti (valjda),mada ipak ce morati...

Poslednja izmena:
Gaming testovi

Core i3 6100 vs Core i5 2500K Gameplay Comparison
[YOUTUBE]YwB1KRMpFdw[/YOUTUBE]

Intel Core i3 6100 vs AMD FX-6300 vs Core i3 4130 CPU Gaming Benchmarks
[YOUTUBE]G5ejBlynOV8[/YOUTUBE]

^^
Ovo su nenormalne razlike kad je DDR4 na 2133 vs 2666mhz idu i po 20 do 30fps nekada.Mnogo mi je to čudno :trust:
Kolko košta ovo kod nas ne vidim ga nigde.

[YOUTUBE]3G-7bfPG2dE[/YOUTUBE]

ima bese i3 6320 base klok mu je 3.9ghz...

jel' samo meni koci taj klip?svaki drugi na yt radi savrseno,cak i 4k,sad bas probah,samo taj koci.

Umesto sto su pravili klip, mogli su u desc da napisu No.
I kraj.

Majko mila, zar je doslo dotle da visoke brzine sistemske memorije imaju uticaja u igrama, uz diskretnu grafiku?! Gledam, i dalje neveruem. 😀

Poslednja izmena:
Kontam da u domacim prodavnicama nece biti "male pare". :/

Meni je to i dalje igracka samo. FX-6300 je na stock brzini malo sporiji u igrama koje koriste 4 i manje jezgara, i to sa 1600 ram-om.
A ko jos koristi stock brzinu na FX-evima...

Da ne pricam o DX12 gde ce i na stock brzini da zapisava taj i3.

Poslednja izmena:
Nemoj tako, cek da vidimo kako je u realnosti - prve igre. 😀

Naravno, ovo je cisto pretpostavka na osnovu stvarne snage procesora.

[YOUTUBE]ZbyGapxiGLQ[/YOUTUBE]

Lepo, samo bih voleo da vidim i ostale na 4.4Ghz...
A da ne pricamo o i5 2500k na 5Ghz.

Sa kojim cpu-om je ovaj gta benchmark radjen, koliko vidim u gornjem desnom cosku fps se ne poklapa sa fps trenutnog koji je iz benchmarka.

Sa kojim cpu-om je ovaj gta benchmark radjen, koliko vidim u gornjem desnom cosku fps se ne poklapa sa fps trenutnog koji je iz benchmarka.

Ni sa jednim kapiram. Mislim da je u ovom slučaju to samo već odrađen video sa nekog od prethodnih benchmarka i da je on tu čisto da znaš u kojoj sceni se trenutno dešava testiranje.

ima li ikakve najave da će se novi i3 procesori uskoro pojaviti kod nas?

Na KP, kod par prodavaca, cena je 125 evra, bar postoji alternativa, ko želi da uštedi ....

Nazad
Vrh Dno