Šta je novo?

LG G4

Znaju ovi iz LG-a da imaš Samsung prstiće i rekli nisi naš veran fan, evo tebi cigla :D

Jesi probao da ka držiš duže na punjaču? Download mode? Recovery?

Sve probao... Sve ono sto sam izvlacio Ace, S2 i Note iz mrtvih. Ovde nista... Odneo sam ga na groblje, nek trune.

Garancija ništa, a?

Jel postoji nacin da se vrati otkljucan bootloader da ne primete u servisu?

Pa eventualno se moze. Ako netko ubije mob nek se javi, mozda imam rjesenje

Jel postoji nacin da se vrati otkljucan bootloader da ne primete u servisu?

Meni su odgovorili na LG support da ne moze da sa zakljuca bootloader, a i ovde na forumu mi je neko isto topotvrdio....
Ako neko sazna da li i kako moze da se zakljuca, vrlo sam zainteresovan da saznam kako :)

Jer u servisu jedva cekaju da upale i da vide ono gore u cosku i da ti lagano vrate telefon i ne priznaju garanciju...

Meni su odgovorili na LG support da ne moze da sa zakljuca bootloader, a i ovde na forumu mi je neko isto topotvrdio....
Ako neko sazna da li i kako moze da se zakljuca, vrlo sam zainteresovan da saznam kako :)

Jer u servisu jedva cekaju da upale i da vide ono gore u cosku i da ti lagano vrate telefon i ne priznaju garanciju...
More kad ga ja pokvarim ne vidi se nista :D

Eto tko bricka nek mi javi pa cemo srediti nešto:) a i djordje je hvaljeni bootloader "zakljucavac" :)

Batace ti nemas pametnija posla nego da po svakoj temi pljujes i hvalis svoga konja? Opomena ti nije dosta?

Lol, ja to nemam...ili sam slep kod ociju
pregledao sve, i u apps i system apps, i nemam nista na tu temu...
:)

/system/priv-app

Uflesovao sam caskom fabricki da izvucem apk. Radi li nekome camera fv na 4k?

Tebe bas boli kad se kaze nesto protiv Samsunga?
Jel znas cemu sluzi forum i zasto je podeljeno po temama? Spamujes, na samsung temama pljujes samsung i hvalis z2, ovde to isto radis. Gde god udjem ti si tu samo ne znam sta pokusavas da postignes, jer doprinos ne dajes ama bas nikakav.

idem danas da uzmem G4, ako moze neko da mi napise dal je komplikovana procedura root-ovanja ili je kao na G2 slicno, takodje dal je samo root dovoljan da ubacim 60fps mod cisto da ga imam.
Pa nije komplikovano ako ti nije cim za garanciju. Dovoljan je samo root za 60fps samo ne znam radi li na m.

Root može da izbriše kad hoće i da vrati na fabrički

Nazad
Vrh Dno