Za sad mogu da uporedim samo nesto malo....
Ekran,cini mi se bolji na meizu, cak se i ja cudim... boje odlicne, gledam DSLR portrete i ne verujem koliko vise detalja vidim na meizu... Jedino mi je cudno sto ponegde (ne na slikama,nego u aplikacijama) vidim los prelaz,ne znam kako to da kazem strucno...recimo siva boja ide od tamne ka svetloj,pa kao da fale nijanse, vidljivi su prelazi... kao da ima 65k boja (u tom slucaju) a ne 16 miliona ili koliko vec...
Ovako brzina koriscenja osnovnih aplikacija, slicno kao g2... Ja sam dugo koristio Lolli, pa sa njim uporedjujem... tu su negde.. ali meizu odnosi pobedu kod multitaskinga,tu dere... na g2 mi se gasile same aplikacije,a ovde me uvek cekaju tu gde sam ih ostavio

Mreza daleko bolja na meizu.
Zvuk jos uvek nisam bas testirao,cekam da mi stignu sluske... ali na g2 nisam bio odusevljen,cak sam bio razocaran...
Kamera na G2 je perverzija, na lolli sa advanced drajverima i xcam... Jedino sto je prednja ocaj

Na meizu je prednja dobra,a glavna onako... ostrina tu i tamo,solidna kamerica,ali losija nego na g2 (ipak je to bio flagship), svidja mi se samo sto brzo slika, brza je nego na g2...
Baterija na kitkat g2 je bila ok... na lolli ocaj... Meizu sam od sinoc u 9 drndao kao manijak do danas u 5 popodne kada je pao na 20 posto... To ne bih mogao ni sa kitkat g2
Da kazem samo, g2 nikada ne bih menjao, ali sam MORAO jer mi treba dual sim... a i naletela mi fina ponuda od 205e

Meizu placen 173,pa vi vidite....ganz nov tel sa 2 god garancije i 4000din u dzepu
Tel sam odmah rutovao,smanjio DPI... moracu i Novu da stavim,ipak mi je ovo bez drawera neprakticno kad se nagomilaju aplikacije, izgleda mi neuredno, ma koliko ga sredjivao...
Voleo bih kada bi u nekom apdejtu ubacili front flash, to bi mi bas znacilo.
Dosao mi je sa 4.5.4l , videcu sutra da ga apdejtujem na najnoviji... nadam se da moze bez resetovanja, jer sam vec dosta toga podesio kako mi odgovara
Jel zna neko koji FB messenger radi ok bez onog skakanja glave? Probao sam neki od pre mesec dana,ali i on skace...
I totalno nebitna stvar,ali me je smorila... lockscreen ne pokazuje album cover pesme koju slusam

((((